Gyászhírek 2016. december 28.

Gyászhírek 2016. december 28.
„Ha emlegettek, köztetek leszek, de fáj, ha látom könnyetek, ha rám gondoltok, mosolyogjatok, mert én már Istennél vagyok.” GYURKOVICS JOLÁN (szül. Szalárd). Hat hete hagyott itt minket szeretett édesanyánk, nagymamánk. Nyugodj békében! Gyászolnak gyermekeid Jolán, Andrea, fia Lajos és unokáid.


Mély fájdalommal, könnyes szemmel emlékezem életem legszomorúbb napjára amikor fiaim, KUPE JÁNOS és KUPE LÁSZLÓ
eltávoztak az élők sorából. A halál olyan súlyos veszteség, hogy valójában sohasem lehet feldolgozni. Az emléke elhalványulhat a szeretett személynek, de a hiánya mindig megmarad. Emléketeket őrzöm míg élek, nyugodjatok békében! Szerető édesanyátok Ilonka.

*

Mély fájdalommal a szívünkben emlékezünk a szeretett testvérekre, JÁNOSRA és LÁSZLÓRA, akik eltávoztak az élők sorából. A múltba visszanézve, valami fáj, valakiket keresünk, akik nincsenek már. Nyugodjatok békében! Szeretett testvér, Éva.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága férjre, édesapára, nagytatára és dédtatára, BRÜCKNER JÓZSEFRE, akit 6 hónapja kísértünk utolsó útjára. Szívünkben megőrizzük, soha nem feledjük. Bánatos családja.

*

Szomorúan emlékezünk szeretett szüleinkre, RÁCZ GÉZÁRA (Bors) halálának 25. évfordulóján és RÁCZ IRÉNRE
halálának 12. évfordulóján. Lányaik Lenke, Tünde és családjaik.

*

„Harc az élet győzelem a halál! Jó harcot megharcoltam…” (2 Tim. 4,5) Fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj és apa,
KUSMA ZOLTÁN (bikácsi születésű, a Vulturul Negru volt kereskedelmi dolgozója) hosszú szenvedés után elhunyt, megemlékező gyászmiséje december 29-én lesz 17 órától a római katolikus Szent László templomban. Búcsúznak tőle és soha nem felejtik el: bánatos felesége Adél és lányai Ildikó és Adélka.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a drága, jó férjre, édesapára és apósra, PÁL LAJOSRA halálának 3. évfordulóján, akinek jóságos szíve örökre megpihent. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Örökké gyászoló felesége Irma, gyerekei Lajos és Gyöngyi, menye Mária, veje Csaba, unokái Rebeka, Anna és Dávid.

*

Fájó szívvel emlékezünk drága édesanyánkra, ÖZV. MAKAI ERZSÉBETRE (Köröskisjenő), aki ma hat hónapja, hogy örökre itthagyta szeretteit. „Megpihent a kéz, mely értünk dolgozott, megpihent a szív, mely értünk dobogott.” Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Szerető két fia és családjuk.

*

Szomorú szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és tisztelték, hogy a szeretett édesanya, anyós és nagymama,
FRANTIU HEDWIG 74 éves korában eltávozott szerettei köréből. Temetése csütörtökön, december 29-én déli 13 órakor a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Gyászoló családja.

*

Mély fájdalommal tudatom, hogy szeretett feleségem, BOROS PÉTERNÉ (LILI) hosszan tartó betegségben 83 éves korában örökre megpihent. Temetése december 29-én 11 órakor lesz a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes.
Búcsúzik tőle szerető férje Péter.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, nagymama és anyós, LŐRINCZ ÁGNES (köröskisjenői születésű)
életének 86. évében hosszan tartó betegség után eltávozott szerettei köréből. Temetése csütörtökön 12 órakor a Steinberger kápolnából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Fia Imi, lánya Ildi, menye Icu és unokái: Bálint, Detti, Bence.

*

„Őszintén reméljük, hogy meghalt testvérünk földi életével kiérdemelte a jó harcosok jutalmát és az igaz bíró már átnyújtotta neki az örök élet koronáját.” LÖRINCZ ÁGNES, POPA VASILE. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Fájdalmas egy év telt el azóta, hogy örökre elveszítettük szerettünket, ID. KUPE LÁSZLÓT. Hangod, mosolyod, emléked örökre a szívünkben marad. Nyugodj békében! „Mikor a lelkem roskadozva vittem,/Csendesen és váratlanul átölelt az Isten./Nem harsonával, hanem jött néma, igaz öleléssel.” (Ady Endre). Bánatos feleséged, fiad, menyed, kis unokáid.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett anya, anyós és nagymama, VARGA IRÉN (szül. NAGY, Szentjános)
hosszan tartó betegség után, elhunyt. Temetése szerdán 13 órakor a szentjánosi kápolnából. Gyászolják: fia, menye és unokája.

*

Szívünkben mély fájdalommal emlékezünk a 6 éve elhunyt drága feleségre, édesanyára, mamára és dédire, SZABÓ IRÉNKÉRE
(szül. KOMSA, Székelyhíd). Emlékét örökre megőrzi bánatos szívű férje, lánya Irénke, veje Laci, unokái Enikő és Norbi, unokaveje Tibi és drága dédunokái Beatrix és Norbika.

Címkék: