Gyászhírek 2015. június 10.

Gyászhírek 2015. június 10.
Fájó szívvel, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk, hogy KOVÁCS GÁBOR (Gabika) életének 45. évében, türelemmel viselt betegség után visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése június 10-én 13 órakor a hegyközszentimrei református templomból. „Mert ő megsebez, de be is kötöz, összezúz, de kezei meg is gyógyítanak.” (Jób 5-18) Gyászolja nagynénje Ida és családja.


Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk életünk egyik legfájdalmasabb napjára, amikor 13 évvel ezelőtt elvesztettük a drága gyermeket, testvért, sógort, nagybácsit és unokát, IFJ. PATAKI JANCSIKÁT (élt 15 évet). Ma délben megszólal a borsi református templom harangja, akik ismerték és szerették áldozzanak egy percet emlékére. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. A család.

*

Megemlékezünk PATAKI JANCSIKÁRÓL halálának 13. évfordulóján. Jóska, Teri és Szabi.

*

Fájdalommal tudatjuk, hogy szeretett édesanyánk, NOVÁK ERZSÉBET (óvónő) hosszú betegség után 84 éves korában elhunyt. Temetése június 10-én 13 órakor a Steinberger kápolnából. Gyászolják gyermekei Kati és Öcsi.

*

Kedves olvasók! A nagy érdeklődésre való tekintettel újraindítjuk a részvétnyilvánító rovatunkat, amit tőlünk független okokból függesztettük fel. Továbbra is állunk rendelkezésükre szolgáltatásainkkal a nap 24 órájában. Az Út Végén Kft.

*

„Bizalommal kérjük Istent, az élet Urát, hogy elhunyt testvérünket, akit erőtlenségben temettük el, erőben támassza fel.”
BALINT ROMUL, DIACONESCU MARIA, CUC TRAIAN. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó „Az Út Végén” KFT. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Nincsenek szavak, nem suttog a szád, ma lehajtott fejjel emlékezünk rád. Szíved nemes volt, kezed dolgos, életed nehéz, álmod legyen boldog. Fájó szívvel emlékezünk a legdrágább édesanyára, ÖZV. SZABÓ ZSUZSÁNNÁRA (kémeri lakos), aki ma 6 hete örökre itthagyott bennünket. „Beteg teste megpihenni tért, nehéz út volt, amit ő megélt. Elment tőlünk mint a lenyugvó nap, de szívünkben örökké él, és ott is marad.” A gyászoló család.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a sógornőtől, keresztanyától, nagynénitől, NOVÁK ERZSÉBETTŐL (Pötyi). Emlékét szeretettel őrizzük. Kató, Móni és családja, Zsolti és családja.

*

„Csak azért az egyetlen napért érdemes volt megszületnem amikor szeretni tudtam, és szeretnek-e, nem kérdeztem.” (Weörös Sándor) Együttérzésünket fejezzük ki Novák Katalinnak, a Caritas Catolica alapító tagjának és a gyászoló családnak, szeretett édesanyja halála miatt érzett mély fájdalmukban. Békés megnyugvást az elhunytnak, a családnak pedig vigasztalódást. A Caritas Catolica munkaközössége.

*

Fájó szívvel emlékezem édesapámra, KEREZSI MIHÁLYRA. (Síter), aki június 10-én 22 éve örökre itthagyott. „Virágot viszek egy néma sírra, de ezzel őt már nem hozhatjuk vissza. Kérlek édesapám, nyújtsd felém kezed, csak még egyszer halljam a dobogó szíved. Csendes a temető, nem jön felelet, arcomat mossák a keserű könnyek. Egy a reményünk mely éltet és vezet, hogy egyszer még találkozunk veled.” Örökké tartó szeretettel emlékezik rá lánya Manyi, veje Zoltán, unokája Zolika.

*

Szívemben örökké tartó fájdalommal emlékezem ma 6 hete elhunyt leányomra, IANCU MAGDA ANCIKÁRA. Nem simogat kezed, nem mosolyog arcod, hiába szólítunk, nem halljuk már hangod. Egy jajszó, nem sok, amit nem mondtál, csak elmentél a halál hosszú útján! Szíved már nem fáj, de a miénk vérzik, a fájdalmat, szenvedést szeretteid érzik. Nyugodj békében, te drága lélek! Szerető édesanyád Sz. Mária, testvéreid Marika, Márton, Árpi, Gyöngyike.

Címkék: