Gyászhírek 2015. október 14.

Gyászhírek 2015. október 14.
Szomorú szívvel és soha nem múló szeretettel emlékezünk MESSZER LÁSZLÓRA (a Bihari Napló volt újságírója) halálának 6. évfordulóján. Emlékét örökké őrizzük. Élettársa Ica és családja.

Együttérzésünket fejezzük ki DÉNES LAJOSNAK és RENÁTÁNAK a szeretett feleség és édesanya elvesztése miatt. Szeretettel özv. Gombos Zsuzsanna és családja.
*
Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki Balla Ilonának, Balla Gabriellának, Mészáros-Balla Katalinnak és családjának a szeretett férj, édesapa és nagyapa, BALLA ISTVÁN elhunyta miatt érzett mély fájdalmukban. Nyugodjon békében! Id. Mészáros Zoltánné Margittáról, veje ifj. Mészáros Zoltán, unokái Balázs és Gergő, Mészáros Csongor és családja, Posszert István és családja Margittáról, Poszert Sándor és családja Nagyváradról
*
Könnyes szemmel, sírig tartó fájdalommal emlékezem arra a szomorú napra, amikor 2 éve, örökre itthagyott bennünket a drága édesanya,
Kovács Juliánna. „Pihenj drága szív, megszűntél dobogni,/kedves arcodat nem tudjuk feledni./Bennünk él egy arc, egy meleg tekintet,/simogató kéz, szív, mely mindenkit szeretett./Könnyes az út mely sírodhoz vezet, áldja meg az Isten drága emlékedet!/Nincsennek szavak, nem suttog a szád,/ma lehajtott fejjel, csendben emlékezünk rád./Álmok, emlékek, sok szép szavak,/ennyi az egész, ami a múltból megmaradt./A fájdalmak útja a mennyországba vezet,/ahol Isten letörli a fájó könyeket.” Emléked legyen áldott, pihenésed olyan mint egy zavartalan álom. Emlékezik rád bánatos, szerető fiad, Laci.
*
Ezúton köszönjük mindazoknak, akik szerettünk, KUN LAJOS (Bihar) temetésén részt vettek és fájdalmunkat enyhíteni próbálták. A gyászoló család.
*
Fájó szívvel tudatom, hogy szeretett feleségem, LINK IRÉN (Mioriţa) hosszú betegség után elhunyt. Temetése 2015.X.16-án, pénteken 13 órakor a Steinberger kápolnából lesz. Örökre vigasztalhatatlan férje, Link Lajos.
*
Szomorú szívvel búcsúzom drága barátnőmtől, LINK IRÉNKÉTŐL. Nyugodjon békében. Gajdó Éva és családja és Margit.
*
Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a drága édesanyára, gyermekre és testvérre, DOBOS EMESÉRE (FAZEKAS, Berettyószéplak)
halálának 1 éves évfordulóján. Csodás valóság voltál és álom lettél. Míg éltél, szerettünk, míg élünk, soha el nem feledünk. Örökké szerető fia Áron, édesanyja, édesapja, testvére, sógornője, keresztfia, keresztszülei, és az egész rokonság.
*
Búcsúzunk szeretett barátunktól, BALLA PISTA mérnöktől. Őszinte részvétünk a családnak. Pihenése legyen nyugodt. Balogh és Vura család.
*
Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak a szeretett férj, apa és nagyapa, BALLA ISTVÁN elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. Ardelean és Dacz család.
*
Beteg teste megpiheni tért, nehéz út volt amit ő megélt. Elment mint a lenyugvó nap, elmúlt mint száz más pillanat, de mi tudjuk, még is múlhatatlan, mert szívek őrzik nem szavak. Isten akaratában megnyugodva és feltámadás reménységében búcsúzunk a szeretett anyától, anyóstól, ÖZV. PITZER FERENCZNÉTŐL (szül. SZABÓ MARGIT), aki életének 89. évében csendesen megpihent. Utolsó útjára október 15-én 13 órakor kísérjük a Steinberger kápolnából. Lánya Ibolya, veje Pista.
*
Szomorú szívvel búcsúzom szeretett nagymamámtól, ÖZV. PITZER MARGITTÓL. Ha emlegettek köztetek leszek, ha imádkoztok, veletek vagyok, ha rám gondoltok, mosolyogjatok. Emlékem így áldás lesz rajtatok. (Reményik Sándor). Unokája Robi.
*
Fájó szívvel tudatom, hogy a drága édesanya, nagymama, dédnagymama, PITZER MARGIT (szül. SZABÓ) életének 89. évében csendesen megpihent. Belépsz a kapun, Isten hajlékába, / Légy ott is vidám, fenn a mennyországba. / Azzal a reménnyel élünk nélküled tovább, / hogy te egy jobb helyről nézel le, és vigyázol reánk. / Őrködj sírja felett drága Istenem, / hogy a te oltalmad alatt csendesen pihenjen. Utolsó útjára október 15-én 13 órakor kísérjük a Steinberger kápolnából. Szerető lánya Manci, unokája Zoltán, unokamenye Angéla, dédunokái Dominik és Noel.
*
„Megpihent a szíved, szív, melyben nem volt más, csak szeretet, küzdés volt az életed.” BIRÓ ANDOR, PITZER MARGIT, POP FLOARE, NAGHIU DANUT. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

Címkék: