Gyászhírek 2015. szeptember 29.

Gyászhírek 2015. szeptember 29.
Ma 10 éve hagyott el minket a szeretett anya, nagymama, dédnagymama, TANNER ILONA Emléke legyen áldott. Unokája Judit és a család.


Fájó szívvel emlékezünk halálának hatodik évfordulóján KÉRI STEFÁNRA (szül: Bihar, szentmártoni lakos). Örökké emlékezik bánatos családja.

*

Szomorúan emlékezünk a szeretett édesapára, apósra, nagytatára, PAP MIHÁLYRA (szül. Érselénd) halálának 23. évfordulóján. Emléke legyen áldott. Bánatos fiai, menyei és unokája Csilla.

*

Köszönetünket fejezzük ki mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérték szerettünket, CSÁKI ERZSÉBETET.

*

Eggyel újra kevesebben vagyunk. Fájó szívvel értesültünk SOMOGYI DÁNIEL hirtelen bekövetkezett haláláról. Drága Kati és fiúk, lélekben mindannyian mellettetek állunk majd, mikor utolsó útjára kíséritek DANIT Nyugodjon békében. Részvétünk a gyászoló családnak. Az 1969-ben végzett osztály és évfolyamtársai.

*

Fájó szívvel emlékezünk BRUGOS JÁNOSRA (Szalacs) halálának 22. évfordulóján. „Mindent adhat az ég kétszer, márványt, kincset, palotát. Csak egyet nem adhat kétszer, szerető édesapát.” Emlékezik: felesége Magdolna és családja.

*

Fájdalomtól könnyes szemekkel búcsúzunk a szeretett testvértől, sógortól, MOLNÁR KÁROLYTÓL. Nyugodj békében.
Öcséd Kálmán, sógornőd Piri.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk 5 éve elhunyt fiúnkra, SZABÓ DEZSŐRE. Elmentél tőlünk, nem tudtunk búcsúzni, / Nem volt idő arra, el kellett indulni. / Szívetekben hagytam emlékem örökre, /Ha látni akartok, nézzetek az égre. / Ha rám gondoltok, köztetek leszek, / De fáj látnom könnyeiteket. / Ha rám gondoltok, mosolyogjatok. / Mert én már a jó Istennél vagyok. Nyugodj békében. Szerető szüleid és 2 bátyád családjával.

*

Fájdalomtól megtőrt szívvel tudatjuk, hogy a legdrágább feleség és édesanya, GHENTIU ERIKA GABRIELLA 52 éves korában türelemmel viselt, rövid, de súlyos szenvedés után visszaadta nemes lelkét Teremtőjének. Temetése kedden, szeptember 29-én 15 órakor a Steinberger kápolnából. Csendes álma fölött őrködjön a hála és a szeretet. Búcsúznak tőle férje Jenő, fiaid Norbert és Levente, anyósod Ibolya és férje Gabriel, sógornőd Cami és sógorod Titusz.

*

Megtört szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és tisztelték, hogy a szeretett gyermek, testvér és unokahúg, GHENTIU ERIKA GABRIELLA 52 évesen szenvedéseitől megszabadulva eltávozott az élők sorából. Emléked szívünkben örökké élni fog.
Búcsúzik tőled szerető édesanyád Gizella, szerető testvéred Pali és szerető nagynénéd Ida.

*

Soha el nem múló fájdalommal veszek végső búcsút szeretett unokahúgomtól, GHENTIU ERIKA GABRIELLÁTÓL. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Búcsúzik tőle nagynénje Ida.

*

Szomorú szívvel búcsúzunk volt kolléganőnktől, GHENTIU ERIKÁTÓL Őszinte részvétünk a gyászoló családnak. Volt kolléganői a Divatházból.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett testvér, SZENTGYÖRGYI ISTVÁN 2015. szeptember 28-án életének 51. évében távozott közülünk. Temetése a Rulikowski temetőben a Steinberger kápolnából lesz szeptember 30-án 14 órától. Búcsúzik tőle fájó szívvel az egész család.

*

Fájó szívvel búcsúzunk bátyámtól, ISTVÁNTÓL Nyugodj békében. Öccse Attila és családja.

*

Fájó szívvel búcsúzunk ISTVÁNTÓL. Nyugodj békében. Testvére Kulák és családja.

*

Fájó szívvel búcsúzunk bátyámtól, SZENTGYÖRGYI ISTVÁNTÓL. Nyugodj békében. Tünde és családja.

*

Mély fájdalommal búcsúzom testvéremtől, ISTVÁNTÓL. Fényesség vezessen utadon, békesség a lelkedben. Nyugodj békében.
Juci, Pista, Brigi.

*

Mély fájdalommal búcsúzom testvéremtől, ISTVÁNTÓL. Isten nyugosztalja. Kati és családja.

*

Fájó szívvel búcsúzik ISTVÁNTÓL húga Éva és családja. Béke poraira.

*

Mély fájdalommal búcsúzunk testvéremtől, ISTVÁNTÓL. Nyugodj békében. Laci és családja.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett feleség és édesanya, SZATRÁN MÁRIA szeptember 14-én elhunyt. Megemlékező mise szeptember 30-án 18 órakor a katolikus Barátok templomában. Fájó szívvel búcsúzik tőle férje Géza, fia Géza.

*

Elmondhatatlan fájdalommal búcsúzunk szeretett lányunktól, édesanyánktól, a feleségtől, nagymamánktól és anyósunktól,
GRÓF DIANA-ERZSÉBETTŐL, (szül. MÁTÉ), aki 54 éves korában távozott tőlünk. Utolsó útjára kísérjük szerdán, szeptember 30-án 13 órakor a biharpüspöki temető kápolnából. „Köszönjük, hogy éltél, és minket szerettél, / Nem haltál meg, csak álmodni mentél. / Szívünkben itt él emléked örökre, / Ha látni szeretnénk, csak felnézünk az égre.”
Szerető családja: édesanyja Margit, leánya Hajni, férje Sanyi, unokái Olivér és Evelin, veje Olivér.

*

A végén nem számít semmit a világ, csak az számít, ami a szívünkben marad. (Márai Sándor) GRÓF DIANA-ERZSÉBET,
MOLNÁR KÁROLY TIBOR, SZENTGYÖRGYI ISTVÁN, IONESCU ILEANA, ŞTEFĂNESCU ION, FORA MARIA, ATANASE GEORGE, CIOTEA IOAN. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki kolléganőnknek, Balogh Évának és családjának, a szeretett nagymama elhunyta miatt érzett fájdalmában. Az Europrint munkaközössége.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett férjtől, édesapától, nagyapától és apóstól, MOLNÁR KÁROLY TIBORTÓL aki 71 évesen hosszú betegség után elhunyt. Temetése szeptember 30-án 12 órakor a Steinberger kápolnából lesz. Emléked örökre szívünkben őrizzük. Feleséged Manyi, lányod Emese, imádott unokád Dóri és vejed Laci.

*

Szomorú szívvel búcsúzom drága barátomtól, keresztkomámtól, MOLNÁR KÁROLYTÓL (Nagyvárad). Őszinte részvétem drága komaasszonyomnak, keresztlányomnak és az egész gyászoló családnak. Birinyi László és családja.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki KOVÁCS HAJNALKÁNAK és családjának a szeretett édesanya elvesztáse miatt érzett mély fájdalmában. Józsi, Edina, Brigitta és Ági néni.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak a szeretett férj, édesapa, testvér, nagybácsi és rokon MOLNÁR KÁROLY
elhunyta miatt érzett mély fájdalmukban. Nyugodjon békében! Molnár Sándor és családja.

*

Őszinte részvétünk a NYAKÓ családnak szerettük NYAKÓ JÁNOS elhunyta miatt. A Gyula család.