Gyászhírek 2015. január 29.

Akt.:
Gyászhírek 2015. január 29.
Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk SZILÁGYI LAJOSRA (Biharszentjános) halálának 6. évfordulóján. „Csak az idő múlik, feledni nem lehet, az életem üres nélküled. Soha nem szűnik meg lelkem gyásza érted, soha nem halványul szívemben emléked. Soha nem felejtelek, mindig velem maradsz, halálod míg élek, fájó emlék marad.” Az emlékező család.

Megtört szívvel, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk mindazokkal, akik szerették és ismerték őt, hogy a szeretett édesapa, férj, rokon, FÁBIÁN ÁRPÁD (szül. Nagyszalontán, budapesti lakos) életének 64. évében hirtelen elhunyt. Hamvasztása Budapesten, temetéséről a későbbiekben gondoskodunk. Gyászolja egyetlen lánya Réka, és felesége Fábián-Harkácsi Judit. A gyászoló család.

*

Megrendülten értesültünk a váratlan hírről, miszerint a szeretett FÁBIÁN ÁRPÁD (mérnök, Budapest) 64. életévében elhunyt. Szívünkben maradsz örökké! „Mert én tudom, hogy az én Megváltóm él, és utoljára az én porom felett megáll.” (Jób. 19.25)
Őt gyászoló bátyja Sándor, unokahúga Judit, unokaöccse Armand, sógornője Anna, valamint a gyászoló család.

*

Mély megrendüléssel vettük tudomásul, hogy szeretett keresztkománk, SZASZ SÁNOR (Szolnok) örökre elment közülünk. Maradunk az emlékekkel és az elhunyt családja iránt érzett őszinte részvéttel. Nyugodjon békében! Balog Feri és családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apósra, TIMON LÁSZLÓRA (volt OTL-buszsofőr) halálának 5. évfordulóján. „Tied a csend és a nyugalom, miénk a bánat és a fájdalom. Múlnak a napok, telnek az évek, szívünkben örökké megmarad fájó emléked.” Nyugodj békében! Bánatos felesége Gizi, fiai Tibike és Lacika, menye Dana.

*

Szomorú szívvel emlékezünk a szeretett férjre, apára és nagyapára, KUN BÉLÁRA (Székelyhíd) halálának első évfordulóján. Megállunk némán sírod mellett, fájó szívvel őrizzük emlékedet. Nyugodj békében! Felsége Gyöngyi, lánya Bella, fia Robi és azok családjai.

*

Megtört szívvel búcsúzunk a szeretett sógortól, keresztapától, nagybácsitól, ZOMBORI MIKLÓSTÓL (Biharpüspöki). Nem az a fájdalom, amelytől könnyes a szem, hanem amit, a szívünkben hordozunk némán, csendesen! Nyugodj békében! Özv. Halász Erzsébet és családja.

*

Őszinte együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak a szeretett férj, édesapa, nagyapa, ZOMBORI MIKLÓS elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. A Kanalas család.

*

Őszinte részvéttel és együttérzéssel állunk az Ádám család mellett a szeretett apa, após, nagyapa, ZOMBORI MIKLÓS
elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Nyugodjon békében, emléke legyen áldott. A gyászoló családnak pedig vigasztalódást kívánunk. A Nagyváradi Asszonykórus és a Váradi Dalnokok.

*

Köszönjük mindazoknak, akik gondolatban is és jelenlétükkel is elkísérték utolsó útján a felejthetetlen KOVÁCS JULIÁNNÁT
(szül. PAPP MANCIKÁNKAT). A gyászoló család.

*

Fájdalommal tudatom, hogy szeretett édesanyám, IRIMI EMMA visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése január 30-án 13 órakor lesz a városi ravatalozóból. Gyászolja fia János és családja.

*

Köszönetet mondunk minden rokonnak és ismerősnek, aki szeretett fiunkat, KOZÁK ZSOLTOT utolsó útjára elkísérték, virágjaikat sírjára helyezték és mély gyászunkban osztoztak. A gyászoló család.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama, LUKÁCS ROZÁLIA-MÁRIA (a nyomda volt dolgozója)
hosszan tartó betegség után, életének 63. évében elhunyt. Temetése pénteken, január 30-án 14 órakor a biharpüspöki kápolnából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Búcsúznak lányai Annamária, Enikő, Erika, Katalin, fia Sándor, menye Denisa-Claudia, veje Victor, unokája Evelin-Victoria és Jancsi.

 

 

Címkék: