Gyászhírek 2015. július 23.

Gyászhírek 2015. július 23.
Fájó szívvel emlékezünk a drága édesanyára, anyósra, nagymamára, dédnagymamára, özv. BOZSÁNYI ZSUZSANNÁRA halálának 7. évfordulóján. „Ott pihensz ahol már nem fáj semmi,/életed elszállt mint a virágillat,/de emléked ragyog, mint a fényes csillag.” Gyászolja lánya és családja.


Szomorú szívvel emlékezem szeretett gyermekemre, NAGY IRMÁRA (szül. HOMONNAI) halálának 7. évfordulóján. „Meggyötört lelkem csupa könny és bánat,/a virágos rét nélküled, sivár és száraz,/ha szólni kell rólad, elcsuklik a hangom,/sóhajt minden mondat, ha bánatom mondom./Angyali mosolyod nem ragyog már többé,/de te a szívemben élsz mindörökké.” Bánatos édesanyád.

*

Szívünkben soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a szeretett édesanyára, anyósra és nagymamára, BOZSÁNYI ZSUZSANNÁRA (szül. SZEBENI) halálának 7. évfordulóján. „Néma órák halk percei a szavaidat suttogják,/belül tudjuk, lelkünk még egyszer viszontlát,/távol vagy tőlünk mégis oly közel,/mert a szívünk mélyén rejtettünk el.” Emléked legyen áldott. Nyugodj békében. Bánatos fiad József, menyed Mónika és unokád Attila.

*

Szeretettel emlékezünk halálának 5. évfordulóján JAKÓ SÁNDORRA (Érkeserű). „Megállt a szív, mely élni vágyott,/pihen a kéz, mely dolgozni imádott,/nélküled üres a házunk,/most sem hisszük el, hogy hiába várunk.” Szerető családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, nagytatára SZABÓ ISTVÁNRA. „Álmodtunk egy öregkort, csodásat és szépet,/de a kegyetlen halál mindent összetépett,/csoda volt, hogy éltél és bennünket szerettél,/nekünk nem is haltál meg, csak álmodni mentél./Lelked elszállt mint hópihe a fényben,/ragyogj ránk fényesen csillagként az égen./Egy reményünk van, mi éltet és vezet,/hogy egyszer majd találkozunk veled.” Emlékét megőrizzük: felesége Mónika, lánya Mónika, veje Laci és unokája Dani.

*

Könnyes szemmel, örök fájdalommal emlékezünk, egy éve elhunyt ERDEI ADALBERTRE (CUNI). Szomorú az út, mely sírodhoz vezet, hol megpihent a te jóságos szíved. Bennünk örökké élsz egy életen át, és odafentről vigyázol reánk. Ha könnycsepp gördül végig az arcunkon, az azért van, mert szeretünk és hiányzol nagyon. Gyászoló családja, felesége Marika, lányai Jutka, Editke, fia Öcsike, unokája Christi, menye Julcsi.

*

Elmentél tőlünk, de nem mentél mesze, / tovább élsz bennünk, szívünkbe rejtve. / Drága édesapám, bár még szólhatnál, / megszakad a szívünk, hogy itthagytál. / Számtalan napod ajándék nekünk, mit együtt töltöttél velünk. / Ne gondold azt, hogy semmivé lettél, / őrizzük azt, mit mondtál és tettél. / Ettől van az, hogy szeretünk téged, / bárhol is vagy, ez nem érhet véget, / Minden ami fáj, szívünket tépi, / bánatunkat elpanaszolnánk néki. / Fejünket a vállára hajtanánk, / ha még élne az édesapánk! Nem integet többé az elfáradt kezed, / Nem dobog értünk a jóságos szíved. / Számunkra te sosem leszel halott, / örökké élni fogsz, mint a csillagok. Ez a gyertya most érted égjen, ki fent laksz a magas égben. / Ki vigyázol ránk onnan fentről, / lelkünkhöz szólsz a végtelenből. Fájó szívvel emlékezünk 1 éves évfordulóján drága édesapánkra,
ERDEI ADALBERTRE (CUNI). Lánya Marika, veje Viktor, unokái Andreea és Andrei.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett testvérre, sógorra, nagybácsira, ERDEI ADALBERTRE (Cuni), akit ma egy éve kísértünk utolsó útjára. „Egy nyári nap reggelen életed véget ért,/ bánatot ránk hagyva, csendesen elmentél./Elcsitult a szív, mely értünk dobogott, megpihent a kéz, mely értünk dolgozott./Számunkra te soha nem leszel halott,/emlékünkben élni fogsz, mint a csillagok./Mulandó minden a világon, mint a harmat a letört virágon./Múlnak a napok, telnek az évek, szívünkben marad drága emléked.” Nyugodj békében. Emléked örökké őrzi bánatos testvéred Miska, sógornőd Eszti, unokaöcséd Józsika.

*

Egy év telt el drága édesanyám, NAGY JOLÁN elhunyta óta. Akik ismerték, tartsák meg szívükben emlékét. Bánatos fia Józsika.

*

Őszinte együttérzésünket fejezzük ki FARKAS KÁROLYNAK és családjának a szeretett feleség, anya, anyós és nagymama,
FARKAS ROZÁLIA elvesztése miatti fájdalmukban. Szilágyi Edit és Lajos.

*

Szomorúan búcsúzunk volt évfolyamtársunktól, FARKAS KÁROLYNÉTÓL, aki számunkra mindig RIRI marad. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak. Pantea Kéki Anikó, Kohán Jóska, Kraicsovics Feri.

*

Őszinte együttérzésünket és részvétünket fejezzük ki a családnak FARKAS ROZÁLIA (RIRI) elvesztése miatti fájdalmában. Emlékét szívünkben őrizzük. Attila, Ditta, Tibi, Tünde.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a Farkas családnak a szeretett FARKAS RÓZSIKA elhunyta miatt érzett fájdalmában.
Emlékét megőrzi Hotya Ica és családja.

*

Fájó szívvel búcsúzom RIRI barátnőmtől, akinek drága lénye, a sok kedves együtt töltött óra emléke örökre velem marad. Őszinte részvétem a megrendült, gyászoló családnak. Erika.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy FARKAS ROZÁLIA, életének 76. évében 2015. július 17-én elhunyt. Temetésére 2015. július 25-én 13 órakor kerül sor a Steinberger kápolnából. Nyugodjon békében. Emlékét örökké megőrzi a családja.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy szeretett édesanyánk, BÚZÁSI MÁRIA életének 94. évében rövid szenvedés után elhunyt. Nyugodjon békében. Búcsúzik tőle fia László, lánya Irénke és unokája Tibi.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett nagymamától, dédnagymamától, BÚZÁSI MÁRIÁTÓL, aki rövid szenvedés után elhunyt. Soha el nem felejtjük. Unokád Roni, felesége Noémi, dédunokáid Gergő és Vivi.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett nagymamától, dédnagymamától, BÚZÁSI MÁRIÁTÓL, aki életének 94. évében visszaadta nemes lelkét Teremtőjének. Nyugodjon békében, soha el nem felejtjük. Laci, Enci és dédunokád Patrik.

*

Fájó szívvel búcsúzom a szeretett BÚZÁSI MÁRIÁTÓL, aki életének 94. évében csendesen megpihent. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Molnár Maria, Kati menye.

*

„Szűz Mária, Istennek szent Anyja! Hányszor szállt hozzád szívem hangja, Hogy halálom óráján imádkozzál értem. Tőled ezt bízva, buzgón kértem.” BUZÁSI MÁRIA, SILES ANA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) KFT Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy szeretett családtagunk, DR. KÓNYA MARGARETA szemorvos életének 86. évében hirtelen elhunyt. Temetése július 23-án 12 órakor a városi kápolnából. A gyászoló család.

*

Őszinte részvétünk a gyászoló családnak Dr. KÓNYA MARGIT (szemorvos) elhunyta alkalmából. Nyugodjon békében!
A Szent Rita Nőszövetség tagjai.

*

Megrendüléssel értesültünk kedves osztálytársnőnk, HEINTZINGER MEDVECZKI MÁRTA KIS TITI hirtelen haláláról. Őszinte részvétünk gyászoló családjának. Osztálytársai az Ady Endre Líceum 1975-ben végzett matek spéci osztályából.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, FLÓRA CSABA életének 57. évében rövid szenvedés után hirtelen elhunyt. Temetése a székelyhídi kápolnából csütörtökön, 23-án 17 órától. Drága emlékét örökké megőrizzük szívünkben.
Bánatos felesége Anikó és leányai Beatrix és Fruzsina.

*

Mély fájdalommal búcsúzunk kedves barátunktól, FLÓRA CSABÁTÓL. Őszinte részvétünket fejezzük ki feleségének, Anikónak és lányainak, Beátrixnak és Fruzsinának. Méhes Zoltán, Erika, Lilla és Nándor.

*

Drága anyámra emlékezünk e szomorú napon, BIRÓ ERZSÉBETRE (szül. TARR ERZSÉBET, Hegyközkovácsi) halálának nyolcadik évfordulóján. Szívünkben emléked örökké élni fog. Nyugodj békében mamikám! Lányod Erzsike, vejed Jancsi.

*

Fájó szívvel búcsúzunk PETRI ILONKÁTÓL. Temetése 24-én 14 órakor a Haşaş kápolnából. Nyugodjon békében! Mos László, Teréz és a gyerekek.

Címkék: