Gyászhírek 2015. május 5.

Gyászhírek 2015. május 5.
Szemünkben könnyekkel, szívünkben mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett anya, anyós és nagymama, MATEUT ANA (szül. BRANDUS), a Textila-Crişana vállalat volt dolgozója, életének 73. évében csendesen elhunyt. Temetése ma, május 5-én 13 órakor a Haşaş kápolnából. Emlékét szívünkben megőrizzük. Búcsúznak tőle fia Vasile, lánya Ana, menye Mihaela, veje Jani, unokái Anita, Lori, Vanessa, Lorenzo.


Megtört szívvel búcsúzunk hosszú betegség után szeretett édesapánktól, ÖZV. ERDEI FERENCZTŐL (élt 82 évet). Temetése kedden, május 5-én 12 órakor Nagyszalontán. Gyászoló családja, lánya Csilla, Marika, fia Péter és unokái.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya és nagymama, UIVAROSI LEONTINA RODICA életének 71. évében csendesen elhunyt. Temetése ma, május 5-én 15 órakor a Frenţiu kápolnából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. A gyászoló család.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett apa, após, nagyapa, LUNCAN ISTVÁN 74 éves korában, hosszú szenvedés után elhunyt. „Itthagytál minket, elmentél hirtelen. Búcsúzni akartál, de nem volt annyi erőd, mert lassan, csendesen elfogyott az időd. Temetése május 5-én 13 órakor városi kápolnából. Búcsúzik tőle lánya Zita, veje Teo, unokái Anamaria és Monica.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, LUNCAN ISTVÁN (PITYU) 74 éves korában elhunyt. „Megpihenni tértél, fájdalmat elhagyva, melyet türelemmel viseltél magadban. Ha nyugszol is a nehéz föld alatt, nem vagy feledve, szívünkben örökre megmaradsz.” Temetése május 5-én 13 órakos a városi kápolnából. Bánatos feleséged Marika, fia Ianika és Aliz.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett BAUER ANTÓNIA-IRMA életének 93. évében hosszan tartó betegség után elhunyt. Temetése kedden, május 5-én 11 órakor a Steinberger kápolnából. Nyugodjon békében. A gyászoló család.

*

Szomorú szívvel emlékezünk halálának első évfordulóján ID. SZABÓ JENŐRE (szül. Karásztelek). Nyugodjon békében. A gyászoló család.

*

Tisztelettel és kegyelettel emlékezünk MATUSÁN SÁNDORRA (Kágya) halálának 8. évfordulóján. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Nyugodj békében! Soha nem feledő családod.

*

Fájó szívvel búcsúzunk nagymamánktól, MARIÁN JULIÁNÁTÓL. Emlékét szívünkben örökké őrizzük. Unokái: András és családja, Tünde és családja és Zsolti és családja.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy szeretett édesanyám, MARIÁN JULIÁNA, életének 93. évében elhunyt. Temetése május 4-én 15 órakor a hegyközújlaki református temetőben lesz. Lánya Piroska és veje.

*

Fájó szívvel emlékezünk KISS LAJOSRA (Nagyvárad) halálának 8. évfordulóján. Bánatos családja.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak drága gyermekük, STEIN ANGÉLA elvesztése miatt érzett fájdalmában. Nyugodjon békében! A Bozga és Maliţa család.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett testvérre, nagynénire és sógornőre, DR. JÓSIKA MARGIT MÁRIÁRA (szül. LÁZÁR),
aki 4 éve távozott az élők sorából. „Telnek a hónapok, múlnak az évek…/ De mi halljuk a hangod, a nevetésed, érezzük az ölelésed. / Megváltozott minden, a világ, az élet, de van ami soha nem változik, / Amíg élünk, szeretünk és nem feledünk téged!” Szerető családod.

*

Őszinte részvétünk és együttérzésünk a gyászoló SZILÁGYI és MINYÓ családoknak szerettük, MINYÓ PIROSKA elvesztése miatti fájdalmukban. Nyugodjon békében! Nusi és Ildikó.

*

Őszinte együttérzésünket fejezzük ki VARGA ZITA kolléganőnknek szeretett apja elvesztése miatt érzett fájdalmában. A Caritas Catolica házigondozó részlegének munkaközössége.

*

Őszinte részvétemet fejezem ki ERDEI CSILLA barátnőmnek édesapja elvesztése miatt érzett fájdalmában. Simon Ildikó.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki ERDEI CSILLA kolléganőnknek szeretett édesapja elhunyta miatt érzett fájdalmában. A Romániai Máltai Szervezet nagyváradi önkéntesei.

*

„Mikor elhagytak, mikor a lelkem roskadozva vittem,/ Csöndesen és váratlanul átölelt az Isten.” Együttérzésünket fejezzük ki Varga Zita munkatársunknak és családjának, szeretett édesapja halála miatt érzett mély fájdalmában. Békés megnyugvást az elhunytnak, a családnak pedig vigasztalást. A Caritas Catolica munkaközössége.

*

Szomorú szívvel emlékezünk a jó férjre, szerető édesapára, apósra és nagyapára, ID. RÓNYAI GYULÁRA (Hegyközújlak),
aki ma tíz éve, hogy örökre megpihent. Küzdöttél végig, míg erődből tellett, élni akartál, de a halál nem kegyelmezett. Soha nem szűnik meg lelkünk gyásza érted, csak az idő múlik, feledni nem lehet, mert az életünk üres lett nélküled, de az élet csendben megy tovább, emléked megőrizzük egy életen át. Felesége Emi, fia Gyula, menye Erzsike és egyetlen unokája Reni.

*

Hálás köszönet mindazoknak, akik ID. TAMÁS SÁNDORT (Bihar) utolsó útjára elkísérték és mély gyászunkban osztoztak.
A gyászoló család.

Címkék: