Gyászhírek 2015. szeptember 1.

Gyászhírek 2015. szeptember 1.
Fájdalommal értesültünk kedves barátunk, Dávid András korai haláláról. Szeretettel emlékezünk Rá, őszinte részvétünk a gyászoló családnak. Barátainak egy csoportja.


Szomorú tizenhárom év telt el azóta, hogy itthagyott minket a legdrágább gyermek, édesanya, testvér, sógornő, SZABÓ GIZELLA (szül. VARGA, Érköbölkút). ,,Másképp lenne minden, ha velünk lehetnél, ha hozzánk szólnál, ha ránk nevetnél, nehéz a feledés, mert nagyon szerettünk, bocsásd meg, ha többet nem segíthettünk. A temető csendje adjon nyugalmat, emléked szívünkben örökké megmarad.” Örökké bánatos édesanyja Ilonka, fia Csabi, testvére Varga Sándor és családja, sógora Molnár Sándor és családja.

*

Fájó szívvel gondolunk a szeretett férjre, édesapára, nagyapára, testvérre, TINKÓ ZOLTÁNRA (nyugalmazott agrármérnök, Szalacs) halálának első évfordulóján. „A bánat és a fájdalom örökre megmarad/a szívünkben mindig velünk lesz,/az idő bárhogy is halad!” Emlékét őrzi felesége, Irén, fia, Zoltán, lánya, Zita, menye, Hilda, unokái valamint a rokonság.

*

A drága nagymamára, anyósra, rokonra, FEKE MAGDOLNÁRA (szül. FUHRMAN) emlékezünk halálának 22. évfordulóján.
A Csép család.

*

Fájó szívvel emlékezünk SZOBOSZLAI ERZSÉBETRE halálának 10. évfordulóján. Nyugodj békében. Szerető családja.

*

„A lélek él, találkozunk.” Ezzel a hittel és reménnyel búcsúzunk drága unokatestvérünktől, ifj. KOVÁCS JÁNOSTÓL.
Pokol Zsolt és családja részéről.

*

Szomorú szívvel búcsúzunk szeretett unokaöcsénktől, ifj. KOVÁCS JÁNOSTÓL. Pokol Ferenc és felesége, lányai Orsi és családja, Noémi és barátja.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk életünk legfájdalmasabb napjára, KISS IRÉN már egy éve itthagyott minket.
Az örökké bánatos család: Géza, Brigitta, Bobbi, Feri, Ildi, János.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a drága szülőkre, nagyszülőkre, dédnagyszülőkre, BARTA IRÉNRE (szül. DURNYA, Érolaszi) akit 30 éve, és D. BARTA FERENCRE, akit 28 éve, ragadott el közülünk a kegyetlen halál. „Virágerdő sűrűjében pihen két szív csendesen/rég nem dobban családjáért, messze vitted Istenem,/telhetnek hónapok, múlhatnak évek,/akik szívből szerettek, nem felednek Titeket.” Az örökké gyászoló család: lánya, fia, menye, unokái és azok családjai.

*

Fájó szívvel búcsúzunk drága kománktól, a keresztapától, unokaöccstől, ifj. KOVÁCS JÁNOSTÓL, kinek jóságos szíve 53 évesen megszűnt dobogni. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Komája Vilmos és Aurica, keresztgyermekei Tibi és Cristi és Aranka nénje.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett sógortól és keresztapától, ifj. KOVÁCS JÁNOSTÓL (Biharszentjános), aki életének 53. évében visszaadta nemes lelkét Teremtőjének. Nyugodj békében, soha el nem felejtünk. Sógora Ernő és keresztfia Ádám.

*

Mély fájdalommal, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, após és nagyapa, ifj. KOVÁCS JÁNOS (Biharszentjános) rövid, de súlyos szenvedés után, 53 éves korában megtért Teremtőjéhez. Drága szerettünket 2015. szeptember 1-jén, kedden 14 órakor, a szentjánosi kápolnából kísérjük utolsó útjára. Emlékét szívünkben örökké őrizzük.
Szerető lánya Brigi, veje Irving és imádott unokái: Urving és Christopher.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatom, hogy drága férjem, ifj. KOVÁCS JÁNOS (Biharszentjános) életének 53. évében, rövid, de súlyos szenvedés után eltávozott az élők sorából. Temetésére 2015. szeptember 1-jén kerül sor a szentjánosi kápolnából. „Álmodtunk egy öregkort, csodásat és szépet,/de a kegyetlen halál mindent összetépett,/csoda volt, hogy éltél és bennünket szerettél,/nekünk nem is haltál meg, csak álmodni mentél,/lelked elszállt mint a hópihe a fényben,/ragyogj ránk fényesen, csillagként az égen./Egy reményünk van, mi éltet és vezet,/hogy egyszer majd találkozunk veled.” Gyászolja örökké bánatos felesége Ibolya.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett gyermek, ifj. KOVÁCS JÁNOS (Biharszentjános) életének 53. évében elhunyt. „Egész életedben szorgalmasan éltél,/itt kellett hagyjál mindent, amiért küzdöttél./Egy rettenetes betegség megölte szívedet,/ melyben nem volt más csak jóság és szeretet./Öreg napjainkra, szerető szívünkben,/nem maradt más csak a bánat és fájdalom.” Nyugodj békében. Bánatos édesapja és édesanyja.

*

Szomorú szívvel veszünk végső búcsút a szeretett testvértől, sógortól, keresztapától és nagybácsitól, ifj. KOVÁCS JÁNOSTÓL
(Biharszentjános), aki életének 53. évében eltávozott szerettei köréből. „Ne fájjon nektek, hogy már nem vagyok,/hiszen minden nap az égen ragyogok,/ha szép idő van és kék az ég, jusson eszetekbe sok szép emlék./Ha rám gondoltok, soha ne sírjatok, inkább a szép dolgokon kacagjatok,/ha telihold van, az értetek ragyog, s azt jelenti, hogy boldog vagyok,/ha hulló csillag száll az éjféli égen, akkor mondhattok egy imát értem,/én is mondok majd értetek, hogy boldog lehessen szívetek./Ha rám gondoltok, soha sem sírjatok, hisz szívetekben jó helyen vagyok./ Adja a jó Isten legyen csendes álmod, s szeretetünk ragyogja be síri világod.” Búcsúzik tőle szeretett testvére Sándor, sógornője Inci, keresztfia Tomi barátnőjével, Ingrid, unokaöccse Márk.

*

Fájó szívvel emlékezünk ifj. Kovács Jánosra, aki itthagyott bennünket. Feledni őt nem lehet, csak megtanulni élni nélküle. Megállt a szív, mely élni vágyott, pihen a kéz, mely dolgozni imádott. Két keze munkáját mindenütt látjuk, emlékét míg élünk, szívünkbe zárjuk. Szabó Tibor és családja.

*

Szomorú szívvel veszünk végső búcsút a szeretett vőtől és sógortól, ifj. KOVÁCS JÁNOSTÓL (Biharszentjános). A jó Isten adjon örök nyugodalmat neki. Anyósa Ilonka, sógora Jóska.

*

Fájó szívvel veszünk végső búcsút a szeretett sógortól, keresztapától, nagybácsitól, ifj. KOVÁCS JÁNOSTÓL (Biharszentjános),
aki 53 évesen, rövid, de súlyos szenvedés után elhunyt. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Ica, Gabi, Ricsi, Dávid és Gergő.

*

Fájó szívvel búcsúzunk drága unokatestvérünktől, ifj. KOVÁCS JÁNOSTÓL (Szentjános). „Könnyes szemmel állunk meleg koporsód mellett,/nem szólsz, de mi érezzük, hogy hívtál,/könnyek peregnek végig arcunkon,/már hiányzol nagyon. Mi abban reménykedünk, hogy jó helyre mentél,/hisz te a jobbnál is a legjobbat érdemled./Te számunkra sosem leszel halott, örökké élni fogsz közöttünk.” Masincat Nelu és családja.

*

Mély fájdalommal búcsúzunk szeretett unokatestvérünktől, ifj. KOVÁCS JÁNOSTÓL (Szentjános). „A te szíved már nem fáj, de a miénk vérzik,/mert a fájdalmat az élők érzik, halálod míg élünk,/fájó emlék marad, szívünkben örökké megmaradsz.”
Rozi, Imi, Alexandra és Adi.

*

Őszinte részvét az egész családnak ifj. KOVÁCS JÁNOS elhunyta alkalmával. Jenő és családja.

*

Fájdalommal búcsúzunk szeretett unokatestvérünktől, ifj. KOVÁCS JÁNOSTÓL (Biharszentjános). „Ott fogsz pihenni, ahol nem fáj semmi,/ahol nyugalmadat nem zavarja senki,/Ha nyugszol is a nehéz föld alatt,/nem vagy feledve, szívünkben örökké megmaradsz.” Lőrincz András és családja.

*

Fájdalommal búcsúzunk szeretett unokatestvérünktől, ifj. KOVÁCS JÁNOSTÓL (Biharszentjános). „A drága, dolgozni vágyó két keze fáradságot nem ismerő útján megpihenni távozott,/elment mint a lenyugvó nap, de áldott emléke örökké szívünkben marad.” Szabó József és családja.

*

Fájdalommal búcsúzunk szeretett unokatestvérünktől, ifj. KOVÁCS JÁNOSTÓL (Biharszentjános). „Lám ennyi az élet gondoltad-e?,/egy pillanat és mindennek vége,/szólni sem tudtál, hogy indulsz a messzeségbe,/maradt a bánat és a csendes sírhalom,/szerető szívünkben gyász és fájdalom…” Szabó Zoltán és családja.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki KOVÁCS JÁNOS (Jani) családjának a szeretett férj, apa, nagyapa elvesztése miatt érzett fájdalmukban. A Kauman család, Bors.

*

Hálás szívvel köszönjük vigasztaló jelenlétét, szavait, virágait mindazoknak, akik együttérzésüket, támogatásukat fejezték ki szerettünk, dr. RAUSCHER EDE elvesztése kapcsán. A gyászoló család.

*

Lelkemben, szavakkal ki nem fejezhető fájdalommal tudatom, hogy a családját oly önzetlenül szerető, drága feleség, anya és nagymama, GULYÁS ÉVA örökre távozott közülünk. Temetése szeptember 3-án, csütörtökön 14 órától lesz a Steinberger kápolnából. Őt soha nem felejtő férje, Pityu.

*

Az Istennek szüksége volt egy angyalra és magához szólította drága édesanyámat, GULYÁS ÉVÁT. Mérhetetlen fájdalommal búcsúzik tőled lányod Andrea, unokád Lara, vejed Zsolt.

*

Nincs szó arra a fájdalomra, amivel búcsúzom szeretett menyemtől, GULYÁS ÉVÁTÓL. Szerető anyósa.

*

Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy a szeretett férj, édesapa, nagyapa, id. KRASZNAI SÁNDOR hosszan tartó, súlyos betegség után 65 éves korában elhunyt. Temetési szertartása 2015. szeptember 1-jén, kedden 16 órától a hegyközszáldobágyi kápolnából lesz megtartva. Pihenése legyen csendes, emléke áldott. Gyászolják: felesége Irénke, fiai Sándor és Zoltán, menyei: Tünde és Emese, unokái: Gergő, Patrik, Gréta és Csilla.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy szerető nagymama, anya, feleség és anyós, RUSU ZITA ETELKA temetése 2015. szeptember 2-án, szerdán 13 órakor, a városi kápolnából. Örökké szeretni fogjuk és megőrizzük szívünkbe. Nyugodjon békében. Gyászoló családja.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki SABO ZOLTÁN kollégánknak szeretett nagymamája elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Együttérzéssel a Bodega munkaközössége.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak volt kollégánk, KERECSENYI JÓZSEF
elhunyta alkalmából. Nyugodjék békében! A Tramos munkaközössége.

*

A szeretett édesanya, nagymama, dédmama, ÖZV. VAD ILONA életének 90. évében csendesen elhunyt. Temetése szeptember 1-jén 15 órakor lesz a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése legyen nyugodt! Búcsúznak tőle gyermekei Ica, Pisti, Gyuri és ezek családjai.

*

„Uram, ismertél engem mielőtt a világra jöttem, és képmásodra alkottál engem. Most visszaadom neked a lelkem, mert csak a tiéd az, teremtő Istenem.” DÁVID ANDRÁS, GAVRILA GHITA, CHIESDAN ALEXANDRU. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft., Nonstop Temetkezése Vállalat.

*

Szemünkben könnyekkel, lelkünkben mély fájdalommal búcsúzunk, Ifj. KOVÁCS JÁNOSTÓL. (Biharszentjános), aki 53 évesen hirtelen eltávozott az élők sorából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Búcsúzik tőle Kiss Ernő és családja.