Gyászhírek 2015. június 23.

Gyászhírek 2015. június 23.
Fájó szívvel emlékezünk a szeretett apára, vőre, sógorra, SZABÓ GÁBORRA (VAJDA) halálának 5. évfordulóján. ,,Ott pihensz, ahol már nem fáj semmi,/ S nyugodalmadat nem zavarja senki,/ Életed elszállt, mint a virágillat,/ De emléked ragyog, mint a fényes csillag!/ Álmaid a mennyben legyenek csendesek,/ A jó Isten őrködjön pihenésed felett!” Örökké bánatos gyermekei Csabi és Mónika, anyósa Ilonka, sógorai Varga Sándor és családja, Molnár Sándor és családja.


Őszintén együtt érzünk a gyászoló családdal a szeretett édesanya, nagymama, anyós, rokon, SZŰCS ERZSÉBET (Manyi)
elvesztése miatti fájdalmában. Nyugodjon békében. A Szent Rita Nőszövetség tagjai.

*

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik szeretett halottunkat, BERECZKI ERZSÉBETET utolsó útjára kísérték. Bánatos családja.

*

Fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, após, PÁLL IMRE (Szalárd) türelemmel viselt szenvedés után 68. éves korában elhunyt. Temetése szerdán délelőtt 11 órától a szalárdi református kápolnától. Nyugodj békében. Gyászolják felesége, lányai, fia, anyósa, öccse, vejei, menye és unokái.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatom, hogy szerető testvérem, TÓTH SÁNDOR (Hegyközpályi) hosszú szenvedés után 76 éves korában elhunyt. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Búcsúzik tőle nővére Erzsike.

*

Őszinte együttérzésünket és részvétünket fejezzük ki BÁLINT PIROSKÁNAK és lányának, TÜNDÉNEK a szeretett férj és édesapa, BÁLINT ISTVÁN hirtelen elvesztése miatt érzett fájdalmukban. Pihenése legyen csendes, emléke áldott. A Csiki család részéről.

*

„Sub tuum praesidium… – Oltalmad alá futunk.” „Jövök, Uram, fogadj be,/ Karjaidba, kebledbe./ Minden terhem, bánatom/
Lábaidhoz lerakom.” Mérhetetlen fájdalommal emlékezünk 4 éve elhunyt szeretteinkre, vitéz VERES LÁSZLÓ-ZSOLT
érmihályfalvi kántorra, karnagyra, tanárra és nagymamájára, SALATI ILONÁRA, a nagyvárad-rogériuszi református énekkar tagjára. A gyászoló család.

Címkék: