Gyászhírek 2015. július 13.

Akt.:
Gyászhírek 2015. július 13.
„Csak húsz földi év volt az élet. Emlékezzetek: a szívetekben élek.” Mint egy angyal, aki mindig jót tesz, húsz gyönyörű év ajándékát hagyta itt nekünk drága, egyetlen gyermekünk, CSATÁRI ÉVIKE. Huszonkét év után is nap mint nap őrizzük drága lényét, az együtt töltött idő minden emlékét. Anya és apa.

Őszinte részvétünket fejezzük ki a Nagy családnak (Hegyközszentimre.) A Vura család Várasfenesről.
*
Fájó szívvel emlékezünk a szeretett feleségre, édesanyára, testvérre és rokonra, LŐRINCZI IRÉNKÉRE (a Mezőgazdasági Bank volt dolgozója), akinek jóságos szíve 15 éve örökre megpihent. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Szerető családja.
*
Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre és édesapára, URSZ DEMETERRE (ny. kémia-biológia tanár) halálának első évfordulóján. Szívünkben, gondolatunkban mindig velünk van. Nyugodj békében drága lélek. Bánatos felesége Edit, lánya Leonora és unokatestvére Éva.
*
Fájó szívvel tudatom, hogy szeretett férjem, SANDULESCU SORIN eltávozott közülünk 74 éves korában. Temetése július 14-én 14 órakor a városi kápolnából. Gyászolja az egész család.
*
Szomorú szívvel búcsúzunk a rég jóbaráttól, MOKA BÉLÁTÓL, kinek emlékét megőrizzük. Nyugodjék békében! A Nagyváradi Premontrei Öregdiákok Egyesülete.
*
Most is szomorú és fájó szívvel emlékezünk 12 év elteltével, arra a július 13. délutánjára, amikor a drága, jó és nagyon szeretett édesapa, nagytata, SZALAVETZ BÉLA örökre becsukta őrködő szemeit és itthagyott bennünket. Ma is, ennyi idő elteltével, bennünk él amint mint egy kialvó gyertyafény kialszik belőle az élet. Nyugodj békében drága halottunk! Emléked legyen áldott, pihenésed békés! Gyászolják és emlékeznek gyermekei, unokái és pici dédunokája.
*
Fájó szívvel és soha el nem múló nagy bánattal emlékezünk drága két gyermekemre és testvérekre, IFJ. TILGER ISTVÁNRA halálának hatodik évfordulóján és TILGER ATTILÁRA, aki két és fél éve örökre megpihent. A múltba visszanézve, valami fáj, Valakiket keresünk, akik nincsenek már! Ott pihentek, ahol már nem fáj semmi, S nyugalmatokat nem zavarja senki. Életetek elszállt mint a virágillat, De emléketek ragyog, mint a fényes csillag. Álmaitok legyenek csendesek, A jó Isten őrködjön felettetek! Emlékezik rátok örökké bánatos Édesanyátok, testvéretek Csaba és felesége Ildikó, és az egész család.
*
SZŰCS LÁSZLÓ (a Pedáns) Fájó szívvel emlékezünk a szeretett apára halálának 10. évfordulóján. „Ott pihensz, ahol már nem fáj semmi, életed elszállt, mint a virágillat, de emléked ragyog, mint a fényes csillag.” Soha el nem felejtünk. Felix, Brigitta, Karina és Geta.
*
Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apósra és nagyapára, ID. PAPP JÁNOSRA (Szalárd) halálának 10. évfordulóján. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Nyugodjon békében! Felesége, fia, menye, unokái és unokamenye.
*
„A gyertya most érted égjen, / Ki fenn laksz már az égben, / Ki vigyázol ránk onnan fentről, / A lelkünkhöz szólsz a végtelenből.” Örökké tartó fájdalommal emlékezem 2001. július 13-ra, amikor a szeretett unokatestvér, BUKVAI NAGY ÁGNES örökre itthagyta családját. Örök álmod őrzi családod szeretete. Nyugodj békében! Tubi.
*
„Napsugár és csillagok világa, / Jó szívednek örök álmát őrzik. / Tiszta lelked fönt a magas égben / A síron túl is, felettünk őrködik.” Fájó szívvel, örök szeretettel emlékezünk a szerető gyermekre, édesanyára, feleségre, nagymamára, BUKVAI NAGY ÁGNESRE halálának 14. évfordulóján. Áldott legyen a föld amelyben pihen! Örökké siratja özvegy édesanyja, férje, leánya, veje és annak családja, valamint két unokája Zsófika és Évike.
*
Még mielőtt teremtettél, Magadénak tekintettél, Véget érvén vándorutam, Uram, neked adom magam. Gulyás Márta Irén, Varga Éva, Incze Balázs, Takács István, Rájkli Rozália, Major Ludovic, Bodea Pavel, Gherdan Gheorghe, Groza Ioan, Beltechi Aurel. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, az Út Végén (La Capatul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.