Gyászhírek 2015. szeptember 30.

Gyászhírek 2015. szeptember 30.
A margittai Dr. Pop Mircea Városi Kórház vezetősége és munkaközössége megrendülten vesz búcsút a mindenki által szeretett és mélyen tisztelt NEMES MÁRIA radiológus aszisztenstől, aki közel 40 éves pályafutása alatt mindig alázattal és tisztelettel szolgálta embertársait. Emlékét szívünkben örökre megőrizzük. Nyugodjon békében!


A Kiskereki Polgármesteri Hivatal munkaközössége őszinte együttérzését fejezi ki Nyíri Elzának és családjának a szeretett édesanya, Kis Julianna elvesztése miatt érzett fájdalmukban. Nyugodjon békében!

*

Mély fájdalommal emlékezem szeretett keresztapámra, GYŐRFI SÁNDORRA (Kulák), aki ma 1 éve hagyott itt bennünket. Emléked legyen áldott! Évike és családja.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezem szeretett testvéremre, GYŐRFI SÁNDORRA (Kulák), akit ma 1 éve veszítettem el. Míg élek, soha el nem felejtelek. Nyugodjál békében! Szerető testvéred Évi és családja.

*

Hálás szívvel mondunk köszönetet mindazoknak, akik drága halottunk, SZABÓ BÉLA (volt hegyközcsatári lakos, volt M.T.SZ.-sofőr) temetésén részt vettek, utolsó útjára elkísérték, sírjára virágot, koszorút helyeztek, fájdalmunkban osztoztak és a nehéz percekben mellettünk álltak. A gyászoló család: felesége Baba, lánya Kati, veje Józsi és unokája Dóra.

*

Gyertyákat gyújtunk és mécseseket,/ Ezek a fények világítsanak Neked./ Örök világosságban, békességben nyugodj.
Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy a szeretett KIS GYULA (volt UJCM szövetkezeti elnök) életének 91. évében hirtelen elhunyt. Drága halottunkat október 1-jén, csütörtökön 11 órától a városi ravatalozóból kísérjük utolsó útjára. Búcsúzik tőle Joli és családja.

*

Őszinte részvétünket és mély együttérzésünket fejezzük ki CSORDÁS CARMEN kolléganőnknek és családjának a szeretett
KIS GYULA elhunyta miatt érzett fájdalmában. A terjesztés.

*

Mély fájdalommal búcsúzom testvéremtől, JEREMIÁS JÁNOSTÓL. Szerető húga Annuska és családja Aradról.

*

„Fájó szívvel búcsúzom a hosszú szenvedés után elhunyt drága férjemtől, JEMERIÁS JÁNOSTÓL (CSILI), aki 76 éves korában elhunyt. Temetése 2015. október 1-jén 13 órakor a Steinberger kápolnából. Szerető felesége Gabi.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy drága szerettünk, JEREMIÁS JÁNOS életének 76. évében elhunyt. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. A gyászoló család.

*

Szemünkben könnyekkel, szívünkben mély fájdalommal tudatjuk, hogy a drága, jó feleség, édesanya és anyós, SÁNDOR MÁRIA 67 éves korában rövid, de súlyos betegség után eltávozott szerettei köréből. „Bocsásd meg, ha valamit hibáztunk. Nem tudtunk megmenteni, pedig mi megpróbáltunk. Egy célod volt, hosszú útra menni. Az élet gyötrelmeit magad mögött hagyni. Küzdöttél, de már nem lehetett, a csend ölel át és a szeretet, a néma csendben halljuk hangodat, a csillagok fényével látjuk arcodat. Búcsúzni akartál, de nem volt időd, mert lassan, csendben elfogyott az erőd. Szívünkben örökké megmarad emléked. Temetése csütörtökön, október 1-jén 14 órakor a Steinberger kápolnából. Búcsúznak tőle férje Jenő, lánya Ildikó és veje Vili.

*

Őszinte részvétünk apatársunknak, SÁNDOR JENŐNEK a szeretett felesége és anya, SÁNDOR MÁRIA elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Nyugodj békében. A Cser Venka család.

*

Őszinte részvétünk ILDINEK és VILINEK a szeretett édesanya és anyós, SÁNDOR MÁRIA elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Emléke legyen áldott és pihenése csendes. Az Albert család.

*

Szeretettel emlékezünk ID. HEGEDÜS IMRÉRE halálának 6. évfordulóján, aki elment tőlünk, mint a lenyugvó nap, de szívünkben él és örökre ott marad. Nyugodj békében. Felesége Irmuska, gyerekei és unokái.

*

Könnyes szemmel, némán állunk, nap mint nap sírod mellett drága gyermekünk, MIKLOS PATRICK ISTVÁN most mikor 7. éve, 13 évesen elmentél sietve, vissza nem nézve. Szeretetünk nem győzött a kegyetlen halál szemben. Búcsú nélkül vitt el oda ahonnan nincs vissza út. Angyal voltál, lettél és maradsz számunkra. Köszönjük mindazoknak, akik egy pillanatra felidézik drága gyermekünk mosolyát, emlékét. Míg élünk, szeretünk, és sose feledünk. Édesanyja Emi, édesapja Pisti, kis húga Hannah.

*

Sírig tartó fájdalommal emlékezünk 7 éve elhunyt unokánkra, MIKLOS PATRICKRA (élt 13 évet). „Várjuk, míg élünk, várjuk őt, hátha egyszer ott áll az ajtónk előtt. Aztán a valóság ránk szakad, lelkünk tovább fáj e kín alatt. Kiáltanánk, hogy ő is hallja odaát, hol vagy, nélküled üres a világ. Várunk, ha nem jössz, mert nem jöhetsz, mi megyünk hozzád, ott leszünk veled.” Szívünkben megmarad szép emléked, legyen áldott örök pihenésed. Bánatos nagyszülei Kati és Viorel.

*

„Ne sírjatok, már többé nem szenvedek, fájdalmam már csak az, hogy nem lehetek veletek.” JEREMIÁS JÁNOS, SÁNDOR MÁRIA, FILIP SABIN, SARCA FLOAREA, SONEA IULIANA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

DOBOS GYULA „Pihenj drága szív, megszűntél dobogni,/kedves arcodat nem tudjuk feledni,/bennünk él egy arc, egy meleg tekintet,/simogató kéz, szív, mely mindenkit szeretett./Könnyes az út mely sírodhoz vezet, áldja meg az Isten drága emlékedet!/Nincsenek szavak, nem suttog a szád,/ma lehajtott fejjel, csendben emlékezünk rád./Álmok, emlékek, sok szép szavak, ennyi az egész, ami a múltból megmaradt./A fájdalmak útja a mennyországba vezet, ahol Isten letörli fájó könnyeket.” Emléke legyen áldott, pihenése olyan mint egy zavartalan álom! Ma már 2 éve hagytál itt örökre minket! Emlékeznek rá: lánya Tündike és felesége Tünde.