Gyászhírek 2015. szeptember 21.

Gyászhírek 2015. szeptember 21.
Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak szeretett barátunk, Szokolszky István halála miatt érzett mély fájdalmában. A Bajusz család.


Fehér galamb szállj a lányom fejfájára, fájó szívű szülei helyett te vigyázz az ő álmára. Fájdalmas hosszú hat hónap telt el azóta, hogy drága, jó szíved utolsót dobbant. Liuczné szül. Mérai Enikő (élt 49 évet) Isten hívta őt, mert szerette.Szülői szívem bánatos tenger, fájdalma végtelen, soha nem nyugszik el. Nem tudom elfogadni, hogy a sors könyvébe úgy volt megírva, miért a fiatalnak kellett meghalnia? Ezt a veszteséget nem lehet elfelejteni soha! Csak egy reménység éltet, hogy egyszer találkozunk újra! Drága emléked él és élni fog, amíg a szívem a földön dobog. Őrködj sírja fölött drága Istenem, hogy a te oltalmad alatt csendesen pihenjen. Emlékeznek rád fájdalomtól összetört szívű szüleid.

*

Fájó szívvel emlékezünk ifj. Anyiszi Ferencre, aki ma 12 éve hagyott itt bennünket (Magyarkakucs). Egy könnycsepp a szemünkben Érted él,/ Egy gyertya az asztalon Érted ég,/ Egy fénykép, mely őrzi emléked,/ S egy út, mely elvitte az életed./
A bánat, a fájdalom örökre megmarad,/ Mindig velünk leszel, az idő bárhogy is halad. A bánatos család.

*

Mély fájdalommal búcsúzunk a szeretett édesanyától, nagymamától, dédnagymamától, PAP ILONÁTÓL (szül. MATIZ, Szentjobb), aki életének 86. évében csendesen megpihent. Megállt a szíved, mely értünk dobogot, megpihent a kéz, mely értünk dolgozott. Temetése hétfőn, szeptember 21-én 13 órától lesz a szentjobbi temető kápolnájából. Búcsúzik szerető lánya Katalin, unokái István, Zoltán, Mónika és Katalin és azok családjai.

*

Fájó szívvel tudatjuk,hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama, dédnagymama, özv. Dienes Róza életének 76. évében hosszú betegség után elhunyt. Temetése szeptember 21-én 16 órakor a biharszentjánosi kápolnában. Búcsúznak tőle fia Kálmán, menye Tünde, unokái Robi és Zsolti.

*

Sírig tartó fájdalommal emlékezünk drága unokánkra, BUDA ANITA-TÍMEÁRA (Hegyközszentmiklós), akit 6 hónapja ragadott el tőlünk a kegyetlen halál. „Könnyek csorognak végig arcunkon, mióta elmentél hiányzol nagyon,/emléked itt van velünk, el nem múló fájdalommal örökké szeretünk./Csillaggá váltál, barangolsz az égen, gyere mi felénk is úgy mint régen./Ha megfáradsz utadon, pihenj meg egy percre,/tekints le az érted fájó fájdalmas szívekre./A te szíved nem fáj, de a mienk vérzik,/mert a fájdalmat az élők érzik./Beléptél a kapun Isten hajlékába,/légy ott is vidám, fenn a mennyországba./Hulló könnyeinkkel öntözzük sírodat, Isten áldja meg porladó hamvadat,/halálod míg élünk fájó emlék marad.” Emlékezik rád Karcsi tata és Ica mama.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk, arra a szomorú napra, amikor drága gyermekünket, BUDA ANITA-TÍMEÁT
(Hegyközszentmiklós) 6 hónapja elragadta a kegyetlen halál. „Ne fájjon nektek, hogy már nem vagyok, hiszen minden nap az égen ragyogok./Ha szép idő van, és kék az ég, jusson eszetekbe sok szép emlék./Ha rám gondoltok, soha ne sírjatok, inkább a szép napokra gondoljatok./Ha telihold van, az értetek ragyog, s azt jelenti, hogy boldog vagyok./Ha hulló csillag száll az éjféli égen, akkor mondjatok egy imát értem./Én is mondok majd értetek, hogy boldog lehessen szívetek./Ha rám gondoltok soha ne sírjatok, hiszen szívetekben jó helyen vagyok.” Nyugodj békében Anita. Bánatos édesapja, édesanyja, húga Barbi, nővére Elluci, sógora Szabi és barátja Arni.

*

Fájó szívvel emlékezünk BUDA ANITA-TÍMEÁRA (Hegyközszentmiklós). „Vágytam még maradni szeretteim között,/de a sors végül ellenem döntött./Búcsúzni sem tudtam, ajkam nem engedett,/amit mondtam volna, tudja, aki engem szeret.” Nyugodj békében drága lélek. Emlékedet őrzi: Etus mama és a Máté család.

*

Hosszú idő után is szomorú szívvel, de nagyon sok szeretettel, emlékezünk drága, jó szüleinkre, édesapánkra, HERMAN SÁNDORRA, és édesanyánkra HERMAN JULIÁNÁRA (Hegyközszentmiklós), akik 20., illetve 17. éve távoztak el szeretteik köréből. Szerető családjuk.

*

Fájó szívvel búcsúzunk anyatársunktól, MARIKÁTÓL. Őszinte részvétünk a DEAC-DRAGOMIREŞTI családnak mély fájdalmukban. Kovács Farkas és Erzsébet.

*

Őszinte részvétünk a DEAC-DRAGOMIREŞTI családnak a szeretett anya és feleség elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban.
A Szíjártó és Bochis család.

*

Fájó szívvel emlékezünk GALI IRÉNRE (Nagyszalonta) halálának 2. évfordulóján. Örökké bánatos édesanyja, húga Julika, sógora Sanyi.

*

Fájó szívvel és soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a szerető férjre, édesapára és nagyapára, HAVRILCSÁK MIKLÓSRA, aki 1 éve távozott el közülünk. El kellett menned tőlünk, itthagytad akiket nagyon szerettél, de érezzük, itt vagy velünk örökké, míg élünk, el nem felejtünk. Nyugodj békében! Szerető feleséged Éva, fiad Miklóska és unokád Kinga.

*

Megrendülten értesültünk a szeretett és nagyrabecsült SÁNDOR GIZELLA haláláról. Legyen áldott pihenése. Emléke örökké élni fog szívünkben. A Maklári család.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk szeretett gyermekünkre, IFJ. TÖRÖS ANDRÁSRA halálának 23. évfordulóján. Míg köztünk voltál, mi nagyon szerettük. Hiányzol nekünk, soha nem feledünk. Ma feljön a hold, az éjszaka vándora. Vigyázzon rád az ég legszebb csillaga. Emléked szívünkben örökké megőrizzük. Szerető szüleid, fiad, testvéred, Jani és családja és keresztszüleid.

*

Szomorú szívvel emlékezünk a drága édesanyára, SZABÓ ILONÁRA (Fugyi), halálának 4. évfordulóján. „Bús a temető csendes suttogása, / Ma kimegyünk hozzád, ez maradt számunkra. / Pihensz sírodban örökre, csendesen, / Elfeledni téged nem fogunk sohasem. / Elmentél tőlünk, mint a lenyugvó nap, / De szívünkben élsz, és örökké ott maradsz.” Örökké bánatos fiad Sanyi és menyed Marika.

*

Fájó szível emlékezem a szeretett, egyetlen gyermekre, IFJ. FEHÉR KÁROLYRA, aki már 11 éve nincsen közöttünk. Ránézek fényképedre, látom szemed ragyogni. Érzem az arcomon a könnyet lefolyni, ha itt lennél, és megkérdeznéd, mi fáj, mi bajom, azt felelném, a szívem fáj, mert hiányzol nagyon, de nagyon. A halál után jón az örök élet. Ott majd te vársz rám és én átölellek téged. Örökké bánatos édesanyja, leánya Noémi és a család.

*

Szeretettel emlékezünk a 10 éve elhunyt szerető férjre, édesapára, nagyapára, NAGY LAJOSRA. Nyugodjon békében!

*

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik fájdalmunkban osztoztak és utolsó útjára elkísérték RUS ÁRONT. A bánatos család.

*

Szívünkben örök fájdalommal emlékezünk a legdrágább édesanyára, anyósra, nagymamára, dédnagymamára, SOLTI MATILDRA (szül. LENGYEL, Érmihályfalva) halálának első évfordulóján. „Az életben csak jót és szeretetet adtál,/
Így nagyobb az űr, amit magad után hagytál./ Jóságodat soha nem feledjük,/ Két kezed értékét örökké őrizzük.”
Nyugodj békében, lelkedre angyalok vigyáznak fenn az égben. Örökké bánatos leánya Joli, veje Kálmán, unokái Tünde, Renáta, dédunokája Xaver.

*

Mély fájdalommal és megtört szívvel emlékezünk arra a szomorú március 21-re amikor BUDA ANITA TÍMEÁT (Hegyközszentmiklós) elragadta a kegyetlen halál.
„Szíved pihen, a miénk vérzik,
A fájdalmat csak az élők érzik.
Számunkra te sosem leszel halott,
Örökké élni fogsz, mint a csillagok.
Másképp lenne minden, hogyha velünk lennél,
Ha szólnál hozzánk, ha ránk nevetnél.
Amíg csak élünk, rád emlékezünk,
Az együtt töltött időt nem feledjük.
Lélekben mindig itt leszel velünk.
Fájó szívünk fel-felzokog érted,
Örökké szeretni fogunk téged!”
Emléke legyen áldott, nyugalma csendes! Emlékedet őrzi Icu keresztanyu, Nicu keresztapu és unokatestvéred Niki.

*

Hat hosszú hónap telt el azóta, hogy azt várjuk, újra belépj az ajtónkon és azt mond kedves hangodon: „Sziasztok! Itt vagyok megint, hogy lássam a cuki keresztfiamat…” De már sosem halljuk ezt ismét, sosem halljuk ismét azt az édes nevetést, amivel színesebbé tetted a szürke hétköznapjainkat… Azzal a reménnyel élünk tovább, hogy te, ANITA már egy jobb helyről nézel le ránk és onnan vigyázol mindannyiunkra, ahogy akkor szíveden viselted sorsunkat amikor még köztünk voltál! „Köszönjük neked Uram, hogy Ő a miénk volt, és az is marad mert, aki a szerettei szívében él, az nem hal meg, csak távol marad.”
Unokatestvéred Attila, felesége Aletta és kicsi keresztfiad Danika.

*

A kiszabott esztendők leteltek, én útra kelek és nem térek vissza. Lelkem meghanyatlott, napjaim elfogynak, vár rám az Úr
SÁNDOR GIZELLA, VIRÁG ANNA, VÖLGYESI TIBOR LÁSZLÓ, MAGYAR ILONA, SELEGEAN SILVIA, COSTEA PETRU, MANGRA MARIA, VERES ILEANA, ROTARIU DANA MARINELA, DEAC VIOREL, POP SILVIA, CODAU VALERIA.
Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak. Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Fájú szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, nagyapa, VÖLGYESI TIBOR 82 évesen elhunyt. Temetése 2015.09.21-én, hétfőn 11 órakor a Steinberger kápolnából. Felesége Jolán, lánya Katalin, unokái Annamária és Tibi.

*

Fájdalommal búcsúzunk drága nagybátyánktól, VÖLGYESI TIBORTÓL. Irénke, Gyöngyi, István és családjuk.