Gyászhírek 2015. július 2.

Gyászhírek 2015. július 2.
Őszinte részvétünket fejezzük ki kolléganőnknek, Lázár Erikának szeretett apósa elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Utolsó üdvözlettel az Érmihályfalvi Fogyasztási Szövetkezet munkaközössége.


Szomorú szívvel emlékezünk drága halottunkra, HORGA ÁDÁMRA, aki ma 3 éve 22 évesen örökre eltávozott az élők sorából.
Nyugodjon békében. Szerető családja.

*

Őszintén együtt érzünk a gyászoló családdal a szeretett feleség és édesanya, JUHÁSZ ERZSÉBET (élt 47 évet) elvesztése miatt érzett fájdalmában. Nyugodjon békében. Técsi Feri, Florena, Andrada és András, illetve Kati és Cristi Şchiop.

*

„Szent angyalok vezessék föl Istenhez a lelkedet, hogy megtaláld a szentek közt örök üdvösségedet!” CIPLEU TEODOR,
BAR GHEORGHE. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága édesanyára, nagymamára, dédire, CRISAN JULIANÁRA, aki 1 éve távozott az életünkből, s akit még élünk, soha el nem feledünk. Nyugodjék békében. Bánatos családja.

*

Szívünkben soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a szeretett édesapára, nagyapára, dédnagyapára, BODÓ JÓZSEFRE
(élt 85 évet, Biharszentjános) halálának 10. évfordulóján, aki született 1920-ban, meghalt 2005. július 2-án. Fájdalmunkat nem enyhíti az idő múlása. Míg élünk, soha nem feledünk. Nyugodj békében. Szerető családod.

*

Könnyes szemmel, örök fájdalommal a szívünkben emlékezünk a szeretett gyermekre, testvérre, VARGA EDITHRE
(szül. Péter) halálának 6. évfordulóján. „Szomorú az út mely sírodhoz vezet,/ hol megpihent a te jóságos szíved!/ Bennünk örökké élsz egy életen át,/ és odafentről vigyázol reánk./ Ha egy könnycsepp gördül végig az arcunkon,/ az azért van, mert szeretünk és hiányzol nagyon.” Örökké bánatos édesanyád, húgod Ildikó és családja.

*

Részvétünket fejezzük ki dr. BONYHAY GYÖRGY szomszédunknak felesége, ILDIKÓ elvesztése alkalmából. A Viteazul lakótársaság tagjai.

*

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik jelenlétükkel megtiszteltek bennünket a szeretett feleség, anya, nagymama, FARKAS JULIANNA temetésén, virágaikkal és részvétükkel fájdalmunkat enyhíteni igyekeztek. A gyászoló család.

Címkék: