Gyászhírek 2015. szeptember 17.

Gyászhírek 2015. szeptember 17.
Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki Barbu Tímeának és családjának szeretett édesapja elhunyta miatt érzett mély fájdalmukban. Emlékét megőrizzük! Czvikker Katalin és családja.


Nagyon szomorú 11 év telt el a szeretett férj, édesapa és nagyapa, BARBU SÁNDOR (ÖCSI) halála óta. Emléke örökké szívünkben él. A gyászoló család.

*

„Lábam előtt mécses a Te igéd / Ösvényem világossága.” (Zsolt 119-105) Szívünknek teljes fájdalmával emlékezünk drága szerettünkre, BIRÓ JÓZSEFRE (Érmihályfalva), aki már 6 hónapja örökre itthagyott bennünket. Lánya Katalin, unokái Ildikó és Lacika, és az egész gyászoló család, valamint a Varsóczi család Nagyváradról.

*

Összetört szívvel mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama, ÖZV. KOZMA TERÉZIA
(szül. CSAPÓ, Nagyvárad) 87 évesen, hosszú betegség után Bukarestben elhunyt. Megállt a szíved, mely értünk dobogott, megpihent a kéz, mely értünk dolgozott. Temetése szeptember 17-én a nagyváradi temetőben a városi kápolnából 12 órakor lesz. Búcsúzik szerető lánya Kati és Petrica, fia István és Marion, valamint Anita és az unokák Patrick és Carla.

*

„Ahova a tudomány nem ér el, ottan az Isten”. BARCSIK MARGIT, PEREI IMRE. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Mély fájdalommal búcsúzunk a szeretett édesanyától, nagymamától, dédnagymamától, BARCSIK MARGITTÓL
(Mioriţa volt dolgozója), aki életének 82. évében csendesen megpihent. Pihenj te drága szív, mely megszűntél dobogni, szerető jóságod nem tudjuk feledni. Temetése pénteken, szeptember 18-án 12 órakor a Steinberger kápolnából lesz. Búcsúzik bánatos lánya, fia és unokája.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki AMBRUS IRÉN kolléganőnknek szeretett húga elvesztése miatt érzett mély fájdalmában.
Bors község tanintézményeinek munkaközössége.

*

„Közel van az Úr a megtört szívüekhez, és a sebzett lelküeket megsegíti.” (Zsolt. 34:19) Őszinte részvétünket fejezzük ki barátnőnknek, Irénkének szeretett húga elvesztése miatt. Mély fájdalmukban veled vagyunk. A Fürtös, Kubola és Borsi család.