Gyászhírek 2015. június 25.

Gyászhírek 2015. június 25.
Fájó szívvel emlékezem halottaimra: apósomra, id. KALMÁR JÓZSEFRE (Biharvajda) halálának 10. évfordulóján, anyósomra, KALMÁR ERZSÉBETRE halálának 3 és fél éves, és fiatokra, férjemre, ifj. KALMÁR JÓZSEFRE halálának közelgő 13. évfordulóján. Emléketek legyen áldott, pihenésetek csendes. Nyugodjatok békében! Menyetek Irmus.


Együtt érzünk a NÉMETI családdal mély fájdalmukban. Nagyváradról Tóth Erzsébet és fia Józsi.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama és dédnagymama, ÖZV. SIMON MARGIT (szül. ENYEDI)
életének 89. évében elhunyt. Temetése ma, június 25-én 13 órakor a vajdai kápolnából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Gyászoló családja.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett feleség, édesanya és nagymama, CSAPÓ ILONA (HELÉNA, volt „Miorita” nyugdíjasa),
aki hosszan tartó, súlyos betegség után elhunyt. Temetése 2015. június 25-én 13 órától a Steinberger kápolnából. Emléke örökké szívünkben marad. Búcsúzik tőle szeretett férje Sándor, fia Sándor, leánya Ibolya, menye Vali, veje László, unokái Lacika és Levente, sógornője Gizi.

*

Kilenc év telt el a szomorú nap óta, amikor a szeretett feleség, anya, unokatestvér, CSEP ANNAMÁRIA (szül. FEKE)
megfáradt szíve örökre megszűnt dobogni. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Férje, fia, unokatestvére.

*

Soha el nem múló fájdalommal veszünk végső búcsút ÖZV. KOCSIS JULIANNÁTÓL. Emléke legyen áldott, pihenése csendes.
Búcsúzik tőle menye Ibi és unokája Emese.

*

Mély fájdalommal tudatom, hogy a szeretett férj, FEHÉR KÁROLY (az Electrometal volt dolgozója) életének 83. évében hirtelen elhunyt. Temetése június 25-én, csütörtökön 14 órakor lesz a Steinberger kápolnából. Emlékét szívemben őrzöm örökké. Nyugodjon békében. Gyászolja szerető felesége Margit.

*

Fájó szívvel búcsúzunk drága nagytatánktól, FEHÉR KÁROLYTÓL, aki 83 éves korában hirtelen elhunyt. Nem vársz minket ragyogó szemekkel. Nem örülsz már nekünk szerető szíveddel. De egy könnycsepp a szemünkben érted él, egy gyertya az asztalon érted ég. Bennünk él egy arc, egy végtelen szeretet, amit tőlünk soha, senki el nem vehet. Telhetnek a napok, múlhatnak az évek, szívből szeretünk, s nem feledünk téged. Bánatos unokád Noémi és családja.

*

Mély fájdalommal búcsúzunk a szeretett nagybátyánktól, FEHÉR KÁROLYTÓL. Drága emléke örökké a szívünkben él. Nyugodjon békében. Timon Ica és családja.

*

Fájdalommal búcsúzunk szeretett nagybátyánktól, FEHÉR KÁROLYTÓL, akinek emléke örökre velünk marad. Nyugodjon békében. Timon Gizella és családja.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak a szeretett férj, SZÉCSI ISTVÁN elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. Nyugodjon békében. Az Ifj. Juhász és Jónás család.

*

„Nyissátok meg nékem kapuit az égnek, hogy rajtuk belépve, hálát adják az Úrnak!” FEHÉR KÁROLY, SIMON MARGIT,
OLAH IOSIF, RUS TEODOR, PĂTROC TRAIAN. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) KFT Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak a szeretett édesanya, nagymama, HALÁSZ GABRIELLA elhunyta miatt.
A Nagyszántói Öregotthon munkaközössége.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apósra, ID. HODOS ISTVÁNRA, aki 4 éve távozott az élők sorából.
Felesége Margit, fiai Pisti, Zsolti, Robi, menye Móni.

*

Részvétünket fejezzük ki SZALAI ICÁNAK édesanyja elhunyta miatt érzett fájdalmában. A Master Textil munkaközössége.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a szeretett férjre, apára és nagyapára, BÁGYI SÁNDORRA, aki életének 66. évében betegség miatt 1 éve eltávozott közülünk. Elfáradtál az élet tengerén,/ Pihenj csendben a föld lágy ölén./ Ha ránézünk sírodnak kövére/ Szorgalmas munkádnak e sír lett a bére./ Istenünk, kérünk, vedd helyettünk oltalmadba őt,/ Tárd ki kapudat nyugodni vágyó lelke előtt. Emléke örökre velünk marad. Siratja felesége, lánya Bözsike, két unokája, Renáta, barátja Józsi, Róbert, barátnője Gréti.

*

Fájó szívvel emlékezünk drága halottunkra, SZABÓ JÓZSEFRE (élt 32 évet, Bihardiószeg) halálának 7. évfordulóján.
Ő már távozott, nincs már mivelünk,/ De emléke mindig él, itt lakik bennünk./ Jó kedvét, csengő hangját nem feledjük soha,/
Igaz barát volt ő, olyan mint a csoda./ Hiányát mindig is érezni fogjuk,/ Képeken orcáját mosolyogni látjuk./ Kérjük a jó Istent, vigyázzon lelkére,/ Hogy nyughelyét ne zavarja senki se. Édesanyja, kisfia, bátyja és családja.

Címkék: