Gyászhírek 2015. június 9.

Gyászhírek 2015. június 9.
Szomorú szívvel búcsúzunk a szeretett sógornőtől, DUNAI VIOLÁTÓL. Nyugodjon békében. Őszinte részvétet kívánunk az egész családnak. Sógornői Manyi és Marika családjaikkal.

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk minden kedves rokonnal, ismerőssel, hogy a legdrágább édesanya, anyós, DUNAI VIOLA 62. életévében csendesen eltávozott az élők sorából. Temetése szerdán 15 órától a nagyváradi Steinberger kápolnából.
Gyászolják bánatos lányai Mónika és Brigitta, fiai Gyöngyi és Levente, vejei László és Csaba, menye Mária.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett édesapára, apósra, nagyapára, LUKÁCS SÁNDORRA, aki 15 éve eltávozott szerettei köréből. „Csak az idő múlik, feledni nem lehet, fájó szívünk őrzi drága emlékedet.” Gyászoló gyermekei és családjaik.

*

Kedves olvasók! A nagy érdeklődésre való tekintettel újraindítjuk a részvétnyilvánító rovatunkat, amit tőlünk független okokból függesztettük fel. Továbbra is állunk rendelkezésükre szolgáltatásainkkal a nap 24 órájában. Az Út Végén Kft.

*

Kérjük az Istent, hogy jól bánjon veled, helyettünk angyalok simogassák fejed. Olyan drága voltál nekünk, hogy azt nem pótolja senki, lelkünk sebeit nem gyógyítja semmi. NOVÁK ERZSÉBET, PIROS IRINA, GUI GABRIL, TODEROI MARIA.
Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó „Az Út Végén” KFT. Temetkezési Vállalat.

*

Fájdalommal tudatjuk, hogy szeretett édesanyánk, NOVÁK ERZSÉBET (óvónő) hosszú betegség után 84 éves korában elhunyt. Temetése június 10-én 13 órakor a Steinberger kápolnából. Gyászolják gyermekei Kati és Öcsi.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a DUNAI családnak a szeretett édesanya elvesztése miatti fájdalmukban. Lili és Dita.

*

Mély fájdalommal búcsúzunk a szeretett férjtől, apától, NÉMETI ANDRÁSTÓL, aki hosszú szenvedés után hagyott itt bennünket. „Elhagytál bennünket, akiket szerettél, mindent amiért küzdöttél. Ha nyugszol is nehéz föld alatt, nem vagy feledve, szívünkben örökké megmaradsz! Fájdalmunkat nem enyhíti az idő múlása, legyen sírodon Isten áldása!” Emléked legyen áldott, pihenésed csendes! Szerető neje Annamária, imádott fia Bandika.

*

Fájdalomtól szomorú szívvel búcsúzunk a drága fiútól, bátytól, NÉMETI ANDRÁSTÓL, aki örökre itthagyott bennünket. „Nem simogat kezed, nem mosolyog arcod, hiába szólítunk, nem halljuk már hangod. Egy jaj szó, nem sok, amit nem mondtál, csak elmentél, minket itthagytál. Szíved már nem fáj, de a miénk vérzik, a fájdalmat, szenvedést szeretteid érzik.” Nyugodj békében! Bánatosan búcsúzik tőle anyja Anna, apja András és szeretett öccse Pisti (Noki).

*

Soha el nem múló fájdalommal búcsúzunk szeretett öcsénktől, NÉMETI ANDRÁSTÓL, kinek szerető szíve megszűnt dobogni. „Ne jöjj el sírva síromig, nem fekszem itt, nem alszom itt. Hideg, fúvó szélben lakom, gyémánt vagyok fénylő havon. Sírva síromnál meg ne állj, nem fekszem itt, nincs Halál.” Búcsúzik tőle Anikó, Andika, Sanyi és Sanyika.

*

Fájdalommal, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk, hogy a Katalin-telep szeretett híve, SZOMOR ANGÉLA
csendesen elhunyt. Temetése június 10-én, szerdán 12 órakor lesz a Steinberger kápolnából. Katalin-telep Egyházközség.

Címkék: