Gyászhírek 2016. június 20.

Gyászhírek 2016. június 20.
A 40 éves érettségi találkozó alkalmából a Székelyhídi Elméleti Líceum diákjai tisztelettel emlékezünk elhunyt tanárainkra és szeretett osztálytársainkra: JAKAB ANIKÓ, MILE GYÖRGY, OLÁH ENDRE, TRÉFA KÁROLY, akikkel már nem oszthatjuk meg a viszontlátás örömét. „Ilyenek voltunk vadak és jók,/Bűnösök közt is ártatlanok.” Az 1976-ban végzett diákok.


Fájó szívvel emlékezünk JÓNÁS GUSZTÁVRA (élt 75 évet) halálának első évfordulóján. Egy nyári napon életed véget ért, bánatot ránk hagyva, hirtelen elmentél. Hiába borul rád a temető csendje, szívünkben élni fogsz mindörökre. Bánatos családja.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki kolléganőnknek, HALÁSZ ILDIKÓNAK és családjának édesapja elhunyta miatt érzett fájdalmukban. A Kolima cég vezetősége és kolléganői.

*

„Ha lelkünkben lehull egy csillag nyomában égő seb fakad, de vérrubinttól fényes útja örökre fáj a fény alatt.” (Wass Albert) Őszinte részvétünket és mély együttérzésünket fejezzük ki a SZARKA és VURA családnak a nemes lelkű és szeretett volt biharfüredi kolléganő, SZARKA JÓZSEFNÉ (VURA ERZSIKE)
elvesztése miatt ért nagy fájdalmukban. Áldott emlékét kegyelettel megőrizzük szívünkben, lelkünkben.
Emike és Marika.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, apára, apósra, nagyapára, ID. TÁRNOK ZOLTÁNRA
halálának 5. évfordulóján. Emlékét örökre megőrizzük! Bánatos felesége Júlia, fiai: Zoli és Levente, menyei: Margit és Melinda, unokája Brigitta.

*

Fájó szívvel emlékezünk drága halottunkra, BALOG JÁNOSRA halálának hetedik évfordulóján. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Bánatos családja.

*

Szívünkben hálával és tisztelettel emlékezünk a HOFFMAN családra, HOFFMAN EMÍLIÁRA, aki 1 éve, férjére, HOFFMAN LAJOSRA, aki 9 és fél éve, és szeretett fiúkra, LAJCSIRA, aki 8 éve nyugszik a biharszentjánosi csendes temetőben. „Egyszer minden út lezárul,/egyszer minden kín elcsitul,/de bennünk megmarad a hű emlékezés.” Id. Hoffmann Pál és családja.

*

Könnyekkel teli 4 év telt el, mióta a szeretett férjet, apát, apóst, nagyapát, PAP LAJOST (Hegyközkovácsi) magához szólította Teremtője. „Őrködj pihenése felett Istenem,/hogy csendes álmát ne zavarja semmi sem!” Örökké emlékezünk rád! Felesége Éva, fiaid Attila és Zoltán, menyed Andi, unokáid Ricsi és Tami.

*

Megpihent a dolgos anyai szív, áldás és hála övezi a lelkét. Szerető, drága édesanya, nagymama és dédmama voltál NAGY KATALIN (szül. GÖNCZI), Bánatos családodnak az őrangyalává váltál. Szívem mély fájdalmával és könnyes szemmel emlékezünk halálod második évfordulóján. Emléked legyen áldott, pihenésed csendes! Szerető lánya Rita, veje Imre, unokái: Beáta és Robi és dédunokája Jenifer.

*
Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama, MATIZ MÁRIA életének 59. évében visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése ma, június 20-án 14 órakor a püspöki kápolnából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Gyászoló családja.

*

Fájó szívvel búcsúzunk MATIZ MARIÁTÓL. Őszinte részvétünk keresztfiainknak! Vanyovszki János és családja.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett nagymama és édesanya,
SANTER IRMA
életének 79. évében elhunyt. Temetése kedden 11 órakor a Steinberger kápolnából.
Gyászoló családja.

*

Szívemben mély fájdalommal tudatom, hogy szeretett férjem, MÉSZÁROS MIHÁLY életének hetvenedik évében hosszan tartó betegség után elhunyt. Temetése kedden, június 21-én 13 órakor a Steinberger kápolnából. Emlékét szívemben örökké megőrzöm. Bánatos felesége Ica és családja.