Gyászhírek 2016. február 22.

Gyászhírek 2016. február 22.
Fájó szívvel búcsúzunk volt kollégánktólm SZÉLL MIHÁLYTÓL (Székelyhíd). Őszinte részvétünk a gyászoló családnak. Szökőcs József és családja.


„Ha emlegettek, köztetek leszek,
Ha rám gondoltok, mosolyogjatok,
Mert én már Istennél vagyok.”
Fájó szívvel búcsúzom unokatestvéremtől, SZÉKELY ATTILÁTÓL. Pihenésed legyen csendes! Részvétünk a családnak. Székely Csaba és Pötyi, Pötyike és Kati.

*

Szülői szívem bánatos, tenger fájdalma végtelen, soha nem nyugszik el. Nem tudom elfogadni, hogy a sors könyvében úgy volt megírva, miért a fiatalnak kellett meghalnia? Ezt a veszteséget nem lehet elfeledni soha. Csak egy reménység éltet, hogy egyszer találkozunk újra. Drága emléked él és élni fog, amíg a szívem a földön dobog. Búcsúzom lányomtól, BORBÉLY MARGITTÓL (szül. SZABÓ).
Nyugodjál békében! Örökké bánatos édesanyád.

*

Küzdötté,l de már nem lehetett, most a csend ölel át és a szeretet. Számomra te sosem leszel halott, örökké élni fogsz, mint a csillagok. Fájó szívvel búcsúzom tőled BORBÉLY MARGIT (szül. SZABÓ).
Leánytestvéred Barcsa Olgi, férje Gyula és fia Gyuszika. Pihenése legyen csendes!

*

Ha egy könnycsepp gördül végig az arcunkon, az azért van, mert szerettünk és hiányzol nagyon. Bennünk él egy arc, s egy végtelen szeretet, amit tőlünk soha, senki el nem vehet. Búcsúzunk tőled kedves testvérem, BORBÉLY MANCIKA (szül. SZABÓ). Nyugodj békében! Öcséd Sándor, sógornőd Emma és kishugod Renáta.

*

Szomorú szívvel emlékezünk a szeretett férjre, apára, apósra, nagyapára és dédnagyapára,
LÉNÁRT JÁNOSRA (Szalárd), aki ma egy éve rövid, de súlyos szenvedés után csendesen elhunyt. Emlékét örökké a szívünkben őrizzük. A gyászoló család.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága feleségre, édesanyára, nagymamára és dédire, NAGY JULIÁNNÁRA
(Hegyközújlak) halálának első évfordulóján. „Álmok, emlékek, szép szavak, ennyi az egész, ami a múltból maradt.” Nyugodjon békében! Szerető családja, férje Károly, fia, lányai, unokái, dédunokái.

*

„Közel az Úr a megtört szívekhez” (Zsolt. 34:19/A) Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak szerettük,
ZSUGÁN ANNA elhunyta alkalmából. A jó Isten vigasztaló ereje enyhítse a gyászoló család fájdalmát.
Kovács Erzsébet és András.

*

Fájó szívvel emlékezünk ID. FLEISZ ZOLTÁNRA halálának 15. évfordulóján. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Nyugodjon békében. Fia Dr. Fleisz János és menye Judit.