Gyászhírek 2016. június 7.

Gyászhírek 2016. június 7.
Őszinte részvétemet fejezem ki Laci barátomnak és családjának édesanyja, KÁRÁNDI MÁRIA elhunyta alkalmából. Nyugodjon békében! Ifj. Budaházy István és családja.


Fájó szívvel emlékezünk a szeretett édesanyára, nagymamára, dédnagymamára, SZŰCS GIZELLÁRA
(szül. HARSÁNYI GIZELLA), akit ma egy éve kísértük utolsó útjára. Egy nyári reggelen életed véget ért, bánatot ránk hagyva, csendesen elmentél. Veled együtt volt teljes az életünk, emléked örökké itt van velünk. Míg élünk, soha el nem feledünk. Nyugodj békében. Emléked örökké őrzi bánatos leányod Irénke, vejed Lajos.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett anya, anyós, nagymama, ÖZV. FEKETE IRÉN (mezőtelegdi születésű) 91 éves korában, rövid betegség után csendesen elhunyt. Temetése június 8-án 13 órakor a Steinberger kápolnából. Még élt, szerettük, míg élünk, szeretjük. Búcsúzik szeretett lánya Iluska, veje Jancsi, és unokája Zsoltika a messze távolból.

*

Könnyes szemmel és megtört szívvel búcsúzunk szeretett anyatársunktól, ÖZV. FEKETE IRÉNTŐL.
Marika és Jancsi.

*

Fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, após és nagyapa, KISS GYULA (Ottomány)
életének 81. évében hosszan tartó, súlyos, türelemmel viselt betegség után elhunyt. Temetése június 7-én az ottományi ravatalozóból 13 órakor. A gyászoló család.

*

Őszinte együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak KISS GYULA elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Isten nyugtassa békében. Lukács György és családja.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett anya, anyós, nagymama, dédnagymama, ÖZV. FEKETE IRÉN (mezőtelegdi születésű) 91 éves korában elhunyt. Soha nem feledünk. Bánatos fia Laci, menye Viola, unokái Bea, Lacika, Boti, dédunokái és családjaik.

*

Szomorú szívvel tudatjuk, hogy a szeretett anya, anyós, nagymama, dédnagymama, ÖZV. FEKETE IRÉN
(mezőtelegdi születésű) 91 éves korában elhunyt. Búcsúzik tőle fia Zoli, menye Erzsike, unokái Hajni, Zolika, dédunokája és családjaik.

*

Fájdalommal búcsúzunk a szeretett édesanyától, nagymamától és anyóstól, ÖZV. KÁRÁNDI GIZELA MARIÁTÓL (szül. DRIMBA), aki 70 éves korában csendesen megpihent. Temetése június 9-én délután 13 órakor a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. A gyászoló család.

*

Fájó szívvel emlékezünk drága édesapánkra, LUKÁCS SÁNDORRA, aki ma 16 éve örökre itthagyott bennünket. „Soha nem halványul szívünkben emléked, / Soha nem szűnik meg lelkünk gyásza érted. / Míg élünk, nem feledünk téged.” Örökké bánatos lányai Marika, Erika, Katalin, Enikő és családja, fia Sándor és családja.

*

„A halál nem zsákutca, hanem az Istenhez vezető út.” KÁRÁNDI GIZELLA MÁRIA, GONDOS FERENCZ, MITRUTIU GAVRIL, MARC MARGARETA MARIA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Úz Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak GONDOS FERENC elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. A SC Congips SA vezetősége és munkatársai nevében.

*

Őszinte együttérzésemet fejezem ki a gyászoló családnak szerettük, VIGH IMRE (Gálospetri)
elvesztése miatt érzett fájdalmában. Facsar Olga.

*

Épp ünnepeltünk. 40 éves találkozó. VIGH IMRE mindenki Imikéje, te nem jöttél el, te nem jöhettél. Te közben elmentél. Csendesen, ahogy éltél. 1976-ban végzett osztálytársaid.

*

Mély fájdalommal búcsúzom drága bátyámtól, VÉKONY IMRÉTŐL, aki hirtelen távozott az élők sorából. Emléke örökké a szívünkben él. Búcsúzik tőle öccse Béla, sógornője Kati, valamint unokahúga Aliz és családja.

*

Újra eljött a nap, mely szívünkben fájó emlék marad. Ma 6 hónapja, hogy eltávozott közülünk szeretett édesanyánk, nagymamánk, MOLNÁR KATALIN. Szeretettel gondolunk rá: fiai Barni és Zsolti, feleségeik Carmen és Aida, unokái: Attila, Ingrid, Timi és Bea.

*

Őszinte részvétünket és mély együttérzésünket fejezzük ki a KISS családnak a szeretett férj, apa, após és nagyapa, KISS GYULA (Ottomány) elvesztése miatt érzett fájdalmában. Nyugodjon békében! Dr. Balog Árpád és Nagy András családjukkal.

*

Őszinte részvétünk KÁRÁNDI LACIKÁNAK és családjának a szeretett anya hirtelen halála alkalmából.
Id. Drimba Sándor és ifj. Drimba Alexandru és családjuk.

*

„Hirtelen mentél el, köszönni sem tudtál,/Örökre lecsuktad csillag szemed,/Vigyázunk az álmodra… Te csak aludjál!/Kedves szerettünk Isten veled!” Mély fájdalommal tudatjuk, hogy édesanyánk, DR. SEREGHY MÁRIA volt nagyváradi lakos, 2016.05.25-én elhunyt. Utolsó útjára 2016.06.10-én 16 órakor kísérjük a Polgárdi (Magyarország) református temetőben. Lányai Bogi és Réka.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki BOGINAK és RÉKÁNAK szeretett édesanyjuk elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Felicia és Gizike.

*

Fájó szívvel emlékezünk szeretett férjemre, CZINA JÁNOSRA (Szalárd) halálának 6. évfordulója alkalmából. „Keresünk minden nap, de nem vagy már sehol./Talán egy napsugárban? Vagy a csillagokban az égben?/Mi most is várunk rád ugyan úgy, mint valamikor régen.” Nyugodj békében!
Feleséged Eta és családod.