Gyászhírek 2016. december 21.

Gyászhírek 2016. december 21.
Már öt éve annak a szomorú napnak, amikor a szerető férj, apa és nagyapa, id. Simon István örökre itthagyott bennünket. Emlékét örökre szívünkben őrizzük!


Mély fájdalommal emlékezünk a szeretett testvérre, unokára, unokahúgra, keresztlányra, SZABÓ MARIANNÁRA (ÉDY), halálának 10. évfordulóján. ,,Mióta elmentél, semmi sem számít, hisz nem láthatod már a föld csodáit. Szeretni mentél a felhőkön át, s veled repült az egész világ.” Emlékét őrzi testvére Csabi, nagymamája Ilonka, a Molnár, a Varga és az Iván család.

*

„Hihetetlenül hiányzol, őrülten rossz tőled távol, néha becsukjuk a szemünk, s te itt vagy velünk, örülsz nekünk!” Fájó szívvel emlékezünk a legdrágább édesapára, nagytatára, nagybácsira, apósra,
SCHNEIDER ERVIN RICHÁRDRA, halálának 6. évfordulóján. ,,Suhogó esti szél, kedves angyalok, súgjátok meg néki, hogy mi még itt vagyunk. Súgjátok meg néki gyermekei, unokái üzenik, míg a szívük dobban, örökké szeretik!” Emlékét őrzik bánatos lányai Erika és Mónika, unokái, vejei, unokaöccsei.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, nevelő apa, KISS SÁNDOR (szül. Biharpüspöki) életének 63. évében hosszan tartó betegség után elhunyt. Temetése szerdán, december 21-én 11 órakor a városi kápolnából lesz. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Búcsúzik tőle felesége Irénke, nevelt fia Tamás.

*

Mély fájdalommal a szívünkben tudatjuk ismerőseinkkel, hogy szeretett édesapánk, Pista tatánk,
NAGY ISTVÁN (szül. 1933, Nagyszalonta, volt mérnök az Infrăţireában) 2016.12.19-én csendes nyugalomban és békességben visszaadta erejét Teremtőjének. Utolsó útjára 2016.12.22-án, csütörtökön 14 órakor kísérjük a Steinberger kápolnából. Gyászoló lánya Rozi, fia Pisti, Csilla és unokája Boldizsár.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, nagyapára, dédnagyapára, SZANISZLÓ GYULÁRA
(Bihar), aki 6 éve hagyott itt bennünket. Emlékét örökké őrzi szerető családja.

*

„Megálltok fejfámnál, olvassátok nevem,
Lehet, hogy a sötét sírban megdobban a szívem.
Oly sok emlék rólad, tudjuk hogy a miénk,
De szívünk minden fájó dobbanása örökké a tiéd.”
Szívünk minden szeretetével és fájdalmával emlékezünk a legdrágább gyermekre, testvérre, nagybácsira,
HEGYI LAJOSRA (Szentjános), aki ma lenne 46 éves, de a kegyetlen halál elrabolta tőlünk. Nyugodj békében az égi fenyő alatt, Isten áldja meg hamvadó poraidat! Fájó szívű édesanyád, testvéreid, unokaöcséd és felesége, valamint András.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama és dédnagymama,
SZABÓ JULIÁNNA (köröskisjenői lakos) 92 éves korában eltávozott az élők sorából. Temetése december 22-én 14 órakor a köröskisjenői kápolnából lesz. Pihenése legyen csendes! Gyászolják: lányai Erzsébet és Margit, veje Gyuszi, unokái Lali, Attila, Erzsike és Anikó, dédunokái Melanie, Michele, Franziska és Gabriela, a gyászoló család.

*

Fájdalommal emlékezünk a drága édesanyára, anyósra, nagymamára, dédmamára, SZILÁGYI IRÉNRE
(Hegyközcsatár) halálának harmadik évfordulóján. Nyugodjon békében! Fia Jóska, menye Ica, lánya Irénke, unokái és dédunokái.

*

Szomorúan emlékezünk vissza a 10 évvel ezelőtti napra, amikor a drága férj, nagyapa, BALLA MIHÁLY
itthagyott minket. Emlékét örökké megőrizzük. Felesége Julika, fia Lóri és családja.

*

Szomorú szívvel értesültünk a szeretett sógor és nagybácsi, KISS SÁNDOR (Biharpüspöki) hirtelen haláláról. Nyugodjon békében, pihenése legyen csendes! Búcsúzik tőle sógornője Gyöngyi, unokaöccse Robi és felesége Anikó.

*

Már öt éve annak a szomorú napnak, amikor a szerető férj, apa és nagyapa, ID. SIMON ISTVÁN
örökre itthagyott bennünket. Emlékét örökre szívünkben őrizzük!

*

„Hogy az édesanya milyen drága kincs,
Azt csak az tudja, akinek már nincs.
Mindent adhat az ég kétszer,
Márványt, kincset, palotát,
Csak egyet nem ad kétszer, szerető édesanyát. KOPÁNYI MÁRIA Már elmúlt 8 éve, hogy eltávoztál közülünk. köszönjük, hogy voltál nekünk, nagyon sok szeretettel és tisztelettel emlékezünk rád.
Lányod Rita és családja, fiad Fany és családja.

*

„Ha fejfád mellett ég a gyertya, látjuk benne arcod.
Odaföntről, messzeségből, kezeid felénk nyújtod.
Vigyázol ránk most is tudjuk, ugyanúgy, mint régen.
Drága édesapánk, apósunk, nagyapánk sosem feledünk téged.”
Fájó szívvel emlékezünk KOPÁNYI ISTVÁNRA halálának 2. évfordulóján. Szerető lánya Rita és családja, szerető fia Fany és családja.

*

FORRAY AMBRUS ZSOLT! Miért ment el, ki fontos volt nekem. Eltelt egy fájdalmas év, de egy nap sem telt el nélküled. Küzdöttél, de már nem lehet, üres a szívünk, hiányodat nem egyhíti semmi. Virágerdő sűrűjében pihen egy szív csendesen. Könnyes szemmel emlékezünk rád. „Anyja Gyöngyi”, testvére Tibor és a család.

*

Fájdalommal tudatjuk, hogy NAGY LÁSZLÓ hosszas betegség után elhunyt 85 éves korában. Temetése 22-én 11 órakor a városi kápolnából lesz. Gyászolják bátyja, valamint Ella és Csaba.

*

„Bennünk él egy arc, egy meleg tekintet, / Egy simogató kéz, egy sóhaj, egy lehelet, / Bennünk él a múlt, egy végtelen szeretet, / Amit tőlünk senki, soha el nem vehet.” Szívünkben hálás szeretettel emlékezünk halálának 28. évfordulóján TÖKÖLI ZSUZSANNÁRA. Családja.

*

Együttérzésünket fejezzük ki ROZIKÁNAK és PISTINEK édesapjuk, ID. NAGY ISTVÁN elhunyta miatt érzett fájdalmunkban. Csendes pihenést, a családnak megnyugvást. Major család.

*

„Erős bizalommal kel hinnünk, hogy a halál az élet kapuja, hogy a halállal kezdődik az igazi élet!”
NAGY ISTVÁN, PATAY ADALBERT ISTVÁN, SZABÓ JULIÁNNA, HERMANN ALEXANDRU,
BALAIAN SILVIA, TRIFA PETRU CONSTANTIN, MESTER MARIA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) KFT Nonstop Temetkezési Vállalat.

Címkék: