Gyászhírek 2015. május 6.

Gyászhírek 2015. május 6.
Ma 4 éve annak a szomorú napnak, amikor búcsú nélkül itthagytál minket GESZTI LÁSZLÓ (Érsemjén). „Nélküled szomorú, üres a házunk,/ Még most sem hisszük el,/ Hogy hiába várunk./ Mindig egy célod volt: a családodért élni,/ Ezt a kegyetlen halál/ Tudta csak széttépni./ Míg köztünk éltél,/ Mi nagyon szerettünk,/ Hiányzol nagyon,/ Soha el nem feledünk!” Bánatos felesége, lányai, fia, menye, veje, unokái, dédunokái.


Mély fájdalommal tudatom, hogy szeretett férjem, BÓNÉ GYÖRGY GYULA 58 éves korában rövid, de súlyos betegség után elhunyt. Temetése 2015.05.06-án 15 órakor a Steinberger kápolnából. Bánatos felesége Máriána és a gyászoló család.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki ERDEI CSILLA nőszövetségi tagunknak szeretett édesapja elhunyta miatt érzett fájdalmában. A Nagyvárad Velencei Lisieux-i Kis Szent Teréz Nőszövetség.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy SZŐKE LAJOS 61 évesen elhunyt. Temetése 6-án 14 órakor a városi ravatalozóból.
Búcsúzik tőle fia Zsolti, unokája, testvérei Ibi és Pista, és sógora Alex.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak SZŐKE LAJOS elvesztése miatt érzett fájdalmában. Nyugodjon békében! A Bârsei utcai PB 40-es lépcsőház lakótársai.

*

Szomorú szívvel emlékezünk a szeretett unokaöccsre, BALLA SÁNDORRA, aki már három éve, hogy eltávozott közülünk.
Örökké bánatos nagynénéd Lenke és családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett gyermekre, testvérre, nevelőapára, nevelőtatára, BALLA SÁNDORRA halálának 3. évfordulóján. „Fájdalmunkat nem enyhíti az idő múlása,/ legyen sírodon Isten áldása./ Őrködj álma felett édes Istenem,/
hogy oltalmad alatt csendesen pihenjen!” Örökké bánatos édesanyja, húga, nevelt lánya és nevelt unokája.

*

Szívünkben mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, nagyapa, dédnagyapa, PRINYI JÁNOS 76 éves korában május 4-én elhunyt. Temetése a biharfélegyházi kápolnából május 6-án 14 órakor. A gyászoló család.

*

Fájó szívvel emlékezünk drága gyermekünkre, POKORNY IMRÉRE, akit ma 6 hónapja kísértünk utolsó útjára.
Ha emlegettek, köztetek leszek,/ De fáj, ha látom könnyetek./ Ha rám gondoltok, mosolyogjatok,/ Mert én már jó helyen vagyok. Bánatos édesanyja, nevelőapja és a család.

Címkék: