Gyászhírek 2015. június 30.

Gyászhírek 2015. június 30.
Szomorú szívvel tudatom, hogy feleségem, Bonyhay Oplitán Ildikó a kanadai Torontoban súlyos betegség után elhunyt. Dr. Bonyhay György.


Mély fájdalommal tudatom, hogy keresztanyám, Bonyhay Oplitán Ildikó súlyos betegség után elhunyt. Emléke örökké szívemben él. Keresztfia Lóránd.

*

Megrendülten értesültünk, hogy sógornőnk, BONYHAY ILDIKÓ, (szül. OPLITÁN) súlyos betegség után Kanadában elhunyt. Nyugodjon békében. Gyászolják sógora Dr. Bonyhay Kálmán, felesége Mira, fiai György és Péter.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett gyermektől, testvértől, rokontól, GÖTTLICHTER IMRÉTŐL. Temetése július 1-jén 13,30 órakor a debreceni köztemetőben. A bánatos család.

*

Köszönetet mondok mindazoknak, akik szeretett édesanyámat, BUZGÓ TERÉZT utolsó útjára kísérték és fájó búcsúnkat enyhíteni igyekeztek. Bánatos lánya Erzsike és családja.

*

Fájó szívvel búcsúzunk drága édesapánktól, a nagyapától, PIROSCA SÁNDORTÓL. Egy könnycsepp a szívünkben érted él, egy gyertya az asztalon érted ég, s bennünk él egy arc, egy végtelen szeretet, amit tőlünk soha, senki el nem vehet. Búcsúzik bánatos lánya Ildikó, férje István, unokája Kinga.

*

Fájó szívvel búcsúzunk drága férjemtől, PIROSCA SÁNDORTÓL, aki 75 éves korában hirtelen elhunyt. Telhetnek a napok, múlhatnak az évek, szívből szeretünk, s nem feledünk téged. Búcsúzik bánatos felesége Zsuzsanna, fia Sándor.

*

Megtört szívvel búcsúzunk a szeretett nagybácsitól, PIROSCA SÁNDORTÓL. Búcsúzik gyászoló unokaöccse Pirosca Attila, felesége Kinga, kisfiúk Erik.

*

Együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak a szeretett férj, apa, nagyapa, PIROSCA SÁNDOR elhunyta miatt. A Călinului utca X8 tömbház 10. szám lakóközössége.

*

Fájdalomtól megtört szívvel búcsúzunk a legjobb apától, apóstól, nagyapától, PIROSCA SÁNDORTÓL. Emlékét szívünkben őrizzük. Nyugodjon békében. Búcsúzik szerető lánya Hajnalka, férje Sebi, unokája Vivien és nászasszonya Piri mama.

*

Őszintén együtt érzünk a gyászoló családdal a szeretett feleség és édesanya, FARKAS JULIÁNNA elvesztése miatt érzett fájdalmában. Víg Józsefné és családja.

*

Fájó szívvel tudatjuk a szeretett férj, apa, NEGREAN JÓZSEF (volt Plastor nyugdíjasa) súlyos betegség után elhunyt. Temetése 2015. június 30-án 13 órakor a Steinberger kápolnából. Emléke örökké szívünkben marad. Búcsúzik tőle szeretett felesége Inci és fia Norbert.

*

Fájdalommal búcsúzunk a szeretett keresztapától, NEGREAN JÓZSEFTŐL. Keresztfia ifj. Végső Sándor és családja Németországból.

*

Fájó szívvel búcsúzunk sógorunktól, NEGREAN JÓZSEFTŐL, aki rövid, de súlyos betegség után elhunyt. Nyugodj békében.
Búcsúzik tőle sógora Sanyi és sógornője Erzsike.

*

Megváltó Jézusunk tanítása szerint valljuk meg a Szentháromság egy Istenbe és az örök életbe vetett hitünket! VINTER MARIANA SILVIA, PELAC LIVIU, HORA DUMITRU. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetklezési Vállalat.

*

KÁDAS MÁRIA emlékére. „Ott pihensz, ahol már nem fáj semmi,/S nyugodalmadat nem zavarja senki,/Életed elszállt mint a virágillat,/De emléked ragyog mint a fényes csillag./Álmaid legyenek csendesek,/A jó Isten őrködjön felette.” Lányod Andi.

*

Részvétünket nyilvánítjuk FELE ERZSÉBETNEK és családjának. Henes Károly és családja.

*

Fájó szívvel emlékezem halálának első évfordulóján drága gyermekemre, SÁJI LÁSZLÓRA (Bors). Nem az a fájdalom, melytől könnyes a szem, hanem amit szívünk hordoz némán, csendesen. Csak az idő múlik, feledni nem lehet. Örökké őrzöm emlékedet! Szerető édesanyád Erzsébet.

*

Mély fájdalommal búcsúzunk szeretett testvéremtől, NEGREAN JÓZSEFTŐL, aki életének 65. évében visszaadta lelkét a Teremtőjének. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Nyugodj békében, te drága lélek! Búcsúzik tőle bánatos húga Erzsike és családja.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy szeretett férjem, DURNYA SÁNDOR (élt 73 évet) elhunyt. Temetése június 30-án 14 órától a Steinberger kápolnából. Isten nyugosztalja! Felesége Durnya Mária.

*

Őszinte együttérzésünket fejezzük ki COSMA HAJNALKA kolléganőnknek szeretett édesapja elvesztése miatt érzett fájdalmában. A Caritas Catolica házigondozó részlegének munkaközössége.

*

Fájó szívvel, örök szeretettel emlékezünk a szerető édesanyára, nagymamára, NAGY FLÓRIKÁRA halálának 5. évfordulóján (június 30). „Napsugár és csillagok világa,/ Jó szívednek örök álmát őrzik./ Tiszta lelked fönt a magas égben/ A síron túl is, felettünk őrködik.” Lányod Encsi, vejed Sanyi, unokáid Brigitta és férje Misu, Tomi és menyasszonya Erika.

*

Ma hat hete annak a szomorú napnak amikor a drága, jó férj és édesapa, testvér és rokon, SZÁNTÓ FERENC örökre itthagyott minket. „Hogy ki voltál nekünk életedben is tudtuk, de haláloddal mélyen megtapasztaltuk. Hiányzol közülünk, a helyed üres lett, egy váratlan pillanat a sírba temetett. Úgy mentél el, hogy nem is búcsúztál, csak a sok emlék amit itthagytál. Temető csendje ad neked nyugalmat, szívünk bánata örökre megmarad.” Nyugodj békében! Bánatos felesége Panni és fia Attila.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett feleség, édesanya, nagymama, FARKAS JULIÁNNA rövid szenvedés után hirtelen elhunyt. Temetése július 1-jén 12 órakor a városi kápolnából lesz. Szerető családja: férje Laci, fia László, unokája Lacika.

Címkék: