Gyászhírek 2016. június 30.

Gyászhírek 2016. június 30.
Mély fájdalommal búcsúzunk a szeretett édesanyától, nagymamától, barátnőtől, LUKÁCS Júliától, aki életének 86. esztendejében hirtelen itthagyott bennünket. Utolsó útjára 2016. július 1-jén 14 órakor kísérjük a nagyváradi városi temető Steinberger kápolnájából. Emléke legyen örök, pihenése csendes. A gyászoló család: fia és unokája, valamint barátai, akik életének utolsó éveiben szerették és tisztelték, köztük Maklári Gyula.


Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak a szeretettLUCACI JULIANNA halála miatt. Nyugodjon békében. Lucaci Irénke és Carmen és egész családja részéről.

*

Fájó szívvel búcsúzunk sógornőnktől, LUCACI JULIANNÁTÓL. Őszinte együttérzésünket és részvétünk az egész családnak. Özv. Tóth Sándorné – Piroska, Varga Miklós és családja.

*

Fájdalommal veszünk búcsút szeretett sógornőnktől, a nagynénitől, LUCACI JULIANNÁTÓL.
A jó Isten nyugtassa békében! Özv. Lucaci Jánosné – Mária, Iliescu Mirela és családja.

*

Egy éve üres az otthon, egy éve üres a szívünk, egy éve már, hogy nem vagy velünk. Egy szomorú és fájdalommal teli év telt el, amióta a szerető férj, gondoskodó apa és nagyapa, FELE IMRE (Érsemjén)
mély űrt hagyva szerető családja szívében, örökre elköltözött. Hiányodat nem enyhíti semmi, emléked örökre a szívünkben fog élni. Szerető feleséged Erzsike, lányaid Mónika, Enci és Andi, vejeid és imádott unokáid.

*

Szomorú szívvel emlékezünk családunk egyik legszomorúbb napjára, amikor egy évvel ezelőtt a szeretett sógor, nagybácsi és keresztapa, FELE IMRE (Érsemjén) búcsú nélkül itthagyott minket, nagy űrt hagyva maga után. Emlékét, még élünk szívünkben őrizzük. Sógornői Marika és Tuci és családjaik.

*

Egy éve már annak a szomorú napnak, amikor szeretett keresztapám, FELE IMRE (Érsemjén)
örök fájdalmat okozva itthagyott, de örökre szívemben marad. Keresztfia Norbi.

*

Már 15 éve annak a szomorú napnak, hogy a legdrágább feleség, édesanya, anya, nagymama,
SZEGEDI MÁRIA örökre itthagyott bennünket. Emléke legyen áldott, pihenése nyugodt. Szerettei.

*

„Tovább innen nincs már utam,
Csak Te vihetsz tovább Uram.
Köszönöm a szeretetet,
Köszönöm a keserveket.
Leteszem itt a terheket
Tovább Uram Te cselekedj.”
Megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett anya, anyós, nagymama, dédi, nászasszony, MAKAI ERZSÉBET (Köröskisjenő) életének 79. évében rövid szenvedés után visszaadta lelkét Teremtőjének. Nyugodjon békében. Fájó szívvel búcsúzik fia Dezső, menye Magdi, unokája Beáta, unokaveje Zsolti, dédunokája Réka, és nászasszonya Magdi.

*

Örök búcsút veszünk tőled, drága édesanyám, MAKAI ERZSÉBET utolsó utadra kísérünk ma téged, rövid szenvedésednek vége. Kimondhatatlan a fájdalom amit érzünk, fel sem fogjuk, hogy örökre elragadott tőlünk a halál. Érthetetlenül állunk és nem tudunk mit tenni, olyan mély az űr, amit érzünk, csak a keserűség, ennyi maradt nékünk. Emlékedet megőrizzük és szívünkbe zárjuk. Élt 79 évet. Temetése 2016.06.30-án Köröskisjenőn (Ineu) kápolnában 14 óratól. Búcsúzik szerető fia Jóska és menye Joli, unokája Enikő és Andrea, férje Máriusz és dédunokája Kriszti.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apósra, nagytatára, DÓCZI SÁNDORRA (Mezőtelegd), aki ma 6 hónapja örökre itthagyott bennünket. „Elfeledni őt nem lehet csak megtanulni élni nélküle. Megállt a szív, mely élni vágyott, pihen a kéz, mely dolgozni imádott. Két kezed munkáját mindenütt látjuk, emlékét míg élünk, szívünkbe zárjuk.” Emléke legyen áldott. Örökre bánatos felesége, lányai, vejei és 2 imádott unokája Dalma és Dávid.

*

„Az élet és halál összeférhetetlen. Mégis elválaszthatatlanul egymáshoz tartoznak, hisz a születés a halál kezdete. Ki tudna feloldani ezt az ellentmondást?” RUIU STEFAN, ILISIE FLOAREA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Fájó szívvel emlékezem halálának második évfordulóján drága gyermekemre, SÁJI LÁSZLÓRA
(Bors). Elment tőlünk hirtelen, néhány perc alatt,/számunkra döbbenet és fájdalom maradt./Nem tudott búcsúzni, nem volt rá ideje,/A jó Isten hívta, el kellett mennie./Imádta családját, mindenkit szeretett,/Akkor volt boldog, hogyha segíthetett./Arcunkat a könny mossa, mert nincs ő már többé,/Szívünkben emléke élni fog örökké!” Szerető édesanyád Erzsébet.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága édesapára, IGAZSÁG GYÖRGYRE (Bihardiószeg) halálának 30. évfordulóján. „Beteg teste megpihenni tért, nehéz út volt az amit ő megért,/elment tőlünk, mint a lenyugvó nap,/de szívünkben él, és örökre ott marad.” Soha el nem feledjük! Lánya, veje, unokája és annak családja.

*

Fájdalommal emlékezünk az öt éve elhunyt férjre, édesapára, HÜBNER LÁSZLÓRA (Élesd).
„Múlnak a napok, telnek az évek,/De a szívünkben örökre megmarad emléked.” Őt soha el nem feledő felesége és gyermekei.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett anya, anyós, nagymama, VAS JULIANNA rövid szenvedés után 81 évesen elhunyt. Temetése pénteken 11 órakor a városi kápolnából. Nyugodj békében! Búcsúzik tőle lánya Marika, veje Sandu, unokája Daya.

*

Mély fájdalommal búcsúzunk testvéremtől, VARGA JÓZSEFTŐL. „Bennünk él egy arc és a végtelen szeretet, amit tőlünk senki, soha el nem vehet.” Varga István és családja.

*

Fájó szívvel búcsúzunk drága testvéremtől, VARGA JÓZSEFTŐL. „Úgy mentél el csendben és szerényen, drága lelked nyugodjon békében!” Balogh Mária, férje Ferenc és gyermekei Ferenc, Gyöngyi, István, Mónika.

*

Fájó szívvel búcsúzunk VARGA JÓZSEFTŐL, szeretett keresztapámtól. „Ott pihensz, ahol nem fáj semmi, nyugalmadat nem zavarja senki.” Ifj. Balogh Ferenc és családja.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak nagybátyám, VARGA JÓZSEF
elhunyta miatt érzett fájdalmában. Búcsúzik tőle Varga László és családja.