Gyászhírek 2016. augusztus 22.

Gyászhírek 2016. augusztus 22.
Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak BOTH ABIGÉL elhunyta miatt érzett fájdalmában. Az Europrint nyomda.


Megrendülten értesültünk a Kortárs Színpad egykori meghatározó egyéniségének korai haláláról.
BOTH ABIGÉL azóta is a Kortárs eszme tovább éltetője, zászlóvivője volt. Kedves emlékét szívünkben megőrizzük! Ezúton fejezzük ki őszinte részvétünket gyászoló gyermekeinek. Az egykori Kortárs tagok és családom nevében: Hajdu Géza.

*

Megdöbbenve, mély fájdalommal búcsúzunk a szeretett BOTH ABIGÉL barátunktól. Vigasztalódást kívánunk gyászoló gyermekeinek. Rácz Gyula és az egész Rácz család.

*

Drága ABIKÁNK emlékedet szeretettel megőrizzük. A Bódis család Budapestről.

*

„Nem felejtünk, míg dobog a szívünk, úgy érezzük, Te is itt vagy velünk. Korán meghaltál, pedig mindenünk Te voltál. Magad után összetört szíveket hagytál! Nagyon hiányzol!” Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk CSÓKA SÁNDORRA halálának 6. hónapján. Szerető felesége Edit és fia Alex, anyósa, apósa és sógornője.

*

Hat hete annak a végtelen fájdalmas szomorú napnak, mikor örökre elveszítettük a drága gyermeket, édesanyát, anyóst, testvért, nagynénit, KIS MAGDOLNA KLÁRÁT (élt 56 évet), akit míg élünk, örökké siratunk. Nyugodjon békében! Édesanyja Magda, fia Máté, menye Andrea, testvére Ibolya, sógora Laci, unokaöccse Gyuszi, felesége Zsuzsi, unokahúga Renáta.

*

Szomorú 4 év telt el és mi nem tudjuk feledni a szerető édesapát, apóst, nagyapát, IFJ. ZALÁNYI ZSIGMONDOT.
Elmentél, pedig sok dolgod lett volna még,
Megtölteni szépséggel családod életét.
Elmentél, s veled együtt a remény,
De lelkünk egy darabja utadon elkísér.
Itthagytál minden álmot-vágyat,
S nem mesélsz majd a családnak.
Örök álom zárja le két szemed,
Megpihenni tért két dolgos kezed.
Soha nem feledünk el!
Emléked örökké élni fog bennünk. Örökké gyászolja fia Levente, menye Enikő és unokája Zsófia.

*

Az emlékezéshez nem emlék, hanem szeretet kell, akit szeretünk, azt nem feledjük el. Örök az arcod, nevetésed, szavad, mert az mind a szívünkben marad. Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a szeretett férjre, ZALÁNYI ZSIGMONDRA, aki ma négy éve távozott örök nyugalomra. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Szerető feleséged Erzsike.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett feleségre, édesanyára, anyósra, nagymamára, SZALAI ILONKÁRA
(élt 54 évet) halálának 9. évfordulóján. „Elhagytad a házat, amit szerettél, itthagytál, mindent amiért küzdöttél. Ott pihensz, ahol nem fáj semmi, nyugodalmad nem zavarja senki. Szívünkben örökké megmaradsz. A gyászoló család.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk legdrágább szüleinkre, PÉTER ERZSÉBETRE és PÉTER MIHÁLYRA, akik 1 éve és hat éve örökre itthagytak bennünket. Örökké bánatos lányaik Ildikó és Márta, vejeik István és Attila, unokájuk Dávid.

*

Fájó szívvel búcsúzunk szeretett édesanyánktól, Both Abigéltől, aki 48 éves korában távozott az élők sorából. Végső útjára szerdán, augusztus 24-én kísérjük a Rulikowski temető Steinberger kápolnájából. A pontos időpontot a holnapi újságban közöljük. Édesanyánk kérését tiszteletben tartva, kérünk mindenkit, hogy csak egy-egy szál virággal rójja le kegyeletét. Gyermekei Gergő és Barka, unokája kicsi Laci és veje Levi.

*

„Isten irgalma végtelen, nem olyan mint az emberé, mert Isten maga a fény és nem a sötétség. Nála élet van, nem halál.” TÖRÖK ILDIKÓ, VAINA JÁNOS, SZOTYORI MÁRIA, TRIPON GYÖRGY, POPOVICI ADELA, SFIRLEA SORIN, NEDELCU ANDREI, BUTCA IOAN-RADU. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Szemeimben könnyekkel, szívemben mély fájdalommal tudatom, hogy a drága, jó férj, VAINA JÁNOS
81 éves korában hosszan tartó betegség után eltávozott szerettei köréből. Temetése ma, augusztus 22-én du. 15 órakor a Steinberger kápolnából. Jóságát és szeretetét örökké szívemben őrzöm. Búcsúzik tőle felesége Erzsike.