Gyászhírek 2015. február 26.

Gyászhírek 2015. február 26.
Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, KŐRÖSI ERZSÉBET életének 57. évében elhunyt. Temetése pénteken, február 27-én 14 órától a fugyi kápolnából. Búcsúzik tőle édesanyja, lánya és veje, bátyja, sógornője és családjaik.


Utolsó üdvözlet annak, aki férjem volt, NAGY IOSIF VENCZEL. Temetése 2015. február 26-án 14 órakor a Steinberger kápolnából lesz. Márta, lánya Andrea, fia Zoltán.

*

Fájó szívvel búcsúzunk az édesapától, apóstól, nagyapától, SZŰCS SÁNDORTÓL (Bihar, SPILLER), aki rövid, de súlyos szenvedés után 59 évesen elhunyt. Temetése február 26-án délután 3 órától a bihari kápolnából. Gyászolja fia Kriszti, menye Ibolya és kicsi unokája Krisztofer.

*

Szeretettel búcsúzom volt élettársamtól, SZŰCS SÁNDORTÓL (Bihar). A szeretet a lélekben él, és a lélek soha meg nem hal. Icuka.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, nagymama, testvér, ÖZV. VARGA SÁNDORNÉ
(szül. BARNA) életének 87. évében hosszas betegség után visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése február 26-án 15 órakor a diószegi ó temetőben lesz. Nyugodjon békében! Búcsúznak tőle lányai és családjaik: Irénke és Valéria, vejei Lajos és Florin, öt unokája és két dédunokája.

*

Fájó szívvel búcsúzunk szeretett testvéremtől, ÖZV. VARGA SÁNDORNÉTÓL, (szül. BARNA VALÉRIA). Pihenése legyen áldott! Sógora Imre és családja.

*

Mély fájdalommal és megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, nagymama és dédmama, ÖZV. BÁNÓCZI RÓZA (Bors) türelemmel viselt, hosszú betegség után, életének 91. évében elhunyt. Temetése február 26-án 14 órakor a borsi kápolnából lesz. Drága emléke szívünkben örökké élni fog! Búcsúzik tőle lánya Jolán, veje Benedek, unokája Ildikó, unokaveje Péter és dédunokái Dávid és Dorka.

*

Soha el nem múló szeretettel emlékezünk a szeretett gyermekre és édesanyára, HABINYÁK IBOLYÁRA,
aki ma 15 éve elment tőlünk. Ha feljön a hold, az éjszaka vándora, vigyázzon rátok az éj legszebb csillaga. Pihenj békében! Anyuka és fiad István.

*

Szomorú 13 év telt el, hogy drága halottunk, TASADÁN ERZSÉBET (szül. STÓT, Kügypuszta) 48. életévében itthagyott bennünket. Még mindig fáj nagyon, talán örökre így is marad, te mindig velünk leszel, az idő bárhogy is halad. Elmentél tőlünk egy téli napon, búcsúzni sem volt alkalom. Megállunk némán sírod mellett, fájó szívvel őrizzük drága emlékedet. Nyugodjál békében! A gyászoló család.

*

Fájó szívvel búcsúzunk NAGY JÓZSEFTŐL (élt 56 évet). Temetése február 26-án 14 órakor a Steinberger kápolnából. Nyugodjon békében. Búcsúzik tőle élettársa Inci, a Forizs család és a Makkas család.

*

Fájó szívvel emlékezünk a legdrágább feleségre, édesanyára és anyósra, HORVÁTH ZSUZSANNÁRA, akit ma két éve rabolta el a kegyetlen halál. „Virágot viszünk egy néma sírra, de ezzel téged már nem hozunk vissza. Tudjuk, hogy nem jössz, de olyan jó várni, hazudni a szívnek, hogy ne tudjon fájni. … Míg köztünk voltál, nagyon szerettünk, hiányzol nekünk, mi soha nem feledünk.” Emléked örökre őrzi férjed Karcsi, leányod Évike és vejed Józsi.

*

Mély fájdalommal, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk mindazokkal, akik szerették és ismerték, hogy a szeretett édesanya és nagymama, NAGY MÁRIA türelemmel viselt hosszú betegség után, életének 93. évében hazatért megváltó Urához. Szerettünktől végső búcsút vehetnek 2015. február 27-én 13 órakor a Steinberger kápolnából. Lánya Marika és párja Radu, fia Bigus, unokái Áron és Nóra.

*

Őszinte részvétünk a gyászoló családnak osztálytársunk, DR. MÁTÉ JÁNOS elhunyta alkalmából. Az 1960-ban végzett XI B.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama, JENEI JULIANNA életének 63. évében hirtelen elhunyt. Nyugalma legyen örök, pihenése csendes! Búcsúzik tőle szerető fia Csabi, menye Zsófi, unokája Blanka.

*

Mély fájdalommal és megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett anya, anyós, nagymama, ÖZV. JENEI JULIANNA
életének 63. évében hirtelen eltávozott közülünk. Temetése 2015. február 27-én 15 órakor a Steinberger kápolnából.
Búcsúzik tőle szerető lánya Juli és veje András.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki CSABINAK, JULINAK és családjuknak szeretett édesanyjuk, JENEI JULIANNA
elvesztése miatt. Böndi Mohácsi Jácint, Júlia és Dorka.

*

Szomorú szívvel búcsúzunk anyatársunktól, JENEI JULIANNÁTÓL. Nyugodjon békében! Mohácsi László és családja

Címkék: