Gyászhírek 2015. szeptember 2.

Gyászhírek 2015. szeptember 2.
Hálás szívvel mondunk köszönetet mindazoknak, akik szeretett apánk, apósunk, rokonunk, dr. vitéz Biró Barna temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek és részvétüket nyilvánítottak, ezáltal osztozva fájdalmunkban. Drága halottunk emléke legyen áldott, Isten nyugtassa békében. A gyászoló család.

Őszinte részvétünket fejezzük ki szomszédunknak, MÁTYUS CSABÁNAK és családjának a szeretett édesanya elhunyta miatt érzett mély fájdalmukban. Özv. Füzesi Gáborné, fia Attila és családja.

*

Fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett fiú, testvér és apa, DÁVID ANDRÁS hirtelen elhunyt. Temetése csütörtökön, szeptember 3-án 11 órakor lesz a Steinberger kápolnából. Nyugodjék békében! A gyászoló család.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki DÁVID ERZSIKÉNEK és családjának, szeretett fia, ANDRÁS elhunyta miatt érzett mély fájdalmukban. Isten adjon vigasztalást a gyászoló anyának és a családnak. ANDRÁSNAK pedig áldott, békés nyugalmat.
Tóth Ági, Krisztina és Gabi.

*

Őszinte részvétünk a gyászoló családnak a szeretett DÁVID ANDRÁS elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. A Menyhárt család.

*

Fájdalommal búcsúzunk a szeretett édesanyától, nagymamától, dédnagymamától és anyóstól, ÖZV. OLÁH ESZTERTŐL,
aki életének 80. évében eltávozott szerettei köréből. Temetése szerdán, szeptember 2-án 15 órakor a városi kápolnából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Temetése szerdán, szeptember 2-án 15 órakor a városi kápolnából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Gyászolják bánatos gyermekei: Erzsike, Feri, Tündi, menye Klári, vejei Öcsi és Csaba, unokái Tibike, Bogi, Viki, Adika és dédunokái Sacika és Ercsike.

*

Szomorú szívvel emlékezünk a szerető férjre, édesapára, nagyapára, dédire, apósra, ID. PELLEI GÁBORRA halálának 6. évfordulóján. „Lelked remélem békére talált,/ S te már a mennyből vigyázol Reánk,/ Soha nem felejtünk, szívünkben szeretünk./ Rád örökkön-örökké emlékezünk.” Nyugodj békében! Szerető családod.

*

Szomorú szívvel, el nem múló fájdalommal, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk, hogy a szeretett anya, feleség és gyermek, FEHÉR ZSUZSANNA életének 57. évében elhunyt. Temetése csütörtökön, szeptember 3-án 13 órakor lesz a Steinberger kápolnából. Búcsúzik tőle fia Róbert és felesége Luminiţa, férje István és édesanyja Elvira.

*

Szomorú szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, nagymama, testvér és nagynéni, NAGY MÁRIA életének 80. évében, hosszú szenvedés után csendesen elhunyt. Temetése csütörtökön 12 órától lesz a Rulikowski temetőből a Steinberger kápolnából. Búcsúznak tőle lánya Baby, unokái Orsi és Daniel, Andris és Timi, testvérei, rokonai és ismerősei.

*

Fájó szívvel búcsúzom drága feleségemtől, BOROS ÁGNESTŐL. „Hiába hordjuk majd sírodra a virágot, eltemetjük veled az egész világot.” Örökké szerető férjed, Józsi.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett, legdrágább gyermek, feleség és édesanya, BOROS ÁGNES (szül. CSUZI)
életének 58. évében elhunyt. Temetése 2015. szeptember 3-án 15 órától lesz a Steinberger kápolnából. A gyászoló család.

*

Fájdalomtól megtört szívvel búcsúzom a világ legdrágább kincsétől, életem legnagyobb csodájától, édesanyámtól, BOROS ÁGNESTŐL. „Szeretnél megszűnni, hogy vele lehess, hogy ne keljen elválni, ismét vele nevess.” Imádott kicsi lányod, Edici.

*

Fájó és könnyes szemmel búcsúzom az én drága anyukámtól, BOROS ÁGNESTŐL Nagyon szeretlek! Nyugodj békében.
Lányod Brigitta.

*

Fájó szívvel búcsúzom egyetlen, drága lányomtól, BOROS ÁGNESTŐL, akit 2015.09.03-án 15 órától temetnek a Steinberger kápolnánál. Szerető édesanyja Ágnes.

*

Fájó szívvel búcsúzunk családunk legkedvesebb tagjától, BOROS ÁGNESTŐL. „Addig vagy boldog, míg van, aki szeret, aki a bajban megfogja a kezed, s hogy milyen fontos is volt neked, csak akkor érzed, ha nincs már veled.” Temetése 2015. szeptember 3-án lesz 15 órától a Steinberger kápolnából. Józsi, Edici, Brigi, anyu, nénja.

*

Fájó szívvel búcsúzunk barátunktól, Boros Ágnestől, aki örökre megpihent. Emlékét örökre megőrizzük a szívünkben.
Zatykó Gyula és családja.

*

Őszinte együttérzésünket fejezzük ki BOROS JÓZSEFNEK és családjának szeretett felesége, ÁGI elvesztése miatt érzett fájdalmukban. Mamus, Cami és Vali.

*

Őszinte együttérzésünket fejezzük ki BOROS JÓZSEFNEK és családjának szeretett felesége elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. A Camicos Impex vezetősége és kollégái.

*

Őszinte részvétünk a bánatos családnak BOROS ÁGI elhunyta alkalmából. Emlékét őrizzük. Nagy Sándor és neje.

*

Szívünkben mély fájdalommal búcsúzunk a drága nagymamától, BOROS ÁGNESTŐL. Nyugodjon békében. Búcsúzunk: Hajni, Olivér, Olici és Evelin.

*

Köszönetünket fejezzük ki mindazoknak, akik jelen voltak, édesanyánk, VAD ILONA temetésén és részvétükkel próbáltak enyhíteni fájdalmunkon. A gyászoló család.

*

„Kezedre bízom lelkemet, / Te váltasz meg engemet / Óh, Uram, hűséges Isten.” NAGY MÁRIA, KISS ANTONIA, BOROS ÁGNES, FOGHIS TRAIAN, TOPAN MARINELA, VAS IOAN. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) KFT. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy szerettünk, özv. LOHR ÉVA (szül. Maksay) 90 éves korában megtért teremtő Istenének mennyei seregébe. Utolsó útjára kísérjük szeptember 3-án 13 órakor a biharvajdai ravatalozóból. Emlékét megőrizve búcsúzik tőle, családja.