Gyászhírek 2016. január 7.

Gyászhírek 2016. január 7.
Mély fájdalommal emlékezünk a szeretett édesapára, apósra és nagyapára, KUN SÁNDORRA (Szalárd) halálának 3. évfordulóján. „Az ő lelke örökké él a másvilágon Istennél,/Ő mi tőlünk dicsértessék, örökké magasztaltassék.” A gyászoló család.


Köszönetünket fejezzük ki mindazoknak, akik gyászunkban osztoztak, virágaikkal, jelenlétükkel, utolsó útjára elkísérték szerettünket, GULYÁS LÁSZLÓ FERENCET. A gyászoló család.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett feleségre, anyára, nagymamára, KONDOR ILONÁRA, aki 1 éve távozott el tőlünk. „Egy téli napon életed véget ért,/bánatot ránk hagyva elmentél./A fájdalmat leírni nem lehet,/csak letörölni a könnyeket.” Emléked örökké őrzi férjed Viktor, lányaid, vejeid, unokáid: Sintia, Yvett, Fanni és unokavejed Lali.

*

Ma hat hónapja annak a szomorú napnak, hogy örökre itthagyott bennünket a legdrágább férj, édesapa, após és nagyapa, NAGY DÁNIEL (Szentimre). „Nem múlnak el ők, akik szívünkben élnek,/hiába szállnak el hónapok és évek./Ő már ott van, ahol nincs fájdalom,/emlékét őrzi béke és nyugalom.”
Szerető családja.

*

Megrendülten, szomorú szívvel veszünk végső búcsút és osztozunk szeretett unokatestvérünk KOVÁCS ERIKA és családja mérhetetlen gyászában a szeretett férj és apa, KOVÁCS CSABA elhunyta miatt érzett mély fájdalmukban. Nyugodjon békében! Meleg Attila, Ibolya és Réka.

*

Fájdalommal búcsúzunk a baráttól, KOVÁCS-ISTÓK CSABÁTÓL. Ezúton fejezzük ki őszinte részvétünket a gyászoló családnak. A Debrenti család.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a KOVÁCS-ISTÓK családnak drága szerettük, KOVÁCS-ISTÓK CSABA
elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Nyugodjon békében! A Farmexim munkaközössége.

*

Fájdalomtól megtört szívvel, őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki unokatestvérünk, KOVÁCS ERIKA és családja mérhetetlen gyászában a szeretett férj és apa, KOVÁCS CSABA
elvesztése miatt érzett fájdalmukban. Nyugodjon békében! Kelemen Erzsébet, Novák Mária és Gyula.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki KOVÁCS ERIKÁNAK és családjának drága szerettük, KOVÁCS CSABA
elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Alföldi Attila és családja.

*

Fájó szívvel búcsúzunk szeretett barátunktól, KOVÁCS-ISTÓK CSABÁTÓL és együtt érzünk szívünkben gyermeke DÁVID és felesége ERIKA fájdalmas veszteségében. „Távol vagy tőlünk, mégis oly közel, mert a szívünkben mélyen rejtettünk el.” Karcsi, Bea és Gréta.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak KOVÁCS-ISTÓK CSABA elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. A Bóna család, Erika és Horaţiu Totorean.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak KOVÁCS-ISTÓK CSABA elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Vass Eta, Zsolti és Kati.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a családnak drága szerettük, KOVÁCS CSABA elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Parti Sándor és családja.

*

Őszinte részvétemet fejezem ki gyermekkori barátom családjának, KOVÁCS CSABA elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Szakács László.

*

A Toldy Általános Iskola munkaközössége nevében részvétünket fejezzük ki ZSIGMOND LEVENTE kollégánknak szeretett nagymamája elhunyta miatt érzett fájdalmában.

*

Együttérzéssel és őszinte részvéttel osztozunk a család nagy fájdalmában, amit HOFFMAN ROLAND
korai elhunyta miatt éreznek. A Koktél zenekar volt tagjai: Imre, Lajos, Miki, Gyuszi.

*

Őszinte részvétem a gyászoló HOFFMAN családnak szerettük, HOFFMAN ROLAND korai elhunyta miatt érzett fájdalmában. Nyugodjon békében! Tóth Ági.

*

Megrendülten értesültem a szeretett barát, HOFFMAN ROLAND korai elhunytáról. Részvétem a gyászoló családnak. Nyugodj békében! Ifj. Dibáczi László és családja.

*

Őszinte részvétem a BORSOS családnak szeretett fiuk elvesztése miatt érzett mély fájdalmában.
Kegyelettel Mészáros József.

*

Múlnak az évek, de az emlékek élnek, amíg élünk, őrizzük őket. Szeretettel emlékezünk szüleinkre,
ÁGYI ESZTERRE halálának első évfordulóján és ÁGYI JÓZSEFRE halálának 24. évfordulóján. Emlékük legyen áldott! Lányuk Ida és családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk HORVÁTH ISTVÁNRA (Biharpüspöki) halálának 24. évfordulóján és
HORVÁTH TIBOR ADOLFRA, aki már 3 éve nincs közöttünk. Emlékük szívünkben örökké él!
A bánatos család.

*

Sírig tartó fájdalommal emlékezünk az 5 éve elhunyt szeretett gyermekre, nővérre, keresztanyára, sógornőre, KERECSENYI ZITA ANNÁRA (élt 37 évet, Biharfélegyháza). Várjuk, míg élünk, várjuk őt, hátha ott áll az ajtónk előtt. Aztán a valóság ránk szakad, lelkünk tovább fáj e kín alatt. Kiáltanánk, hogy ő is hallja odaát, hol vagy, nélküled üres a világ. Várunk, ha nem jössz, mert nem jöhetsz, mi megyünk hozzád, ott leszünk veled. Szívünkben megmarad szép emléked, legyen áldott örök pihenésed!
Bánatos Anyu, Apu, Kinga Vivien, Marcel és szerető családod.

*

Szívünkben örökké tartó fájdalommal emlékezünk halálának 2. évfordulóján, ANGERER (ŐRI) ICUKÁRA (Diószeg), aki életének 30. évében tragikus körülmények között a messzi távolban örökre távozott közülünk. Tied a csend és a nyugalom, miénk a könny és a fájdalom. Az élet csendben megy tovább, a fájó emlék elkísér egy életen át. Emléked szívünkben örökké élni fog. Örökké gyászoló nagymamája, férje és kislánya Beáta.

*

Köszönetünket fejezzük ki a rokonoknak, a jó barátoknak, munkatársaknak, szomszédoknak, ismerősöknek, akik gyászunkban osztoztak, virágaikkal jelenlétükkel utolsó útjára elkísérték drága szerettünket, HOFFMAN RICHÁRD ROLANDOT A bánatos, gyászoló család.

*

Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték, szerették KOVÁCS – ISTOK CSABIT, hogy hosszú és súlyos betegség után elhunyt. Temetése pénteken, január 8-án 13 órakor a Steinberger kápolnából lesz.
Gyászoló felesége Erika és kicsi fia Dávid.

*

Fájdalomtól megtört szívvel búcsúzunk szeretett vejemtől, KOVÁCS – ISTOK CSABÁTÓL,
aki 41 éves korában, súlyos szenvedés után csendesen megpihent. Bánatos anyósa Győrfi Etelka.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki KOVÁCS – ISTOK ERIKÁNAK szeretett férje, KOVÁCS – ISTOK CSABA elvesztése miatt. A Szilágyi család Telegdről.

*

Fájó szívvel búcsúzom szeretett keresztfiamtól, KOVÁCS – ISTOK CSABÁTÓL, aki 41 éves korában csendesen megpihent. Gyászoló keresztapja Szabó Vilmos.

*

Megtört szívvel búcsúzom a szeretett sógortól és nagybátyától, KOVÁCS – ISTOK CSABÁTÓL,
aki élete 41. évében elhunyt. Gyászoló sógornője Enikő, sógora Tibor és Richárd és Jennifer.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett fiunk, KOVÁCS – ISTOK CSABA életének 41. évében elhunyt. Temetése január 8-án 13 órakor a Steinberger kápolnából. Gyászoló anyja Mária és apja István.

*

„Vitted a kereszted, sosem mondtad, hogy valami fáj, csak azt, hogy szeresetek akkor is, ha nem leszek már.” EGYEDI ELEMÉR, KOVÁCS – ISTOK CSABA, LETEA DANA, BABAU DAN FLORIAN, TODINCA MINA – RODICA, CIOARA IANIS ANDREI, PUSCAS LUCICA, MALITA SAVU, BALAIAN FLOARE.
Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.