Gyászhírek 2016. június 29.

Gyászhírek 2016. június 29.
Álmodtunk egy boldog öregkort. Hittünk a gyógyulásban, vagy valami csodában. Hittük, hogy az élet ad még egy esélyt, hogy megfoghatjuk egymás kezét. De a teremtő szólított tégedet, itthagytál engemet. Fájó szívvel búcsúzom szerető férjemtől, KÁDÁR LAJOSTÓL (páji születésű, élt 67 évet). Temetése szerdán, 29-én 14 órakor a fugyivásárhelyi kápolnából református szertartás szerint. Bánatos felesége Piri.

Búcsúzom szeretett édesapámtól, KÁDÁR LAJOSTÓL Nyugodjon békében. Zsolti és felesége Réka.

*

Búcsúzom szeretett édesapámtól, KÁDÁR LAJOSTÓL (élt 67 évet). Nyugodjon békében. Fia Lali.

*

Fájó szívvel búcsúzom a szeretett apatárstól, KONRÁD IMRÉTŐL és őszinte részvétünket fejezzük ki feleségének ERZSIKÉNEK és gyermekeinek. Horváth Sándor és felesége Irénke.

*

Őszinte részvétünk a KONRÁD családnak a szeretett KONRÁD IMRE halála miatt. Horváth Tibor, felesége Tünde, és 2 gyermeke Csaba és Tamás.

*

Mély megrendüléssel osztozunk a család fájdalmában amit a szeretett KONRÁD IMRE elvesztése okozott. Őszinte részvétünk a családnak. Unokatestvére Rózsika és férje, valamint nagybátyja Sanyi.

*

Fájdalommal tudatjuk, hogy a szerető édesanya, PÉTER ERZSÉBET (szül. KÉMER, élt 94 évet)
elhunyt. Temetése a Steinberger kápolnából június 29-én, szerdán 12 órakor. Gyászolják lánya, veje és annak családjai.

*

Megtört szívvel búcsúzunk a szeretett férjtől, édesapától és nagyapától, VARGA JÓZSEFTŐL,
aki 74 éves korában hirtelen visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése csütörtökön, június 30-án 13 órakor lesz a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Búcsúzik tőle felesége Zsuzsanna, lánya Gabi és családja.

*

„Az ember feloszlik ugyan a halálában, de ez nem jelenti létünk megsemmisülését, hanem részesedést az Isten örökkévalóságából.” VARGA JÓZSEF, LUCACI JULIANNA, VÉKONY ERZSÉBET, MAGHIAR ELISABETA, TANASE PETRE, PALOS TEAHA IOAN. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak a drága édesanya, CSETE JUCI néni elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Nyugodjon békében! Demeter Icu és családja.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki TOKAI MÁRKNAK, a drága, jó nagyapa elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. A Szacsvay Imre Ált. Isk. IV. SBS osztály tanítói, gyerek- és szülőközössége.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett feleségre, anyára, nagymamára, FARKAS JULIANNÁRA
halálának első évfordulóján. Szerető férje, fia és unokája.

*

Fájdalomtól megtört szívvel, könnyes szemmel emlékezünk a drága, jó férjre, édesapára, KABAI GYULÁRA (Biharpüspöki), akit 4 éve ragadott el a kegyetlen halál, s akinek hiányát a mai napig érezzük. Soha el nem felejtjük, Isten nyugtassa békében! Felesége Ilonka, lánya Kató.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett keresztapától, ID. KAKÓCZ ZSIGMONDTÓL. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Keresztlánya Gyöngyi és családja.

*

Szomorú szívvel búcsúzunk szeretett kománktól, ID. KAKÓCZ ZSIGMONDTÓL, aki visszaadta lelkét a Mindenhatónak. Nyugodjon békében! Farkas József és neje.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak ID. KAKÓCZ ZSIGMOND
elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. Sanyó Tibor és családja.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki nászasszonyunknak és családjának a szeretett nászunk, ID. KAKÓCZ ZSIGMOND elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. „Csak egy van ami a sírig vezet, szívünkben az örök emlékezet.” Nászasszonya Magda és násza Kálmán és idős nászasszonya Magda.