Gyászhírek 2015. május 12.

Gyászhírek 2015. május 12.
Fájó szívvel búcsúzunk drága kisfiunktól, BÖSZÖRMÉNYI DOMINIK PATRIKTÓL aki 3 évesen hirtelen, tragikus körülmények között távozott közülünk. „Nem vársz már minket ragyogó szemekkel,/ Nem örülsz már nekünk szerető szíveddel./ De a könny a szemünkben érted él,/ Egy gyertya az asztalon érted ég./ S bennünk él egy arc, egy végtelen szeretet, Amit tőlünk soha, senki el nem vehet./ Telhetnek az évek, szívből szeretünk,/ nem feledünk téged!” Temetése 2015. május 13-án 15 órától a hegyközújlaki kápolnából lesz. Búcsúzik tőle összetört szívű édesanyja, édesapja és testvére Márkóci.


Fájó szívvel, könnyes szemmel, és soha el nem múló fájdalommal búcsúzunk drága, aranyos, pici unokánktól, BÖSZÖRMÉNYI DOMINIKTÓL (Hegyközújlak), aki hirtelen, tragikus körülmények között, életének 3. évében búcsú nélkül távozott el közülünk. „Tied a nyugalom, miénk a fájdalom, soha nem feledünk, szívünkben mindig megmaradsz.” Búcsúzik tőle nagymamája Gyöngyi és nagytatája Sándor Jóska.

*

Oly szomorú nélküled lenni, téged mindenütt hiába keresni, téged várni, ki már nem jön többé. Szeretni fogunk mindörökké,
DOMINIK. Vasi tata és Éva mama.

*

Fájó szívvel és örök szeretettel búcsúzom tőled drága keresztfiam, DOMINIK PATRIK. Emlékedet szívemben örökre megőrzöm. Vasi keresztapu.

*

Álmodtunk egy öregkort, csodásat és szépet, de a kegyetlen sors mindent összetépett. Csoda volt, hogy éltél és bennünket szerettél, nekünk nem is haltál meg, csak álmodni mentél. Egy reményünk van, mi éltet és vezet, hogy egyszer majd találkozunk veled drága keresztfiunk, BÖSZÖRMÉNYI DOMINIK PATRIK. (élt 3 évet). Fájó szívvel búcsúzunk tőled! Nagyon szeretünk! Andi keresztanyu, Gabi keresztapu és Denis.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki BÖSZÖRMÉNYI JÓZSEFNEK és feleségének MIRINEK a szeretett gyermek elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. „Emléke legyen áldott, pihenése csendes!” Böszörményi Imre és családja.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak a szeretett CRIŞAN GYÖRGY elhunyta miatt érzett mély fájdalmában.
A nagyváradi filharmónia munkaközössége.

*

Tudatjuk minden rokonnal, baráttal, ismerőssel, hogy a szeretett Édesanya, nagymama, anyós, TEREC KATALIN
életének 79. évében eltávozott a földi létből az örökkévalóságba. Temetése május 12-én 12 órai kezdettel lesz a Steinberger kápolnából. Búcsúztatják gyermekei Gabi és Radu és családjaik.

*

Fájó szívvel búcsúzom szeretett sógornőmtől, TEREC ECATERINÁTÓL (szül. Orbán). A jó Isten adjon békés pihenést Neked. Emléked míg élek, megőrzőm. Sógornőd Iluci Szalontáról.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló terec családnak a szeretett édesanya, anyós, nagymama, Terec Katalin
elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Nyugodjon békében. A Cridem Impex munkaközössége.

*

Soha el nem múló szeretettel emlékezem drága gyermekemre, SZILÁGYI LAJOSRA (élt 56 évet). Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Anyud és párom Pista.

*

Fájó szívvel búcsúzunk szeretett unokatestvéremtől, LŐRINCZ SÁNDORTÓL. Madar Géza és neje.

*

Fájdalomtól megtört szívvel, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk, hogy TÓTH ENIKŐ ANNA a szeretett élettárs, édesanya, gyermek, testvér életének 46. évében súlyos szenvedés után elhunyt. Temetése május 13-án 14 órától a biharpüspöki kápolnából lesz. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Élettársa Sándor, fia Gellért, lánya Ingrid, szülei Zsigmond és Anna, testvérei Éva és Zsuzsanna, annak családjai, unokaöccse Laci.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki NAGY KIARA INGRIDNEK és családjának a szeretett édesanya elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. A paptamási iskola tanárai és diákjai.

*

„Viszontlátásra a földnek porában,/Viszontlátásra az égi sugárban/Viszontlátásra a holdnak udvarán/Vagy a Tejút valamely csillagán.”(Reményik Sándor) Már 15 éve fájón hiányzik családja köréből a szeretett férj, apa, nagyapa, CSIBI JÁNOS
Drága emlékét örökké őrizzük. Szerető családja.

Címkék: