Gyászhírek 2015. november 6.

Gyászhírek 2015. november 6.
Bennünk él egy arc, egy meleg tekintet,/ Egy simogató kéz, egy sóhaj egy lehelet,/ Bennünk él a múlt, egy végtelen szeretet,/ Amit tőlünk soha, senki el nem vehet,/ Egy a reményünk, mely éltet és vezet,/ Hogy egyszer még találkozunk veled! Fájó szívvel emlékezünk a drága férjre, édesapára, nagyapára, apósra, KISS JÓZSEF FERENCRE, aki már három éve távozott el közülünk. Emlékét örökké megőrizzük! Szerető felesége Éva, lánya Enikő és annak családja.


Már 2 éve, hogy elhunyt a legdrágább férj, apa, após és nagytata, KÁLMÁR IOSIF EDUARD. A jó Isten adjon neki továbbra békés nyugalmat a mennyekben. Felesége Ilona, gyerekei Gabi, Angéla és Nicu családjaikkal együtt.

*

„Nincs már holnap, ennyi volt az élet, elmentem csendesen, de a szívetekben élek.” Fájó szívvel tudatom, hogy szeretett testvérem, EICHLER EMIL 54 évesen hosszú szenvedés után eltávozott közülünk. Temetése november 7-én 13 órakor a biharpüspöki kápolnából. Könnyes az út mely sírodhoz vezet, a jó Isten őrködjön pihenésed felett. Bánatos testvéred Kurt és sógornőd Pirike.

*

„Mindenkit Jézusért szeress!” (K.T.) EICHLER EMIL, ORBÁN GÁBOR, BENETTI MATTIA ROMEO, CIONT VIOARA,
VIERIU FLOARE. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Ezúton kérünk elnézést a Sebestyén és Alföldi családtól a hirdetésben történt sajnálatos elírás miatt. A Bihari Napló apróhirdetési osztálya.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a SEBESTYÉN családnak a szeretett apa, após és nagyapa, OLÁH LAJOS elhunyta miatt érzett mély gyászukban. Az Alföldi család és Gabi.

*

Szomorú szívvel emlékezünk a drága édesapára, apósra, nagyapára, SZABÓ ANDRÁSRA, akinek jóságos szíve ma 2 éve dobbant utoljára. Emléked örökké bennünk él. Bánatos lányod Tünde és vejed Levente, unokád Kriszta.

*

Őszinte részvétünk a gyászoló családnak volt szomszédunk, WEINBERGER JUDIT elhalálozása alkalmából. Nyugodjon békében! A Vonház család.

*

Szeretettel és fájó szívvel emlékezünk a drága férjre, apára, nagyapára, KOVÁCS KARCSIRA (élt 52 évet) halálának 7. évfordulóján. „Ő már ott van, ahol nincs fájdalom,/ Emlékét őrzi béke és nyugalom./ Az élet elmúlik, de az emlékek élnek,/
S míg élünk, őrizzük őket.” Szerető felesége, két lánya, veje és unokája Dávidka.

*

Megrendülten búcsúzunk szeretett volt osztálytársunktól: SZEMES KLÁRITÓL (szül. SZURD). Emlékét míg élünk, megőrizzük. A Nagyszalontai Mezőgazdasági Technikum 1952-ben végzett osztáytársak.

*

Szomorú szívvel emlékezünk a 6 hete elhunyt édesanyára, nagymamára, dédmamára, ÖZV. CSÁKI GYULÁNÉ
SZABÓ BÖZSIRE (élt 92 évet, Biharpüspöki). „Lelked mint a fehér galamb csendesen messzire szállt,/ Hiába keresünk, könnyes szemünk már soha nem talál./ De tudjuk, hogy a csillagok közt a legfényesebb te leszel,/ Utat mutatsz nekünk, mert szívünkben mindörökké létezel.” Békés nyugodalmat kívánunk! Lányod Erzsike, unokád Mónika és Ghiţa, imádott dédunokád Timea és Bruno.

*

Ma 6 éve, hogy a szeretett férj, apa, após, nagyapa, ERDEI SZILVESZTER örökre itthagyott minket. A bánatos Erdei család.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak a kedves szomszéd, ERDŐDI ADALBERT elhunyta miatt érzett gyászában. A Jakabffy, Elenes-Jakabffy családok.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, nagyapára, KUGYELKA FERENCRE halálának 2. évfordulóján. „Ott pihensz, ahol nem fáj semmi, nyugalmad nem zavarja senki, ha nyugszol is a nehéz föld alatt, nem vagy feledve, szívünkben örökké megmaradsz.” Bánatos családja.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy EICHLER EMIL életének 54. évében, hosszas betegség után elhunyt. Temetése 2015. november 7-én lesz a biharpüspöki kápolnából 13 órától. Búcsú nélkül mentél el, véget ért a szenvedésed. Szívünkben örökké élni fogsz.
Gyászolja lánya Irénke, veje Zsolti és unokája Barbara.

*

Fájó szívvel emlékezünk MOHA ZOLTÁNRA, aki ma 17 éve, hogy búcsú nélkül hagyta itt drága szeretteit és barátait. Szívünkben örökké élni fog! Édesanyja Marika, testvére Józsi és családja.

*

„Ébresztem a napot, hogy ma szebben keljen,/ Az apukám sírja felett arany fénye legyen./ Kiáltok, hogy te is halld odaát, hol vagy?/ Nélküled üres a világ./ Várunk, de te nem jössz, mert nem jöhetsz,/ Mi megyünk majd hozzád, ott leszünk veled./
Szívünkben megmarad szép emléked,/ Legyen áldott, örök pihenésed!” November 8-án lesz 1 éve, hogy drága szíve utolsót dobbant a drága édesapának, férjnek, emlékezünk NAGY KÁROLYRA (Biharpüspöki, volt Elektrometal – Foraqua).
Fehér galamb, szállj a férjem fejfájára,/ Én helyettem te vigyázz az ő álmára./ „Ha rám gondoltok, soha ne sírjatok,/
Inkább a szép napokra gondoljatok./ Ha hulló csillag száll az éjféli égen,/ Akkor mondjatok egy imát értem. Én is mondok majd értetek,/ Hogy boldog lehessen szívetek./ Ha rám gondoltok, soha ne sírjatok,/ Hiszen szívetekben jó helyen vagyok.”
A bánat, a fájdalom örökre megmarad, mindig velünk leszel, az idő bárhogy is halad. Nyugodj békében! Szerető feleséged Pirike, fiad Zoltán.

*

Szomorú 6 hét telt el szeretett édesapánk, VARGA MIKLÓS halála óta. „Számunkra te sosem leszel halott,/ Örökké élni fogsz, mint a csillagok./ Drága, jó szívét, két dolgos kezét,/ Áldd meg Atyám, s mi köszönjük,/ Hogy ő lehetett a mi szeretett édesapánk!” Nyugodj békében drága Apukánk! Szerető 5 gyermeked.

*

„Álmodtunk egy öregkort, csodásat és szépet,/ De a kegyetlen valóság mindent összetépett./ Bíztunk az életben, hittünk a gyógyulásban,/ De legalább a csodában./ Csoda volt, hogy éltél és minket szerettél,/ Nem haltál meg, csak álmodni mentél.”
Fájó szívvel emlékezem a feledhetetlen VARGA MIKIRE, halálának 6. hetén. Szerető és soha el nem feledő feleséged Erzsike.

*

Fájó szívvel búcsúzunk szeretett unokatestvérünktől, APERGER LÁSZLÓTÓL, aki hirtelen eltávozott közülünk. Emlékét szívünkben kegyelettel megőrizzük. Temetése november 7-én 13 órakor lesz Körösnagyharsányon. Tuţu Eva, Farkas Andrea és családja.

*

Fájó szívvel búcsúzunk szeretett unokatestvérünktől, APERGER LÁSZLÓTÓL, aki hirtelen eltávozott közülünk. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Búcsúznak tőle: unokatestvére Erzse Zsoltán és családja.

Címkék: