Gyászhírek 2015. január 20.

Gyászhírek 2015. január 20.
Mély fájdalommal vettünk búcsút 2015. január 17-én 14 órakor rendezett gyászszertartáson a szeretett édesanyától, anyóstól, nagymamától, dédnagymamától, TÓTH ERZSÉBETTŐL (szül. KOVÁCS ERZSÉBET, Érszalacs), aki életének 80. évében megpihent az Úrban. „Mert én tudom, hogy az én Megváltóm él, és ulotjára az én porom felett megáll.” (Jób 19:25) Köszönetet nyilvánítunk minden résztvevőnek, aki jelenlétével fájdalmunkat enyhíteni igyekezett. A gyászoló család.


Szememben könnyekkel, szívemben mély fájdalommal tudatom, hogy a szeretett társ, BOT MIRCEA 75 éves korában visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése ma, január 20-án 15 órakor a Frenţiu kápolnából. Nyugodjon békében!
Marika.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama, ÁKOM MÁRIA (szül. CSABALA)
hosszú szenvedés után elhunyt. Temetése szerdán, január 21-én 11 órakor a Steinberger kápolnából lesz. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük! Búcsúznak fiai Laci, Robi, lánya Marika családjaikkal.

*

Fájó szívvel emlékezünk a 3 éve elhunyt szeretett férjre, édesapára, apósra és nagyapára, KISS SÁNDORRA (Bihar).
Hiányod fájdalom, minden könny vigasz,/ Örök a perc, de az élet nem az./ Minden éjszaka és hajnal véget ér,
S míg a szívünk dobban, te örökre benne élsz. Örökké bánatos családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk felejthetetlen halottunkra, FÁBIÁN ERZSÉBETRE (szül. ÖKRÖS, Nagyszalonta) halálának 3. évfordulóján. Mind elmegyünk, ha a küldetés véget ér. Bocsáss meg, ha valamit hibáztunk, nem tudtunk megmenteni, pedig próbáltuk. Nyugodj békében! A gyászoló család.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki SZÉKELY ÉVÁNAK és családjának a szeretett édesanya elvesztése miatti fájdalmában. A Szacsvay Imre Általános Iskola IV. C osztályának szülői közössége és Antal Fórizs Enikő tanító néni.

*

Könnyes szemmel emlékezünk a szeretett édesanyára, CSEGŐDI IRÉNRE (Szalárd) halálának 3. évfordulóján. „A mélybe csak tested merül el, csak ő tűnt el a föld alatt, de lényed lényege ezerfelé szóródva köztünk maradt.”
Emlékét megőrzik lányai és családjuk.

*

Édesapja elvesztése fölött érzett fájdalma enyhülését kívánom LÉLEK SÁNDOR TIBORNAK. Czvikker Katalin, a Szigligeti Színház főigazgatója.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki LÉLEK SÁNDOR TIBORNAK édesapja elhunyta alkalmából.
A Lilliput Társulat.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki LÉLEK SÁNDOR TIBORNAK és családjának szeretett édesapja elvesztése miatti fájdalmában. A Szacsvay Imre Általános Iskola IV. C osztályának szülői közössége és Antal Fórizs Enikő tanító néni.

*

Együttérzésünket fejezzük ki a Lélek családnak szerettük elhunyta felett érzett mély fájdalmukban. A Deczky és Molnár család.

*

Együttérzésünket fejezzük ki a szomszédasszonynak, MARIKÁNAK szeretett élettársa elvesztése miatt. Őszinte részvétünk. A Máté család.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett apától, BÁLINT FERENCTŐL, aki 62 évesen hagyott itt bennünket. Nyugodjon békében. Emlékét örökké a szívünkben őrizzük. Lánya Gyöngyi, veje Zoli, unokái: Dávid és Eliza.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett apától, BÁLINT FERENCTŐL, aki 62 évesen hagyott itt bennünket. Nyugodjon békében. Emlékét örökké a szívünkben őrizzük. Temetése január 21-én 15 órakor a városi kápolnában. Lánya Éva, veje Béla, unokái Nati és Bebe.

*

Szomorú szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj és apa, BÁLINT FERENC 62 évesen eltávozott közülünk. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Temetése január 21-én 15 órakor a városi kápolnában. Gyászoló felesége Mária, fia Szabolcs és barátnője Beatrix.

*

Szomorú szívvel búcsúzunk szeretett BOT MIRCEA barátunktól. A Torma család.

*

Szomorú szívvel búcsúzom drága, jó nagymamámtól, TATAI GIZELLÁTÓL. Szeretett unokája Zolika, felesége Nóri, két gyermekük Szandrácska és Matyika.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy drága, jó édesanyánk, ÖZV. TATAI SÁNDORNÉ (szül. MAROSÁN GIZELLA, a Ruhagyár volt dolgozója) 91 éves korában hosszan tartó szenvedés után, visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése 2015.01.21-én 14 órától a Rulikowski temető Steinberger kápolnájából. Örökké bánatos fia Sanyi és felesége Judit.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy drága, jó édesanyánk, ÖZV. TATAI SÁNDORNÉ (szül. MAROSÁN GIZELLA),
a Ruhagyár volt dolgozója, 91 éves korában, hosszan tartó szenvedés után vissza adta lelkét Teremtőjének. Temetése 2015.01.21-én 14 órától a Rulikowski temető Steinberger kápolnájából. Örökké bánatos leánya Gizike.

*

Kegyelettel emlékezünk tragikus halálának 35. évfordulóján NYÍRI SÁNDORRA (Bihardiószeg). „Hiába telnek az évek, emléked szívünkben él, míg élünk.” Szerető családod.

*

„Szeretteim én most elmegyek, küzdöttem, de már nem lehetett, a csend ölel át és a szeretet, Isten veletek!” Fájó szívvel vettünk végső búcsút a szeretett gyermektől és testvértől, BIRKÁS KÁROLYTÓL (Diószeg, élt 47 évet).
Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Fájó szívű édesanyja Teréz, testvérei Teri, Laci, Józsi és azok családjai.

*

Köszönetet mondunk azoknak a rokonoknak, barátoknak, szomszédoknak, ismerősöknek, akik szerettünket,
BIRKÁS KÁROLYT (Diószeg, élt 47 évet) utolsó útjára elkísérték, részvétükkel, virágaikkal fájdalmunkban velünk osztoztak. Emléke szívünkben örökké élni fog. Nyugodjon békében! A gyászoló család.

*

El nem múló szeretettel emlékezünk a 7. éve eltávozott jó édesanyára és dédire, KUTASI ÉVÁRA. Mi téged nagyon szerettünk és soha el nem feledünk, emléked mindig itt lesz velünk. Leányod Éva, imádott unokáid Sanyika, Bettike, Évike férje Erik és a kis dédunokád Évike Amerikából.

Címkék: