Gyászhírek 2016. február 02.

Gyászhírek 2016. február 02.
Örök fájdalommal és könnyes szemmel emlékezünk a drága édesanyára, gyermekre, testvérre, sógornőre, FARAGÓ MELINDA TÜNDÉRE (biológia tanárnő) halálának 5. évfordulóján. „Csak az hal meg, akit elfelejtenek, örökké él, akit nagyon szeretnek.” Emlékét örökre szívünkben őrizzük. Nyugodj békében! Leánya Lilla, édesanyja Anikó, testvére Andrea, sógora Lacika és a kis Marci.


Szomorúan búcsúzunk drága barátunktól, JANKAY FERDINÁNDTÓL. Őszinte részvétünket fejezzük ki ANCINAK, NÁNDINAK és családjának. Koppalmann Félix, Ilona, Arli és Róbert.

*

Fájdalommal búcsúzunk a szeretett férjtől, édesapától, apóstól, apatárstól és nagyapától, ID. KÖTELES TIBORTÓL, aki életének 76. évében elhunyt. Temetése kedden, február 2-án 15 órakor lesz a tenkei református temető kápolnájából. „Kezedre bízom lelkemet, te váltassz meg engemet, óh Uram, hűséges Isten.” A gyászoló család.

*

Fájó szívvel emlékezünk drága testvéremre, DUNŞOARA ILONÁRA (szül TAPASZI, Biharszentjános)
halálának első évfordulóján. Bennünk él egy arc, egy meleg tekintet,/ Egy simogató kéz, egy sóhaj, egy lehelet,/ Bennünk él a múlt, egy végtelen szeretet,/ Amit tőlünk soha, senki el nem vehet. Örökké bánatos húga Róza és annak családja.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki KÖTELES LÁSZLÓNAK a Hegyközpályi Református Egyházközség lelkipásztorának a szeretett édesapa elvesztése miatt érzett fájdalmában. A Hegyközpályi Református Egyházközség presbitériuma és gyülekezete.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki KÖTELES LÁSZLÓNAK szeretett édesapja elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. A Flatan család Kölnből.

*

Fájó szívvel búcsúzunk apatársunktól, KÖTELES TIBORTÓL. Nyugodj békében! Erzsike és Lajcsi.

*

Kegyelettel emlékezük a drága édesanyára, anyósra, nagymamára, és keresztanyára, VARGA JULIANNÁRA, aki ma egy éve távozott közülünk. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Szerető fia, menye, unokája, keresztlánya és családja.

*

Fájdalommal búcsúzunk szeretett kolléganőnktől, FARKAS AURICÁTÓL (RIKA). Emléke legyen áldott, pihenése csendes! A Fodor és a Deák család.

*

Mély együttérzésünket fejezzük ki DR. FARKAS ANTALNAK szeretett felesége elvesztése miatt érzett fájdalmában. Fodor András és Ildikó.

*

Meggyötört lelkünkben csupa könny és bánat,/ A virágos rét nélküled sivár és száraz./ Megszakad a szívünk, mert örök búcsút vettél,/ Csillagok közt te a legfényesebb lettél./ Angyali mosolyod nem ragyog ránk többé,/ De te a szívünkben élsz mindörökké! Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett anya, nagymama, dédnagymama, SZŰCS MÁRIA (KUTUS, a Szőrmegyár volt dolgozója) 74 éves korában hirtelen elhunyt. Temetése 2016. február 2-án 15 órakor a Steinberger kápolnából. Nyugodjék békében!
Búcsúznak tőle: lánya Marika, unokája Attila, dédunokája Lara és unokamenye Timea.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a drága édesanyától, nagymamától, dédimamától, LUKÁCS MARGITTÓL
(Hegyközszentimre, szül. VARGA MARGIT, Mezőtelegd). Bő 85 évet kapott Teremtő Istenétől ezen a Földön. Szorgalmas életére hálás szívvel emlékezünk: hőn szeretett fia, Gyuszi és menye Noémi, nagyon kedvelt unokái Debóra, Noémi és Dávid, unokavejei Zsombor és Gabi, valamint drága dédunokái Napsugár és Abigél. Temetése 2016. február 3-án lesz a szentimrei gyászháztól, baptista szertartás szerint, 13 órai kezdéssel. „És Isten eltöröl minden könnyet az ő szemeikről: és halál nem lesz többé, sem gyász, sem kiáltás, sem fájdalom, mert az Elsők Elmúltak.” (Jelenések 21:4)

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki DR. BÓDISS FERENC főorvos úrnak (Margitta) szeretett felesége elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Hiri Kálmán és családja.

*

Együttérzésünket fejezzük ki POP MÁRIÁNAK, párja, NAGY ISTVÁN elvesztése miatt. A volt Oradinum ruhagyár hozzávaló raktár közösségének nevében, Ilyés Levente.

*

Megtört szívvel búcsúzunk szeretett édesanyánktól, az anyóstól és nászasszonytól, MIKLE IRÉNTŐL.
Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Búcsúzik Józsi, Melánia, Xintia és Mihály.

*

Szomorú szívvel búcsúzom édesanyámtól, MIKLE IRÉNTŐL. Emléke legyen áldott, pihenése csendes.
Fia László.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett anya, nagymama, dédnagymama és anyós,
MIKLE IRÉN életének 73. évében hirtelen elhunyt. Temetés február 2-án 11 órakor a Steinberger kápolnából. Nyugodjon békében. A gyászoló család.

*

„Az élet vándorbotját letettem, / Nem fáj többé a földi gyötrelem, / Most hozzám hajolt a szeretet, / És magához vette fáradt lelkemet.” Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, nagyapa, PETŐ ZOLTÁN
életének 72. évében elhunyt. Temetése 2016. február 3-án 14 órakor lesz a városi kápolnából. Gyászoló fiai és családja.

*

Fájó szívvel búcsúzunk testvéremtől, PETŐ ZOLTÁNTÓL (kőműves). Temetése február 3-án 14 órakor a városi ravatalozóból. Nyugodjon békében! A család.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki PETŐ ZOLTÁNNAK szeretett édesapja elvesztése miatt. Sógora Szücs Béla, felesége Éva, gyerekeik Nati és Bebe.

*

Fájdalommal tudatjuk, hogy MICLAUS PETRU életének 86. évében elhunyt. Temetése a Rulikowski temetőben, február 3-án 12 órakor. A gyászoló család.

*

Megtört szívvel búcsúzom szeretett élettársamtól, TIMÁR JÓZSEFTŐL. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Búcsúzik tőle Rózsika és családja.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett apa, TIMÁR JÓZSEF 85 éves korában elhunyt. Temetése szerdán, február 3-án 13 órakor a Steinberger kápolnából lesz. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük.
Búcsúzik tőle lánya Hajnalka és családja.

*

„Mi atyánk, ki vagy a menyekben… legyen meg a Te akaratod.” SZÜCS GYULA, DEÁK SÁMUEL,
MICLAUS PETRU, JURCUŢ FLOARE, FLORE EMILIA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft .Nonstop Temetkezési Vállalat.