Gyászhírek 2016. augusztus 4.

Gyászhírek 2016. augusztus 4.
Fájó szívvel emlékezünk drága szüleinkre, GÁSPÁR JÓZSEFRE és GÁSPÁR JULISKÁRA (bogyoszlói lakos) haláluk 55. illetve 30. évfordulója alkalmából. Emléketek legyen áldott, pihenésetek csendes! Szerető fiatok Józsi, neje és családjuk.

Őszinte részvétünket fejezzük ki Bereczki Juliannának anyósa, BALÁZS MAGDA elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. A nagyszántói öregotthon munkaközössége.
*
Fájdalommal tudatom, hogy édesapám, RÁJKLI PÉTER 2016. július 25-én este, életének 78-ik évében, hosszan tartó betegség következtében elhunyt. Édesapám hamvaitól 2016. augusztus 8-án 13 órakor, Nagyváradon, a Rulikowski temető Steinberger kápolnájában veszünk végső búcsút a római katolikus egyház szertartása szerint.
*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy CSORBA JÓZSEF ny. igazgató, a szeretett férj, édesapa, nagyapa és dédnagyapa 2016. július 25-én, 93 éves korában elhunyt. Temetése 2016. augusztus 5-én, pénteken 14 órakor a váradszentmártoni temetőben lesz. A gyászoló család.
*

Fájó szívvel emlékezem szeretett barátnőmre, BÁNYAI ÉVÁRA. Te már ott vagy ahol nincs fájdalom, sírodra szálljon áldás és nyugalom. Álmaid a mélyben legyenek csendesek, a jó Isten őrködjön pihenése felett. Emlékező mise a Barátok templomában pénteken délután 6 órakor. Szeretett barátnőd Edit és családja.
*

„Neked ajánljuk Uram testvérünket, akinek számunkra megmagyarázhatatlan módon kellet átlépnie a halál küszöbét.” LENGYEL ILONA, ILISIE ANA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.
*
Fájó szívvel emlékezünk arra a napra, amikor ma egy éve hirtelen itthagyott bennünket CSERVID PIROSKA (szül. NAGY). „A temető csendje ad neked nyugalmat,/emléked szívünkben örökké megmarad.” Férje János, fia Zoltán, menye Ottilia és két unokája Erik és Dominik.
*

Fájó szívvel emlékezünk drága gyermekünkre, IFJ. KOVÁCS ISTVÁNRA, aki ma lenne 50 éves. Augusztus 22-én lesz 10 éve, hogy itthagyott bennünket. „Kegyetlen volt a sors, hamar elvett tőlünk,/De a szíved emléke itt maradt közöttünk./Áldott legyen a föld melyben örök álmát alussza,/ és a jó Isten békében nyugtassa.” Örökké bánatos szüleid, öcséd Laci és sógornőd Anamária.
*

Fájó szívvel búcsúzunk szeretett sógornőmtől, SZÁVÓ MÁRIÁTÓL. Azt mondjuk, a halál várható volt, mégis amikor eljött, a szívünkbe markolt. Halálod nagy fájdalmat okozott, de jóságod, szereteted, emléked örökké megmarad szívemben. Nyugodj békében te drága lélek! Testvéremnek Lacinak és fiának türelmet és vigasztalódást adjon a jó Isten a feltámadás reményében. Szeretettel Josif Julianna.
*

Hat hónap telt el, de még mindig érezzük a jelenlétedet ECATERINA KAJTOR. Szerettünk és hiányzol minden nap. Utánad szomorúság maradt a házban és a szívünkben! Férjed Feri, lányod Camelia és unokád Stelian.

Címkék: ,