Gyászhírek 2015. október 28.

Gyászhírek 2015. október 28.
Köszönetet mondunk a rokonoknak, barátoknak és ismerősöknek, akik részt vettek TELEKFALVI ISTVÁN temetésén és fájdalmunkat enyhíteni próbálták. A jó Isten nyugtassa békében. A gyászoló család.


Örökké tartó fájdalommal tudatjuk, hogy a drága férj és édesapa, PALÁSTI IMRE SÁNDOR (Hegyközszáldobágy), rövid, de súlyos szenvedés után visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése 2015. október 29-én 15 órától a hegyközszáldobágyi kápolnából. Mi abban reménykedünk, hogy jó helyre mentél, / Hisz te a jónál is jobbat érdemeltél. / Te számunkra sosem leszel halott. / Örökké élni fogsz mint a csillagok. Bánatos felesége Ildikó és egyetlen fia Szilárd.

*

Szomorú szívvel tudatjuk, hogy a szeretett unokaöccs és unokatestvér, PALÁSTI IMRE eltávozott az élők sorából. Temetése október 29-én 15 órakor a száldobágyi köztemetőben. Bánatos nagybátyja és unokatestvére Orsi.

*

Fájó szívvel emlékezünk halálának tizenegyedik évfordulóján a drága feleségre, édesanyára, anyósra, nagymamára, TÓTH ERZSÉBETRE (szül. KOVÁCS). „Soha nem halványul szívünkben emléked, soha nem szűnik meg szívünk gyásza érted, még fáj nagyon, s talán örökre így marad, de mindig velünk leszel, az idő bárhogy is halad.” Férje Imi, fia Robi, lányai Melinda és Angéla, vejei Tibor és Csabi, unokái Dani és Alexa.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága férjre, édesapára, CRISTEA PÁLRA (Fugyivásárhely, volt OTL-buszsofőr), aki ma 3 éve itthagyott minket. Tudjuk, hogy nem jöhet, mégis egyre várjuk, enyhíti hiányát, ha álmainkban látjuk. Az ész megérti, de a szív soha, hogy egyszer majd, mi is elmegyünk ahol ő van oda. Másképp lenne minden, hogyha velünk lennél, ha szólnál hozzánk, ha ránk nevetnél. Amíg csak élünk, rád emlékezünk, az együtt töltött időt nem feledjük. Lélekben mindig itt leszel velünk. Nyugodj békében. Emlékeznek: felesége Marika, lánya Mónika, fia Róbert, menye Erika.

*

„Szeretteim, én mindig veletek vagyok, bár lelkemet Istenhez vitték az angyalok.” PALÁSTI IMRE SÁNDOR, POSTOLE GHEORGHE, TABARA ROZALIA, LADAR ANA, BAJENARU IULIANA, ALBU MARIA, SACADAT CRISTINA, COPIL MARIA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Kegyelettel és soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a drága, jó férjre, édesapára, apósra és nagyapára, ID. FARKAS ATTILÁRA halálának 2. évfordulóján. „Nem az a fájdalom, melytől könnyes a szem,/hanem amit a szívünk diktál némán, csendesen./Csak az idő múlik, s a hiányod nő./Az ész megérti, de a szív soha,/hogy akit szeretünk hiába várjuk.” Bánatos, gyászoló családja.

*

„A halál olyan súlyos veszteség, hogy valójában sohasem lehet feldolgozni. Az emléke elhalványulhat a szeretett személynek, de a hiánya mindig megmarad.” Szomorú szívvel és soha nem múló szeretettel emlékezünk MÉSZÁROS MIKLÓSRA halálának első évfordulóján. Emlékét örökké őrizzük: bátyja Jóska és családja és unokatestvére Pákozdy Edit Amerikából.

*

„Legyetek…éberek…, hogy megállhassatok az emberfia előtt.” (Lukács 21.36) Őszinte részvétünket fejezzük ki a PAP családnak a szeretett PAP TIBOR elvesztése miatt érzett fájdalmukban. Emléke szívünkben örökké élni fog. Miklovics Ibolya és családja.

*

Együtt érzünk veletek Carmen, Norbert és Gianni szeretett édesapátok elvesztése miatti mély fájdalmatokban. Erik és szülei.

*

Szomorú szívvel emlékezünk a pótolhatatlan édesapára, apósra, nagyapára, HEGYESI IMRÉRE, akinek jóságos szíve ma 2 éve dobbant utoljára. Emléked örökké bennünk él. Pihenj békében! Lányod Edit, vejed Feri, unokáid Benji és Szilvi.

*

„Jaj, senkinek fájni nem akarok. Ó, Uram, adj valami balzsamot.” Soha nem múló szeretettel emlékezünk SERDÜLT ILDIKÓRA, ki két éve már csak szívünkben él. Hálás köszönetet mondunk mindazoknak, akik őrzik emlékét. Gyermekei Princzinger Ildikó és Ákos családjaikkal.

*

Huszonöt év elteltével emlékezünk a férjre, édesapára, apósra és nagyapára, KALMÁR SÁNDORRA. Múlnak az évek, de az emlékek élnek, amíg élünk, őrizzük őket. Felesége Irénke, leányai Tünde és Gyöngyi, vejei Sanyi és Béla, unokái Krisztián, Krisztina és Patrik.

*

„A szeretet örökké él.” Fájó szívvel emlékezünk a drága férjre, édesapára, apósra, nagyapára, dédnagyapára, ID. HEGYESI IMRÉRE, aki két éve távozott az örök hazába ahol nincs fájdalom, csak nyugalom és béke. Sok szeretettel gondol rá bánatos családja. Ugyanakkor emlékezünk TÓTH JÁNOSRA, aki 13 éve oly fiatalon hagyott itt bennünket. Kegyelettel őrizzük emlékét.
Testvérei családjukkal.

*

Fájó szívvel búcsúzunk kedves szomszédasszonyunktól, NAGY JOLÁNKA nénitől. Mosolygós arcát, szeretetét szívünkben megőrizzük. Őszinte részvétünk családjának. Irénke és családja.

*

Szomorúan búcsúzunk a kedves szomszédasszonytól, NAGY JOLÁNKÁTÓL. Őszinte részvétünk családjának. Szegedi Attila és családja.

*

Szomorú szívvel búcsúzunk a kedves szomszédtól, NAGY JOLÁNTÓL. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Őszinte részvétünk szeretteinek. Barna Gyöngyi és a fiúk.

*

Emlékezzünk arra, ki nincs közöttünk,/ talán lelke röppen itt fölöttünk./ Hogy egy édesanya milyen drága kincs,/ azt csak az tudja, akinek már nincs./ Csak az idő múlik, feledni nem lehet,/ szívünkben örök a fájdalom és a szeretet. Soha el nem múló gyásszal emlékezünk drága szerettünkre, HAUX JULIANNÁRA. „Bús temető csendes susogása, oda megyünk hozzád, ez marad csak hátra. Minden virág beszél, amit a sírodra teszünk, minden virág elmondja, mennyire szerettünk. Hiába teszünk reád virágot, eltemettük veled az egész világot.” Halálának első évfordulóján emlékezik rá családja, örökké szerető férje, lányai, fia, vejei, menye és a 7 „gyöngyvirág” unokája.