Gyászhírek 2016. január 25.

Gyászhírek 2016. január 25.
Mély fájdalommal emlékezünk a szeretett feleségre és édesanyára, SÜTŐ ERZSÉBETRE (szül. Laskovics, Érmihályfalva), aki ma tizennégy éve távozott örökre közülünk. Felejthetetlen emlékét örökké szívünkben őrizzük. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Emlékezik rá bánatos férje Zoli és fia Zolika.


Szomorúan emlékezünk szeretett gyermekünkre, PUPP JÁNOS ZOLTÁNRA (élt 24 évet), aki 13 éve tragikus hirtelenséggel hagyott itt bennünket. Drága emléke mindig velünk van. Nyugodj békében!
Szerető szüleid.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága férjre, édesapára, nagyapára, KOVÁCS BÉLA TIBORRA halálának 12. évfordulóján. Emlékét szeretettel őrizzük. Szerető családja.

*

Szomorú 3 év telt el, hogy a szeretett testvér, nagynéni, unokatestvér, KEKÉTS ERZSÉBET
(szül. ALMÁSI) örökre eltávozott közülünk. „Míg éltél, szerettünk, míg élünk, soha nem feledünk.”
A gyászoló család.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki TŐKÉS LÁSZLÓ püspök úrnak a szeretett édesapa elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Lokodi Ferenc és családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága, jó édesanyára, anyósra és nagymamára, KULCSÁR MÁRIÁRA
halálának 3. évfordulóján. „Soha nem hal meg, akit igazán szeretünk, mert szívünkben, lelkünkben ő él, és amíg élünk, rá emlékezünk.” Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Gyászoló lánya Otilia, veje Romi és unokái Rebeka és Timoteus.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a drága, jó feleségre, édesanyára, anyósra, nagymamára,
KULCSÁR MÁRIÁRA halálának 3. évfordulóján. „Elment tőlünk, mint a lenyugvó nap, de a szívünkben él, és örökre ott marad. Másképp lenne minden, hogyha velünk lennél, ha hozzánk szólnál, ha ránk nevetnél, csak egy fénysugarat hagytál, emlékedet.” Az élet elmúlik, de az emlékek élnek, míg élünk, őrizzük őket. Nyugodjál békében. Örökké bánatos férjed, fiad István, menyed Éva, kis unokád Istvánka.

*

Fájó szívvel emlékezünk arra a szomorú napra, amikor ma 13 éve a drága gyermek, MÉHES CSONGOR
(Bihar) 7 hónapos korában örökre itthagyott bennünket. Szívünkben dobban a gyászos fájdalom. Nem vagy itt velünk, és ez fáj nagyon. Te voltál nekünk a biztató remény. Nehéz napjainkban is az úton átmutató fény. Múlik az idő, a fájdalom nem csitul, szívünkből a könny naponta kicsordul. Egy szál gyertya amely lassan végig ég, egy élet, amely egy perc alatt véget ért. Örökké bánatos szülei, testvére Árminka, nagyszülei, keresztszülei és unokatestvérei.

*

Őszinte részvétünk ILLYÉS GYÖNGYINEK és FINTA JULIÁNNANAK, valamint családjainak
FINTA JÓZSEF és ILLYÉS ERZSIKE elhunyta alkalmából. A Nagyváradi Kertészeti Műszaki Középiskola 1954-ben végzett osztálytársai.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak a szeretett édesanya, anyós és nagymama,
MÁRIÁN KAROLINA elvesztése miatti nagy fájdalmában. Kundi István és családja.

*

Angyalok jöttek és karon fogtak,/ Fényes útjára kalauzoltak/ S mentél szótlanul, némán,/ Követted őket az örökkévalóság útján. SZABÓ ILONA, SZASZKA MÁRIA, STAMBORSZKI ILONA, KOVÁCS PÉTER,
KOVÁCS SÁNDOR-GYULA, HAMZA IRÉNKE, CSARNAI LAJOS, CACIORA FLOARE, BUZLE IOSIF,
COTUNA ERZSÉBET, POPA GENOVEVA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Fájdalommal búcsúzunk a szeretett édesanyától, nagymamától és anyóstól, COTUNA ERZSÉBETTŐL,
aki 87 éves korában elhunyt. Temetése január 25-én délelőtt 11 órától a Steinberger kápolnából. Isten nyugtassa békében! A gyászoló család.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki Cotuna Bélának szeretett édesanyja, COTUNA ERZSÉBET elhunyta miatt. Nászasszonya Irénke és sógora Tibi.

*

Mély fájdalommal tudatom, hogy egyetlen, szeretett testvérem, KOVÁCS PÉTER (az Electrometal volt dolgozója) rövid, de súlyos szenvedés után, életének 67. évében elhunyt. Temetése január 26-án, kedden 13 órakor a Steinberger kápolnából lesz. Bánatos testvére Laci.

*

Fájó szívvel búcsúzom szeretett élettársamtól, KOVÁCS PÉTERTŐL. Emlékét örökké megőrzöm. Éva.