Gyászhírek 2017. január 17.

Akt.:
Gyászhírek 2017. január 17.
Megrendült szívvel értesültünk kedves rokonunk, TÓTH MÁRTA haláláról. Drága, szép emlékét szívünkben őrizzük. Vigasztalódást gyászoló szeretteinek! Nyugalma legyen csendes! Marika, Andi és családja.

Küzdöttél, de már nem lehetett, / Csend ölel át és szeretet. Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, nagymama, CSERŐS ILONA (szül. MURVAI) 79 éves korában hosszú betegség után megpihenni tért. Temetése január 18-án, szerdán 13 órakor a biharpüspöki kápolnából lesz. Örökké gyászoló fia, lánya és családja.

*
A halál nyomában szomorúság tölti el a gyászoló család szívét. De fajdalmukat enyhítik jobb ismert szavai:… tudom, hogy megváltóm él…” CSERÖS ILONA, KRICSFALUSSY CLARA ELISABETA, BITYE ANA, GODER LUDOVIC, PETRUCA PAVEL, POPA ADRIAN TRAIAN, BITIS MARIA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki VILAND JÁNOSNAK és családjának a szeretett édesanya elvesztése miatt. Nyugodjon békében!
Stretye József és Mária.
*
Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, nagyapára, apósra, LÉLEK SÁNDORRA, aki két éve távozott az élők sorából. A Lélek család.
*
Őszinte részvétünk barátunknak, TÓTH IMRÉNEK szeretett felesége, TÓTH MÁRTA halála miatt érzett fájdalmában. Száva Mária és családja.

*
Szomorú szívvel búcsúzunk DR. KRICSFALUSSY KLÁRÁTÓL. Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! A Kádár és Albert család.
*
Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak a szeretett feleség, anya, DR. KRICSFALUSY KLÁRA elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. Nyugodjon békében! A Sobieschi és Dérer család.
*
Részvétünket fejezzük ki Dr. KRICSFALUSY LÁSZLÓNAK és családjának a szeretett feleség és anya, DR. KRICSFALUSY KLÁRA
elhunyta miatt érzett mély fájdalmukban. Nyugodjon békében! Dr. Ritli László és családja.

Címkék: