Gyászhírek 2016. február 01.

Gyászhírek 2016. február 01.
Szívünkben fájdalommal emlékezünk a drága feleségre, nagymamára, anyósra, rokonra, ANTAL ERZSIKÉRE, aki 4 éve, hogy örökre itthagyott. „Még éltél, nagyon szerettünk,/még élünk, soha nem feledünk.” Férjed Sanyi, három fiad, azok családjai, meghalt fiadnak családja, Ilonka és családja, Mari, Andrei, Erzsike, Eszti és családja, kománéid és azok családja.


Fájdalommal emlékezünk az apára, apósra, nagyapára, BODA LÁSZLÓRA. Húsz év egy röpke pillanat, elszaladt mint hold a felhők alatt. Emléke él és élni fog,míg a szívünk e földön dobog.” Leánya Babi és Jóska, unokái: Szilárd, Enikő és Gery, dédunokája Ármynka.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki Dr. BODISS FERENCNEK és családjának a szeretett feleség és anya,
DR. BODISS ÉVA elvesztése miatt érzett fájdalmukban. Dr. Pop Elena és családja.

*

Mély megrendüléssel értesültünk a szeretett DR. BÓDISS ÉVA hirtelen haláláról. Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak. Györffy József és családja Szentendréről.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családoknak NAGY ISTVÁN (órás) halála miatt. A Csongvay család, Bubi, Öcsi, Gyöngyi, Árpi.

*

„Nőnek az árnyak, s ahogy fogynak az esték, úgy fáj egyre jobban, hogy minden csak emlék.” Szívünkben örök fájdalommal emlékezünk a szeretett édesapára, apósra és nagyapára, ID. K. NAGY IMRÉRE,
akinek 12 éve a temető csendje ad örök nyugodalmat.
„Ülök és nézegetek rólad egy képet,
S közben felidézek egy régi emléket.
Könnyeim mögött látom arcodat,
Szívem fáj, tisztán hallom hangodat!
Számomra te sosem leszel halott
Örökké élni fogsz, mint a csillagok…!”
Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Nyugodjon békében! Gyászoló lánya Róza, veje János és unokája Alice.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak DR. GYŐRI LÁSZLÓ (főorvos, Tenke)
halála miatt érzett fájdalmában. Dr. Kondor Erzsébet és munkatársai.

*

Szomorú két év telt el, mióta elvesztettük a szeretett férjet, apát, apóst, nagyapát, ARDELEAN SÁNDORT (Bengót). „Elmentél, pedig sok dolgod lett volna még. Megtölteni boldogsággal családod életét.” Fájdalommal emlékeznek: felesége, fia, lánya, veje és imádott unokája.

*

Szemünkben könyekkel, szívünkben fájdalommal emlékezünk a legdrágább férjre és édesapára,
ÁKOS ZOLTÁNRA halálának ötödik évfordulóján. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Szerettei.

*

Mély együttérzéssel osztozunk a gyászoló család fájdalmában DR. GYŐRI LÁSZLÓ (Tenke) hirtelen eltávozása miatt. Emlékét megőrizzük. Nyugodjon békében! Birinyi László és családja.

*

Három éve annak a szomorú napnak, amikor NAGY IRÉN (Székelyhíd), a szeretett élettárs és anya visszaadta lelkét Teremtőjének. Egy ima most érted szóljon, egy gyertya most érted égjen, ki fent laksz már a magas égben, szíved megpihent a mélyben, lelkedre angyalok vigyáznak az égben. Legyen békesség veled a hosszú úton, és áldd meg őt Istenem!” Emlékezik rá bánatos, volt élettársa István és fia Norbi.