Gyászhírek 2015. január 21.

Gyászhírek 2015. január 21.
„Mert tudom, hogy az én Megváltóm él, és utoljára az én porom felett megáll.” Fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett apa, após, nagytata, ID. SÁPI GYULA elköltözött a mennyei hazába. Temetése január 22-én 14 órakor a bihari kápolnából. Gyászolják: gyermekei Gyuszi, Jancsi, Lali, Józsi, Rebeka, menyei Ildikó, Icu, unokái Heni, Mélea, Bea, Mário, Márk, Kristóf, unokavejei Lehel, Árpi, Laci, dédunokája Gergő.


Szomorú 10 év telt el, hogy a szeretett férj, édesapa, após és nagytata, SZIKSZAI ISTVÁN eltávozott szeretett családja köréből. Drága emlékét szívünkben őrizzük. Emlékezik rá felesége, fiai, menye, unokája és a rokonság.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki SÜTŐ GIZELLÁNAK és családjának a szeretett édesanya elvesztése miatti fájdalmukban. Kollégái: Laci, Hajnal, István, Csongor és Andrea.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki SZÉKELY ÉVA osztálytársnőnknek szeretett édesanyja elvesztése miatt érzett fájdalmában. Emléke legyen áldott!

*

Soha el nem múló szeretettel emlékezünk a drága, jó férjre, édesapára, nagyapára, apósra, ID. SZIKSZAI GYULÁRA
halálának 4. évfordulóján. Áldott legyen a föld melyben örök álmát alussza és a jó Isten békében nyugtassa.
Emlékét örökké őrzi felesége, fia, leánya, unokái és a család.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett sógortól, BÁLINT FERENCTŐL, aki hirtelen itthagyott minket. Pihenése legyen áldott! Jakab, Irma és családja.

*

Kilenc éve annak a szomorú napnak, amikor itthagyott bennünket örökre a szeretett testvér, gyermek, nagybátya,
PAP FERENCZ (Margitta). Egész életedben szorgalmasan éltél, itt kellett hagyjál mindent, amiért küzdöttél. Egy rettenetes pillanat megölte szívedet, melyben nem volt más csak jóság és szeretet. Egy remény van, ami éltet és vezet, hogy egyszer még találkozunk veled. Emléked legyen áldott, pihenésed csendes! Emlékezik rád testvéred Irénke, édesanyád, Réka és a család.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy drága édesanyám, ÖZV. DAN ZSUZSANNA (szül. CZENTYE ZSUZSANNA, Csokaly)
71 éves korában hosszú szenvedés után visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése 2015. 01. 22-én 12 órától a Frenţiu kápolnából. Bánatos lánya Marta, veje András, unokája Robi.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa és nagyapa, ORŢAN PATRIŢIU életének 75. évében elhunyt. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük! Temetése csütörtökön, 2015.01.22-én 14 órakor lesz a Haşaş kápolnából. Gyászoló család.

*

Soha el nem múló szomorúsággal emlékszem két éve elhunyt testvéremre, SCHERFF TIBORRA. Nyugodj békében.
Cila.

*

Könnyes szemmel, fájó és szomorú szívvel tudatjuk, hogy eltávozott az élők soraiból drága, jó nagynénink,
KOVÁCS JÓZSEFNÉ (szül. PAPP JULIANNA, MANCI), aki 95 éves korában elment közülünk. Emléke örökké megmarad szívünkben. Szeretett unokaöccse Papp József, Anikó, Józsika, Gabi, Csaba és Csenge.

*

Fájdalomtól megtört szívvel vettük tudomásul, hogy szeretett nagynénink, KOVÁCS JÓZSEFNÉ (szül. PAPP JULIANNA, MANCI) hosszú betegség után, 95 éves korában elhunyt. Drága emlékét szívünkben megőrizzük.
Unkaöccse Papp Gyula, Éva, Évi, Gyuszi, Zsolti, Szilvia és Júlia.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, após, nagyapa, KOLOZSI JÓZSEF életének 62. évében hosszas szenvedés után csendesen elhunyt. Temetése csütörtökön 15 órakor lesz a hegyközcsatári kápolnából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Búcsúzik szerető felesége Mária, fia Józsi és felesége Melinda, unokái Szandi és Giulio, Tamás és barátnője Anita, édesanyja és anyósa.

*

Mély együttérzésünket fejezzük ki KOLOZSI TAMÁSNAK és JÓZSEFNEK a szeretett édesapa elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak. A Transoil munkaközössége.

Címkék: