Szokatlan kezdeményezés

2020.05.25. 15:04

Aláírásgyűjtés a szabadtéri polgári esküvőkért

Az egyik nagyváradi rendezvényszervező cég szokatlan kezdeményezéssel állt elő: Ilie Bolojan váradi polgármesternek címezve egy online petíciót indítottak, melyben azt kérik, hogy a nagyváradi vár udvarán lehessen polgári esküvőket tartani, ugyanis így az ifjú pár nem kéne maszkot viseljen a házasságkötése napján.

Az ország több településén lehet szabadtéren házasságot kötni, erre Nagyváradon is lenne megfelelő hely, egyébként fontos megjegyezni, hogy annó az Ifjúsági Ház kertjében is lehetett esküdni. A cég egy videót is összeállított a petíció népszerűsítése érdekében, mely az Atelier Foto Film Facebook-oldalán tekinthető meg. A szervezők hozzátették, hogy egy kicsit több költséggel járna egy szabadtéri esküvő, azonban számos kényelmetlenségtől megszabadítani az ifjú párt, például a maszkviseléstől.

A petíciót néhány napja indították, eddig több száz aláírás gyűlt össze. A z eredményt pénteken, május 29-én tárják a polgármester elé. A petíciót az alábbi linken érhetik el: petitieonline.com.

A fent említett cég az alábbi videóval kampányol a szabadtéri esküvők mellett:

Borítókép: a kampányvideóból kiemelt mozzanat

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában