Gyászhírek 2016. december 06.

Gyászhírek 2016. december 06.
Fájó szívvel emlékezünk szeretett sógorunkra, PUSZTAI JÓZSEFRE, akit 6 hete rabolt el a kegyetlen halál. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Sógora Bacsó Péter és családja.

Köszönetünket fejezzük ki mindazoknak, akik mérhetetlen fájdalmunkat enyhíteni próbálták koszorúikkal és jelenlétükkel, amikor december 4-én utolsó útjára kísértük drága halottunkat,
ÖZV. SZÉKELY IRÉNT (szül. MÉHES, Bihar). Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Búcsúzik tőle bánatos családja: fiai: Attila és Tibor, menyei: Piroska és Kinga, vejei: János és Lajos, unokái: Enikő, Krisztina, Róbert, dédunokája Roland.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a 2016. december 2-án elhunyt nagymamától, dédimamától, anyóstól,
ÖZV. SZÉKELY IRÉNTŐL (szül. MÉHES, Bihar). „Pihenj csak nagymamám, pihenj, az ősi rög már eltakar./Béke honol sírhantodon, itt téged senki nem zavar./Tavaszi szellő lengedez, lám ő hozott, s vitt el magával./Két tavasz között évek szálltak sok reménnyel, álmodással.” Unokája Enikő és családja, veje özv. Szabó Lajos.

*

Fájó szívvel emlékezünk drága, jó édesanyámra, a nagymamára, dédire, NEGREAN IRÉNKÉRE
(Éradony) halálának 4. évfordulóján. „Emléke itt marad örökre velünk, amíg mi élünk, ő is itt él velünk.” Emléke legyen áldott, pihenése csendes. A jó Isten őrködjön nyugodt álma felett! Emlékeznek rá: lánya Erzsike, unokái Gyula és Csabi, valamint dédunokája Ricsi.

*

„Hihetetlenül hiányzol,/Őrülten rossz tőled távol,/Néha becsukom a szemem, itt vagy velem, örülsz nekem.” Fájó szívvel emlékezünk a drága férjre, édesapára, nagyapára, PUSZTAI JÓZSEFRE, aki 6 hete hunyt el. „Suhogó esti szél, kedves angyalok,/Súgjátok meg neki, hogy mi még itt vagyunk,/Súgjátok meg neki, családja üzeni:/Míg a szívünk dobban örökké szeretik.” Szerető felesége Jutka, lányai: Rolika és Bea, veje Teo és Roland és pici unokája Francesca.

*

Szeretettel emlékezünk LENGYEL JÓZSEFNÉRE (szül. KOSZTELNIK MÁRIA) halálának 23. évfordulóján. Ducika, Ibolyka, Bözsike.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki SALLAY VALÉRNAK, OLGICÁNAK és BRIGITTÁNAK SALLAY OLGA
elhalálozása miatt. Béke poraira! Ottenberger Magdolna és családja.

*

Szeretettel emlékezünk OTTENBERGER JÓZSEFRE halálának 21. évfordulóján. Magdi, Gyöngyike, Vilmos, Vilike, Tímea és Sanyi.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk drága, jó férjemre, HORGOS JÁNOSRA halálának 3. évfordulóján, akinek jóságos szíve örökre megpihent. Emléke legyen áldott, pihenés csendes. Örökké gyászoló felesége, Joli.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, nagymama, anyós, DUŞESCU EDIT (szül. SZÉKELY)
életének 90. évében elhunyt. Temetése szerdán 10 órakor, Kolozsváron, a Házsongárdi temetőben lesz.
Gyászoló családja: fia Péter és családja, lánya Diana és családja, és a rokonok.

*

Őszinte részvétünk WORSEK KORNÉLIA kolléganőnknek férje elhunyta miatt érzett mély fájdalmában.
A Borsi Tamási Áron iskola és tagintézményeinek munkaközössége.

*

Őszinte együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló GÁLIK családnak a szeretett testvér, anyós, nagymama,
ILONA elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Nyugodjon békében! Búcsúznak tőle: özv. Jobbágy Ferenczné és az amerikai rokonok Tibi, Márta és Ádám.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a VERES családnak a szeretett nagyszülő elhunyta miatt érzett fájdalmában. A nagyváradi 16-os számú ált. iskola VII. D osztálya, osztályfőnöke és a szülők.

*

Szívünkben soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a szeretett testvérre és nagybácsira, SZILÁGYI BÉLÁRA halálának első évfordulóján. Emléke legyen áldott, nyugalma csendes! Az őt soha nem feledő húga: Irénke és családja.

*

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága egyetlenünket, DANILICS ERIKA ANTÓNIÁT
(Érolaszi) utolsó útjára elkísérték és sírjára koszorút, virágot helyeztek, gyászunkban osztoztak.
Édesanyja és férje.

*

Őszinte részvétem a gyászoló családnak SZÉNÁSI LAJOS, volt mesterem, barátom, halála miatt érzett fájdalmában. Duma István.

*

Megőriz az Úr jártadban keltedben most és mindenkor. Őszinte együttérzésünket fejezzük ki LUKÁCS MARIKÁNAK és családjának szeretett nővére elhunyta miatt érzett fájdalmában. Az Ardai család.

*

Hálás köszönetet mondunk mindazoknak, akik PÉTER ILONÁT utolsó útjára elkísérték és mély gyászunkban osztoztak. A gyászoló család.

*

„Hadd pihenjék ki fáradalmaikat, mert tetteik elkísérik őket.” (Jel. 14-13) WORSEK ALFRED, TOTH JÓZSEF LÁSZLÓ, LUNCAN DUMITRU, LEAC IOAN, POPA DORIN. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

ILONKA néni (MAMI) gondozásáért halás szívvel mondunk köszönetet a Szent Erzsébet Szeretettotthon vezetőségének és az alkalmazottainak a lelkiismeretes és odaadó ápolásáért. A gyászoló család.