Gyászhírek 2016. január 26.

Gyászhírek 2016. január 26.
A magam és a családom nevében mondok szívbéli köszönetet mindazoknak, akik mélységes gyászunkban részvétüket nyilvánították, valamint azoknak, akik ÉDESAPÁM temetésén részvétükkel vigasztaltak bennünket. Tőkés László.


Őszinte részvétünket fejezzük ki BAUMAN IBOLYÁNAK és családjának édesanyja elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Bauman Wilhelm és családja.

*

„(…) áldom Istent,/ Ki nékem megváltást hozott,/ És azt, aki értem csak/ Egyszer is imádkozott.”
(Reményik Sándor: Valaki értem imádkozott) Ma 21 éve távozott közülünk ID. RENCZ ZOLTÁN
(Érmihályfalva) Az emlékező család.

*

Együttérzésünket fejezzük ki BETTIKÉNEK és FERINEK a szeretett nagymama, HAMZA IRÉN
elhunyta miatt érzett mély fájdalmukban. Őszinte részvéttel: Memi, Gyuri, Réka és Tibi.

*

Nincs olyan nap, hogy ne jutna eszünkbe, olyankor könny szökik a szemünkbe. Fájó szívvel emlékezünk a drága, jó édesanyára, nagymamára és dédmamára, FORGÓ CECILIÁRA (élt 97 évet, Erdőgyarak),
akinek jóságos szíve 3 éve megpihent örökre. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Lányai, veje, unokái és dédunokái.

*

Mély megrendüléssel értesültünk RÁCZ-LAKATOS ARANKA, volt hegyközpályi lakos haláláról.
A boldog feltámadás reményében, kívánunk a családnak őszinte részvétet és megnyugvást: dr. Molnár Ernő és felesége Erzsike Nagyváradról.

*

Mély fájdalommal tudatom mindenkivel, hogy szeretett édesanyám, SZILÁGYI ERZSÉBET (szül. Madarász) 80 éves korában elhunyt. Temetése január 26-án 11 órakor a városi kápolnából. Nyugodj békében! Lánya Ibi, veje Imi, unokái Norbert, Nándor, unokamenyei Sonja, Anikó, dédunokái Ákos és Gergő.

*

Drága ANYUKÁM, ajándék helyett ma virágot veszek, otthonod helyett, a temetőbe megyek. Könnyes szemmel, megtört szívvel gondolok rád, búcsúzom tőled, drága édesanyám. A te Ibikéd.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szerető férj, édesapa, após és nagyapa, KOVÁCS SÁNDOR GYULA
életének 72. évében, 2016. január 23-án elhunyt. Temetése 2016. január 27-én 13.30 órakor lesz a száldobágyi kápolnából. Emléke örökre szívünkben él! A gyászoló család.

*

Fájdalommal emlékezünk a szeretett gyermekre, édesapára, testvérre és rokonra, BENDE TIBORRA
(élt 55 évet), aki most 9 éve távozott örökre közülünk. Emléke legyen áldott, nyugalma csendes!
Bánatos édesanyja, gyermekei, Tibor, Annamária és Misi, testvére Sanyi és családja.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós és nagymama, SZABÓ ILONA (szül. PAPP ILUKA) életének 64. évében rövid betegség után elhunyt. Temetése szerdán, január 27-én 15-kor a püspöki kápolnából. „Nem simogat kezed, / Nem mosolyog arcod, / Hiába szólítunk, / Nem halljuk már hangod. / Egy jajszó nem sok, annyit nem mondtál, / Csak elmentél a halál hosszú útján. /A szíved már nem fáj, a miénk vérzik, / A fájdalmat, szenvedést szeretteid érzik.” Búcsúznak lánya Csilla, veje Sanyi és unokája Zsófika.

*

„A temető csendje adjon nektek nyugalmat, emléketek szívünkben örökké megmarad.” VOROBECZ JÓZSEF, RAROCK ENDRE, MIHES FLOARE, GOIA PETRU, BITEA IOAN. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Mély fájdalommal, de Isten akaratában megnyugodva tudatom mindazokkal, akik szerették és ismerték, hogy a szeretett édesapa, ID. PAPP FERENC életének 86. évében türelemmel viselt, hosszú betegség után csendesen elhunyt. Temetése szerdán, január 27-én 14 órakor a biharpüspöki kápolnából.
Búcsúzik tőle fia Feri és menye Teri.

*

Szomorú szívvel és mély fájdalommal búcsúzom a legdrágább nagytatától, PAPP FERENCTŐL.
Unokája Mónika, unokaveje Adi és dédunokája Angelina.

*

Szomorú szívvel és mély fájdalommal búcsúzom nászuramtól, PAPP FERENCTŐL. Nászasszonya Teréz.