Gyászhírek 2015. szeptember 14.

Gyászhírek 2015. szeptember 14.
Szívünkben örökké tartó fájdalommal emlékezünk az egy éve elhunyt drága, jó édesanyára, nagymamára, anyósra, GRAUR JOLANDA – MAGDOLNÁRA. Addig vagy boldog, míg van, aki szeret, aki a bajban megfogja a kezed. S, hogy fontos is volt neked, csak akkor érzed, ha már nincs veled. Örökké bánatos gyerekei és családjuk.


Őszinte fájdalommal búcsúzunk volt kollégánktól, RAUSCHER ERZSÉBET magyartanártól. A gyászoló család fájdalmában osztozunk. A Josif Vulcan Főgimnázium tanári közössége.

*

Fájó szívvel búcsúzom unokatestvéremtől, RAUSCHER ERZSÉBETTŐL, aki örökre megpihent. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Őszinte részvétemet fejezem ki a gyászoló családnak. Török Gizi.

*

„Hat hónapja, hogy már nem vagy velünk, / Fentről nézed, hogy idelent mit művelünk. / Az idő múlik, de rád mindig emlékezünk, / Emléked nélkül mi már nem létezünk.” Szívünkben soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a szeretett feleségre, édesanyára, anyósra, nagymamára, SZABÓ IRÉNKÉRE (Bors). „Bocsásd meg, ha valamit hibáztunk. Nem tudtunk megmenteni, pedig mi próbáltunk. Egy célod volt, hosszú útra menni. Az élet gyötrelmeit magad mögött hagyni. Küzdöttél, de már nem lehetett, a csend ölel át és a szeretet, a néma csendben halljuk hangodat, a csillagok fényévél látjuk arcodat. Búcsúzni akartál, de nem volt időd, mert lassan, csendben elfogyott az erőd. Múlhatnak a napok, telhetnek az évek, szívünkben örökké megmarad emléked.” Örökké bánatos családod: férjed Kálmán, lányaid Gyöngyi és Éva, vejeid Zoli és Sanyi, unokáid Zsanett és Arnold.

*

Fájó szívvel tudatom, hogy férjem, Bíró Sándor (volt tamási lakos) 72. életévében hosszú betegség után elhunyt.
Itthagytam kiket szerettem, a sír lezárta testem.
Ez volt felettem a végzés, az isteni gondviselés.
Szomorúfűz hervadt bimbója,
Ráborul a sírhalomra,
Kismadárka zeng az ágon,
Temetőbe sírba vágyom,
Édes lesz ott megpihenni,
Odalenn már nem fáj semmi.
Idelent már nem fáj semmi,
Milyen jó itt megpihenni.
Kihűlt szívünk jéggé fagyott,
Nyugtot ezen sírbolt adott.
Földi éltem hová lettél,
Örök semmiségbe mentél.
Atyám értem mindent tettél,
De rajtam nem segíthettél.
Ez volt felettem a végzés,
Az isteni gondviselés.
Az én nagy betegségem fölött,
Mégis a halál győzött,
Előtted örök fény,
Utánnad gyász, bánat,
Bánatos özvegyednek
Sűrű könnye árad,
Bánatos özvegyed sűrű könnye árad!!!
Gyermeked és unokáid szívükben őrzik emlékedet, akik olyan nagyon szerettek téged. Nyugodj békében te áldott lélek! Temetés szeptember 14-én 15 órától a biharpüspöki temetőben.

*

Itt hagyott minket a legdrágább ferj, édesapa és nagyapa, Bíró Sándor (volt tamási lakos)
„Elhagytad a házat, amit szerettél,
itthagytál mindent, amiért küzdöttél.
Bocsásd meg, ha valamit hibáztunk,
Nem tudtunk megementeni, pedig próbáltunk.
Küzdöttél, de már nem lehetett,
A csend ölel át és a szeretet.
Búcsúzni akartál, de nem volt annyi erőd,
Mert lassan, csendesen elfogyott az időd.”
Bánatos lányaid: Icu, Mária, vejeid: Attila, Gyula, unokáid: Tímea, Hajnalka, Levente, és unokavejed: Andrei.

*

Fájdalomtól megtört szívvel búcsúzunk Nilgesz Jánostól, Nyugodjon békében. Felesége Otilia, gyermekei Janika, Lilla és Arnold.

*

Őszinte együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak a szeretett gyermek, testvér és rokon, RUBLETZKY TIBOR
elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. Bokor Apor és családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk MESTER EDITRE, a szeretett édesanyára és feleségre halálának első évfordulóján. Fia Öcsi és férje Jani.

*

Fájdalommal teli megtört szívvel emlékezünk ID. LOVAS TIBORRA, aki ma egy éve örökre itthagyott bennünket. Pihenése legyen csendes! Szerető felesége Cuni, lánya, fia, menye és két unokája.

*

Fájó szívvel és soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a szerető férjre, édesapára és nagyapára, HAVRILCSÁK MIKLÓSRA, aki 1 éve távozott el közülünk. El kellett menned tőlünk, akiket nagyon szerettél, de érezzük, itt vagy velünk örökké míg élünk, el nem felejtünk. Nyugodj békében! Szerető feleséged Éva, fiad Miklóska és unokád Kinga.

*

Már nincs holnap, ennyi volt az élet. Sirassatok csendben, szívetekben élek. NILGESZ JÁNOS, LOVÁSZ GÁBOR, TAAR IMRE, ABRUDAN VIORICA, CHEREGI DUMITRU, FARCAŞ MARIA, COJOCEA MARIA, COPIL SAMFIRA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.