Gyászhírek 2017. január 18.

Akt.:
Gyászhírek 2017. január 18.
„A lelki sérülés nem gyógyul be soha, de hozzá szokik a lélek.” (Karinthy Frigyes) Örökké tartó fájdalommal emlékezünk január 18-án BOKOR SZABOLCS TAMÁSRA, a fiúra, férjre, testvérre, apára, rokonra, barátra halálának 4. évfordulóján. „TOMI, te mindig velünk vagy!” Szeretettel őrizzük emléked, az egész Bokor család.

Őszinte részvétünket fejezzük ki Kiss Erika asszisztensnőnek szeretett édesapja elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. Az Ady Endre Líceum közössége.
*
Őszinte részvétünk ICÁNAK és FERINEK édesanyjuk, CSERŐS ILONA halála miatt érzett mély fájdalmukban. Pihenj békében, ICA! A Balogh család.
*
Fájó szívvel búcsúzunk szeretett kolléganőnktől, DR. KRICSFALUSSY KLÁRÁTÓL. Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak. A dr. Benedek család.
*
Őszinte részvétünket fejezzük ki DR. KRICSFALUSSY családnak a szeretett édesanya és feleség, DR. KRICSFALUSSY KLÁRA elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Az 1-es sz. Sebészeti Klinika munkaközössége.
*
„Istennel élt, Istennél él.” KIMPÁN SÁNDOR, VAIDA MARTA, TODITA AURELIA, NICA IOAN, BREBAN VERONICA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.
*
Fájó szívvel emlékezünk a 20 éve elhunyt MÁJER GÁBORRA (Szalacs). „Te már ott vagy, ahol nincs fájdalom,/Sírodra szálljon áldás és nyugalom./Álmaid a mélyben legyenek csendesek,/A jó Isten őrködjön a pihenésed felett.” Emlékét örökre megőrzi bánatos családja.
*
Megpihent a dolgos, jó, apai szív, áldás és hála övezi e sírt./Szerető férj voltál, drága édesapa és nagyapa,/Bánatos családodnak most az őrangyala. Fájó szívvel emlékezünk ÁBRAHÁM KÁROLYRA (Belényes) halálának első évfordulóján. Őt soha el nem felejtő családja.
*
Fájdalommal szívemben emlékezem ÁBRAHÁM KÁROLYRA (Belényes) halálának első évfordulóján. Te már ott vagy, ahol nincs fájdalom,/Sírodra szálljon áldás és nyugalom. A jó Isten őrködjön pihenésed felett! Emlékezik reá nászasszonya, Böske.
*
Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki MOSKOVICZ RAMONA tanárnőnek és családjának a szeretett nagymama elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. A borsi Tamási Áron Iskola V. osztályos tanulói.
*
Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj és édesapa, GÖDER LUDOVIC életének 64. évében elhunyt. Temetése január 19-én 14 órakor a városi kápolnából. A gyászoló család.

Címkék: