Gyászhírek 2015. július 8.

Gyászhírek 2015. július 8.
Őszinte részvétünk NYILGESZ GYULA volt kollégánk eltávozásakor az „Asociaţia de Proprietari Borsecului” részéről. A volt kollégák.


Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérték a férjet és édesapát, DÁVID GYÖRGYÖT
és gyászunkban együttérzéssel osztoztak. Nyugodjon békében! A gyászoló család.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a drága nagytatától, OLÁH KÁROLYTÓL (TATA). Unokája Zsolti, Beatrice és dédunokája Patrick családjával, és veje Öcsi.

*

Fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, nagymama, VASGYURA IULIANA (élt 92 évet) hamvait örök nyugalomra helyezzük pénteken, július 10-én 14 órakor a városi kápolnából. A gyászoló család.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós és nagymama, KONDOR KATALIN életének 72. évében csendesen megpihent. Temetése csütörtökön, július 9-én 11 órakor a Steinberger kápolnából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük.
Búcsúzik fia Zoltán, menye Ildikó, unokái Zoltán, Norbert és Brigitta.

*

Szeretettel emlékezünk BASA HAJNALKÁRA, aki 1 éve nemes lelkét visszaadta Teremtőjének hosszú szenvedés után. Emléke és pihenése legyen áldott! Szerető testvérei Márta, Tibor, és volt gondozója Kornélia családjaikkal.

*

„Amint Ádámban mindnyájan meghaltunk, úgy Krisztusban mindnyájan életre keltünk.” NILGESZ GYULA, RAT LIVIU, CHIOREAN NICOLAE, KONDOR KATALIN, DURGAU VIOREL, ERZSE IRÉN. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) KFT. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy szeretett nagynénénk, NAGY KAROLINA (LINUSKA néni) súlyos szenvedés után életének 80. évében elhunyt. Temetése az érkörtvélyesi református ravatalozóból lesz július 8-án 17 órakor. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Nagy András és családja.

*

Őszinte részvétem és együttérzésem a MÉSZÁROS családnak gyászukban. Szallai Ilona.

*

Lelkünkben a gyász fájdalmával búcsúzunk KATITÓL, a szeretett húgtól és nagynénitől. Nővére Judith és családja.

*

Fájdalomtól megtört szívvel búcsúzunk nászunktól, ID. MÉSZÁROS IMRÉTŐL. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak.
Németi Gábor és családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára és nagyapára, KEREKI SÁNDORRA, (Hegyközújlak) halálának 10. évfordulóján. „Nem integet többé elfáradt kezed,/ Nem dobog már értünk jóságos szíved./ Számunkra te sosem leszel halott,/
Örökké élni fogsz, mint a csillagok.” Emlékét megőrzi felesége, gyermekei és unokája.

*

„Mert a kiszabott esztendők letelnek, és én útra kelek és nem térek vissza. Lelkem meghanyatlott, napjaim elfogynak, vár rám a sír.” (Jób. 16:22,23) Őszinte együttérzésünket fejezzük ki MÉSZÁROS GIZELLA presbiter asszonynak és családjának a szeretett férj, apa, após, nagyapa elvesztése miatt érzett fájdalmukban. A Hegyközcsatári Református Egyházközség Presbitériuma, Nőszövetség és az egész gyülekezet.

*

„Vígasztalja meg a ti szíveteket, és erősítsen meg titeket… jó cselekedetben.” (2Thesz.2:17) Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki MÉSZÁROS GIZELLÁNAK és családjának, a szeretett férj, apa, após, nagyapa elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. A Hegyközcsatári Református Egyházközség Nőszövetsége és a gyülekezet.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy szeretett nagynénénk, ERZSE IRÉN hosszú betegség után elhunyt. Temetése július 9-én 12 órakor lesz a Steinberger kápolnából. Nyugodjon békében! Unokaöccsei Gábor és István.

*

Őszinte részvétünk unokaöcséinknek, GÁBORNAK és ISTVÁNNAK szeretett nagynénjük, ERZSE IRÉN elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Fleisz Jutka és János.