Gyászhírek 2016. július 21.

Akt.:
Gyászhírek 2016. július 21.
„Isten gyermekei vagyunk… Istennek örökösei, Krisztusnak társörökösei. Előbb azonban szenvednünk kell vele együtt, hogy vele együtt meg is dicsőüljünk.” (Róm. 8,16-17) GHEŢU-IONESCU AMELIA GHIULAI ILIE. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.


Szívünkben el nem múló fájdalommal emlékezünk KÖLLŐ JÓZSEFRE, aki 6 hete távozott közülünk. „Naponta kicsordul a könnyem,/mert nem tudlak elfeledni soha-soha Téged./Hosszú az út mely sírodig vezet,/Fájó szívvel nehezen, de mégis hozzád kimegyek./Bennünk él az arcod, egy meleg tekintet,/A simogató kezed, mely minket szeretett./Bennünk él a múlt, a végtelen szeretet,/Amit tőlünk soha, senki el nem vehet.” Mély fájdalommal emlékezik felesége: Eszter, gyermekei, unokái és családjaik.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki MÁRTINAK és ÉVIKÉNEK édesanyjuk, STEINBINDER ZSUZSA
elhunyta miatt érzett mély fájdalmukban. Az aszisztensnő kolléganői.

*

Megrendülten értesültünk a kiváló színművész és jó barát, VARGA VILMOS váratlan elhunytáról. Őszinte részvéttel osztozunk szerettei fájdalmában. A Fazakas család és Sulyok Krisztina.

*

Köszönetet mondunk minden kedves rokonnak, szomszédnak, ismerősnek, kollégának, akik elkísérték utolsó útjára TOTH ZOLTÁNT és együtt éreztek mély fájdalmunkban. A gyászoló család.

Címkék: