Gyászhírek 2015. január 27.

Gyászhírek 2015. január 27.
Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk TISZAI MÁRTÁRA, aki öt éve búcsú nélkül hagyott itt minket. „Sokszor öleltelek, mikor itt voltál/ Zokogtam, mikor te engem itthagytál./ Erősnek tűntem, pedig igazából/ Remegtem szüntelen a fájdalomtól,/ Elmentél, és remélem, békét leltél./ Kedves, jószívű voltál, szeretlek Édesanyám.” Örökké bánatos lányod Erika, férje Zsolt és annak családja, valamint testvére János.


Szomorú szívvel emlékezünk a 2 éve elhunyt ID. CSŰRI JÓZSEFRE (Érmihályfalva). „Merengünk fájón, lelkünkből száll sóhaj,/ Imát mondunk érted alázatos szóval.” Nyugodjon békében. Szerettei.

*

Fájó szívvel emlékezem legjobb barátnőmre, JAGÓNÉ GÁL OLGÁRA (Kémer) halálának 5. évfordulóján. Irma.

*

Fájó szívvel emlékezünk drága szüleinkre, SZABÓ IRMÁRA (szül. SZALONTAI, Szalárd) halálának 32. évfordulóján és
SZABÓ JÓZSEFRE halálának 15. évfordulóján. Emlékük legyen áldott! A gyászoló család.

*

El nem múló fájdalommal emlékezünk szeretett fiunkra, BIRÓ TIBORRA, aki 30 évesen tragikus körülmények következtében 15 éve hagyott itt bennünket, de szívünkben örökké élni fog! A család.

*

Tisztelettel és szeretettel emlékezünk STRAFF MIHÁLYRA (szül. Borszéken) halálának első évfordulóján. Emléke legyen áldott. Székely Sándor és családja.

*

Könnyes szemmel emlékezünk az egy éve elhunyt édesanyára, nagymamára, FÁBIÁN IRÉNKÉRE, Drága édesanyám, ki már nem lehetsz velem, arra kérlek, mégis fogd a két kezem. Messzi távolból vigyázó szemeid vesd le néha rám, ó, bárcsak minden gondomat, örömömet még elmondhatnám. Hiába takar a sírhalom és borul rád a temető csendje, szívünkben élni fogsz mindörökre. Nyugodj békében. Szerető lányod és unokád.

*

Őszinte részvétem és mély együttérzésem a gyászoló KOZÁK családnak szeretett gyermekük tragikus elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Emléke legyen áldott. Hideg Annamária.

*

Fájó szívvel emlékezünk, hogy 3 éve elhunyt a drága gyermekem, a testvér és sógor, VANCEA PÁL 47 évesen itthagyott bennünket. Nem simogat kezed, nem mosolyog arcod, hiába szólítunk, nem halljuk már hangod. Egy jajszó nem sok, annyit sem mondtál, csak elmentél. Szíved már nem fáj, a mienk vérzik, a fájdalmat, a szenvedést szeretteid érzik. Bennünk él egy arc, végtelen szeretetet, amit tőlünk soha, senki el nem vehet. Hiányod feldolgozni nem lehet, csak próbálni élni nélküled. Istenem, óvd őt, és öleld át helyettünk. Amíg csak élünk, rá emlékezünk, az együtt töltött időt soha nem feledjük, lélekben itt leszel velünk. Telhetnek hónapok, múlhatnak az évek, szívből szeretünk, nem feledünk téged. Fájó szívvel, könnyes szemmel sirat édesanyád, nevelőapád, nővéred Éva és családja.

*

Könnyes szemmel veszek végső búcsút szeretett unokámtól, KOZÁK ZSOLTTÓL. Emlékét szívemben örökké megőrzöm. Búcsúzik bánatos nagymamája Irénke és családja.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy szeretett ZSOLTIKÁNK (KOZÁK ZSOLT) 18 éves korában tragikus hirtelenséggel elhunyt. Temetése ma, január 27-én déli 14 órakor a Steinberger kápolnából. Akik őt nagyon szerették: apa, Anikó, Oli, Robi és Nándika.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett anya, anyós, mama, NEMECSEK JULIANNA (élt 80 évet) csendesen megpihent. Temetése január 28-án, szerdán 15 órától a Steinberger kápolnából. A gyászoló család.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, após, nagyapa, keresztapa, BALOG SÁNDOR 57. életévében hosszú szenvedés után elhunyt. Annyira szerettél volna élni. Betegségedet legyőzni. Búcsúzni tőlünk, de erőd nem engedett. Búcsú nélkül mentél el, de utolsó sóhajod mienk volt, és az utolsó gondolatod. „Egy könnycsepp szemünkben érted él./ Egy gyertya az asztalon érted ég./ Egy fényképp, mely őrzi emléked,/ Egy út mely elvitte életed./ Bánat és fájdalom örökké megmarad./ Mindig velünk leszel, az idő bárhogy is halad.” Temetése 2015. január 28-án a városi kápolnából 11 órakor. Búcsúznak tőled: feleséged, gyermekeid, 3 nevelt gyermeked és családjaik, keresztgyermekeid és annak családja.

*

Három éve egy drága lélek olyan útra ment ahonnan nincs visszatérés. Lelkünkben örök szeretettel és fájdalommal emlékezünk VANCEA PALIRA, akinek lénye pótolhatatlan űrt hagyott maga után. Éva, Ágnes, Félix.

Címkék: