Gyászhírek 2015. február 4.

Akt.:
Gyászhírek 2015. február 4.
„Legyen velem a te kegyelmed, hogy megvígasztalódjam a te szolgádnak tett igéreted szerint.” (Zsolt.119, 76). Őszinte részvétünket fejezzük ki a Mihálka családnak a szeretett férj, apa, nagyapa, MIHÁLKA ZOLTÁN elvesztése miatti mély fájdalmában. A Királyhágómelléki Református Egyházkerület Igazgatótanácsa és munkatársai.


Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak apatársunk, MIHÁLKA ZOLTÁN elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! A Csákó és Szabácsik család.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága férjre, apára, nagyapára, SZEMAN IOSIFRA, aki ma 3 éve örökre itthagyott bennünket. Stela, Edit, Brigitta.

*

Fájdalommal teli szomorú 19 év telt el azóta, hogy szeretett gyermekünk, DEMETER LÁSZLÓ ZOLTÁN tragikus hirtelenséggel elhunyt. Emléke legyen áldott, nyugalma csendes! „Csak az hal meg, akit elfelejtenek.” Bánatos apja, testvére Richárd és családja.

*

Mély megrendüléssel értesültünk GÁBOR GYÖRGY (Gálospetri) haláláról. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak!
Sógorai, sógornői és azok családjai.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a szeretett anyára, anyósra, nagymamára, dédire,ÖZV. TÓTH ILONÁRA
(Hegyközcsatár) halálának 1. évfordulóján. „Bennünk él egy arc, egy meleg tekintet,/ egy simogató kéz, egy sóhaj, egy lehelet./ Bennünk él a múlt, egy végtelen szeretet,/ amit tőlünk soha, senki el nem vehet./ Egy a reményünk, mely éltet és vezet,/ hogy egyszer még találkozunk veled!” Szerető lánya, veje, unokái, unokavejei és dédunokái.

*

Őszinte részvétünk ROBINAK és gyászoló családjának. Éva és Zoltán.

*

Köszönöm minden rokonnak, ismerősnek, akik szerettünket, MOTAN PIROSKÁT utolsó útjára elkísérték, részvéttel és virággal osztoztak mély fájdalmunkban. A gyászoló család.

*

Szeretettel emlékezünk ID. SIPOS JÓZSEFRE (Szalárd), aki ma 5 éve hunyt el. „Életed elszállt egy röpke perc alatt, de emléked szívünkben örökre megmarad.” A gyászoló család.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett feleségre és édesanyára, MÁTHÉ ÉVÁRA (Szalárd) halálának 3. évfordulóján. Egy téli estén életed véget ért, bánatot ránk hagyva hirtelen elmentél. Nélküled már semmi nem olyan mint régen. Fájó könnycsepp lettél mindannyiunk szívében. A fájdalmat leírni nem lehet, csak letörölni a könnyeket. Hiába borul rád a temető csendje, szívünkben élni fogsz mindörökre. De az élet csendben megy tovább, emléked megőrizzük egy életen át. Örökké gyászoló férje és fia Ádám.

Címkék: