Gyászhírek 2015. szeptember 1.

Gyászhírek 2015. szeptember 1.
Fájdalommal értesültünk kedves barátunk, Dávid András korai haláláról. Szeretettel emlékezünk Rá, őszinte részvétünk a gyászoló családnak. Barátainak egy csoportja.


Szomorú tizenhárom év telt el azóta, hogy itthagyott minket a legdrágább gyermek, édesanya, testvér, sógornő, SZABÓ GIZELLA (szül. VARGA, Érköbölkút). ,,Másképp lenne minden, ha velünk lehetnél, ha hozzánk szólnál, ha ránk nevetnél, nehéz a feledés, mert nagyon szerettünk, bocsásd meg, ha többet nem segíthettünk. A temető csendje adjon nyugalmat, emléked szívünkben örökké megmarad.” Örökké bánatos édesanyja Ilonka, fia Csabi, testvére Varga Sándor és családja, sógora Molnár Sándor és családja.

*

Fájó szívvel gondolunk a szeretett férjre, édesapára, nagyapára, testvérre, TINKÓ ZOLTÁNRA (nyugalmazott agrármérnök, Szalacs) halálának első évfordulóján. „A bánat és a fájdalom örökre megmarad/a szívünkben mindig velünk lesz,/az idő bárhogy is halad!” Emlékét őrzi felesége, Irén, fia, Zoltán, lánya, Zita, menye, Hilda, unokái valamint a rokonság.

*

A drága nagymamára, anyósra, rokonra, FEKE MAGDOLNÁRA (szül. FUHRMAN) emlékezünk halálának 22. évfordulóján.
A Csép család.

*

Fájó szívvel emlékezünk SZOBOSZLAI ERZSÉBETRE halálának 10. évfordulóján. Nyugodj békében. Szerető családja.

*

„A lélek él, találkozunk.” Ezzel a hittel és reménnyel búcsúzunk drága unokatestvérünktől, ifj. KOVÁCS JÁNOSTÓL.
Pokol Zsolt és családja részéről.

*

Szomorú szívvel búcsúzunk szeretett unokaöcsénktől, ifj. KOVÁCS JÁNOSTÓL. Pokol Ferenc és felesége, lányai Orsi és családja, Noémi és barátja.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk életünk legfájdalmasabb napjára, KISS IRÉN már egy éve itthagyott minket.
Az örökké bánatos család: Géza, Brigitta, Bobbi, Feri, Ildi, János.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a drága szülőkre, nagyszülőkre, dédnagyszülőkre, BARTA IRÉNRE (szül. DURNYA, Érolaszi) akit 30 éve, és D. BARTA FERENCRE, akit 28 éve, ragadott el közülünk a kegyetlen halál. „Virágerdő sűrűjében pihen két szív csendesen/rég nem dobban családjáért, messze vitted Istenem,/telhetnek hónapok, múlhatnak évek,/akik szívből szerettek, nem felednek Titeket.” Az örökké gyászoló család: lánya, fia, menye, unokái és azok családjai.

*

Fájó szívvel búcsúzunk drága kománktól, a keresztapától, unokaöccstől, ifj. KOVÁCS JÁNOSTÓL, kinek jóságos szíve 53 évesen megszűnt dobogni. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Komája Vilmos és Aurica, keresztgyermekei Tibi és Cristi és Aranka nénje.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett sógortól és keresztapától, ifj. KOVÁCS JÁNOSTÓL (Biharszentjános), aki életének 53. évében visszaadta nemes lelkét Teremtőjének. Nyugodj békében, soha el nem felejtünk. Sógora Ernő és keresztfia Ádám.

*

Mély fájdalommal, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, após és nagyapa, ifj. KOVÁCS JÁNOS (Biharszentjános) rövid, de súlyos szenvedés után, 53 éves korában megtért Teremtőjéhez. Drága szerettünket 2015. szeptember 1-jén, kedden 14 órakor, a szentjánosi kápolnából kísérjük utolsó útjára. Emlékét szívünkben örökké őrizzük.
Szerető lánya Brigi, veje Irving és imádott unokái: Urving és Christopher.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatom, hogy drága férjem, ifj. KOVÁCS JÁNOS (Biharszentjános) életének 53. évében, rövid, de súlyos szenvedés után eltávozott az élők sorából. Temetésére 2015. szeptember 1-jén kerül sor a szentjánosi kápolnából. „Álmodtunk egy öregkort, csodásat és szépet,/de a kegyetlen halál mindent összetépett,/csoda volt, hogy éltél és bennünket szerettél,/nekünk nem is haltál meg, csak álmodni mentél,/lelked elszállt mint a hópihe a fényben,/ragyogj ránk fényesen, csillagként az égen./Egy reményünk van, mi éltet és vezet,/hogy egyszer majd találkozunk veled.” Gyászolja örökké bánatos felesége Ibolya.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett gyermek, ifj. KOVÁCS JÁNOS (Biharszentjános) életének 53. évében elhunyt. „Egész életedben szorgalmasan éltél,/itt kellett hagyjál mindent, amiért küzdöttél./Egy rettenetes betegség megölte szívedet,/ melyben nem volt más csak jóság és szeretet./Öreg napjainkra, szerető szívünkben,/nem maradt más csak a bánat és fájdalom.” Nyugodj békében. Bánatos édesapja és édesanyja.

*

Szomorú szívvel veszünk végső búcsút a szeretett testvértől, sógortól, keresztapától és nagybácsitól, ifj. KOVÁCS JÁNOSTÓL
(Biharszentjános), aki életének 53. évében eltávozott szerettei köréből. „Ne fájjon nektek, hogy már nem vagyok,/hiszen minden nap az égen ragyogok,/ha szép idő van és kék az ég, jusson eszetekbe sok szép emlék./Ha rám gondoltok, soha ne sírjatok, inkább a szép dolgokon kacagjatok,/ha telihold van, az értetek ragyog, s azt jelenti, hogy boldog vagyok,/ha hulló csillag száll az éjféli égen, akkor mondhattok egy imát értem,/én is mondok majd értetek, hogy boldog lehessen szívetek./Ha rám gondoltok, soha sem sírjatok, hisz szívetekben jó helyen vagyok./ Adja a jó Isten legyen csendes álmod, s szeretetünk ragyogja be síri világod.” Búcsúzik tőle szeretett testvére Sándor, sógornője Inci, keresztfia Tomi barátnőjével, Ingrid, unokaöccse Márk.

*

Fájó szívvel emlékezünk ifj. Kovács Jánosra, aki itthagyott bennünket. Feledni őt nem lehet, csak megtanulni élni nélküle. Megállt a szív, mely élni vágyott, pihen a kéz, mely dolgozni imádott. Két keze munkáját mindenütt látjuk, emlékét míg élünk, szívünkbe zárjuk. Szabó Tibor és családja.

*

Szomorú szívvel veszünk végső búcsút a szeretett vőtől és sógortól, ifj. KOVÁCS JÁNOSTÓL (Biharszentjános). A jó Isten adjon örök nyugodalmat neki. Anyósa Ilonka, sógora Jóska.

*

Fájó szívvel veszünk végső búcsút a szeretett sógortól, keresztapától, nagybácsitól, ifj. KOVÁCS JÁNOSTÓL (Biharszentjános),
aki 53 évesen, rövid, de súlyos szenvedés után elhunyt. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Ica, Gabi, Ricsi, Dávid és Gergő.

*

Fájó szívvel búcsúzunk drága unokatestvérünktől, ifj. KOVÁCS JÁNOSTÓL (Szentjános). „Könnyes szemmel állunk meleg koporsód mellett,/nem szólsz, de mi érezzük, hogy hívtál,/könnyek peregnek végig arcunkon,/már hiányzol nagyon. Mi abban reménykedünk, hogy jó helyre mentél,/hisz te a jobbnál is a legjobbat érdemled./Te számunkra sosem leszel halott, örökké élni fogsz közöttünk.” Masincat Nelu és családja.

*

Mély fájdalommal búcsúzunk szeretett unokatestvérünktől, ifj. KOVÁCS JÁNOSTÓL (Szentjános). „A te szíved már nem fáj, de a miénk vérzik,/mert a fájdalmat az élők érzik, halálod míg élünk,/fájó emlék marad, szívünkben örökké megmaradsz.”
Rozi, Imi, Alexandra és Adi.

*

Őszinte részvét az egész családnak ifj. KOVÁCS JÁNOS elhunyta alkalmával. Jenő és családja.

*

Fájdalommal búcsúzunk szeretett unokatestvérünktől, ifj. KOVÁCS JÁNOSTÓL (Biharszentjános). „Ott fogsz pihenni, ahol nem fáj semmi,/ahol nyugalmadat nem zavarja senki,/Ha nyugszol is a nehéz föld alatt,/nem vagy feledve, szívünkben örökké megmaradsz.” Lőrincz András és családja.

*

Fájdalommal búcsúzunk szeretett unokatestvérünktől, ifj. KOVÁCS JÁNOSTÓL (Biharszentjános). „A drága, dolgozni vágyó két keze fáradságot nem ismerő útján megpihenni távozott,/elment mint a lenyugvó nap, de áldott emléke örökké szívünkben marad.” Szabó József és családja.

*

Fájdalommal búcsúzunk szeretett unokatestvérünktől, ifj. KOVÁCS JÁNOSTÓL (Biharszentjános). „Lám ennyi az élet gondoltad-e?,/egy pillanat és mindennek vége,/szólni sem tudtál, hogy indulsz a messzeségbe,/maradt a bánat és a csendes sírhalom,/szerető szívünkben gyász és fájdalom…” Szabó Zoltán és családja.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki KOVÁCS JÁNOS (Jani) családjának a szeretett férj, apa, nagyapa elvesztése miatt érzett fájdalmukban. A Kauman család, Bors.

*

Hálás szívvel köszönjük vigasztaló jelenlétét, szavait, virágait mindazoknak, akik együttérzésüket, támogatásukat fejezték ki szerettünk, dr. RAUSCHER EDE elvesztése kapcsán. A gyászoló család.

*

Lelkemben, szavakkal ki nem fejezhető fájdalommal tudatom, hogy a családját oly önzetlenül szerető, drága feleség, anya és nagymama, GULYÁS ÉVA örökre távozott közülünk. Temetése szeptember 3-án, csütörtökön 14 órától lesz a Steinberger kápolnából. Őt soha nem felejtő férje, Pityu.

*

Az Istennek szüksége volt egy angyalra és magához szólította drága édesanyámat, GULYÁS ÉVÁT. Mérhetetlen fájdalommal búcsúzik tőled lányod Andrea, unokád Lara, vejed Zsolt.

*

Nincs szó arra a fájdalomra, amivel búcsúzom szeretett menyemtől, GULYÁS ÉVÁTÓL. Szerető anyósa.

*

Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy a szeretett férj, édesapa, nagyapa, id. KRASZNAI SÁNDOR hosszan tartó, súlyos betegség után 65 éves korában elhunyt. Temetési szertartása 2015. szeptember 1-jén, kedden 16 órától a hegyközszáldobágyi kápolnából lesz megtartva. Pihenése legyen csendes, emléke áldott. Gyászolják: felesége Irénke, fiai Sándor és Zoltán, menyei: Tünde és Emese, unokái: Gergő, Patrik, Gréta és Csilla.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy szerető nagymama, anya, feleség és anyós, RUSU ZITA ETELKA temetése 2015. szeptember 2-án, szerdán 13 órakor, a városi kápolnából. Örökké szeretni fogjuk és megőrizzük szívünkbe. Nyugodjon békében. Gyászoló családja.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki SABO ZOLTÁN kollégánknak szeretett nagymamája elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Együttérzéssel a Bodega munkaközössége.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak volt kollégánk, KERECSENYI JÓZSEF
elhunyta alkalmából. Nyugodjék békében! A Tramos munkaközössége.

*

A szeretett édesanya, nagymama, dédmama, ÖZV. VAD ILONA életének 90. évében csendesen elhunyt. Temetése szeptember 1-jén 15 órakor lesz a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése legyen nyugodt! Búcsúznak tőle gyermekei Ica, Pisti, Gyuri és ezek családjai.

*

„Uram, ismertél engem mielőtt a világra jöttem, és képmásodra alkottál engem. Most visszaadom neked a lelkem, mert csak a tiéd az, teremtő Istenem.” DÁVID ANDRÁS, GAVRILA GHITA, CHIESDAN ALEXANDRU. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft., Nonstop Temetkezése Vállalat.

*

Szemünkben könnyekkel, lelkünkben mély fájdalommal búcsúzunk, Ifj. KOVÁCS JÁNOSTÓL. (Biharszentjános), aki 53 évesen hirtelen eltávozott az élők sorából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Búcsúzik tőle Kiss Ernő és családja.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .