Járvány

2020.04.17. 22:00

Az angol klubok továbbra is a folytatás mellett vannak

Az angol labdarúgó Premier League-ben szereplő klubok pénteken ismét megvitatták a koronavírus-járvány miatt félbeszakított idény lehetséges befejezéseinek modelljeit, azonban egyelőre nem tűztek ki időpontot a folytatásra.

A húsz csapat képviselői a videokonferencián továbbra is egyetértettek abban, hogy valamilyen módon fejezzék be a szezont és ne kelljen azt törölni.

A megbeszélést nehezítette, hogy

a brit kormány további három héttel meghosszabbította a kijárás korlátozására vonatkozó intézkedését, így ugyanis a klubok még azt sem tudják, mikor kezdhetnek a játékosok edzeni.

Abban mindenki egyetértett, hogy a játékosok, a stábtagok, valamint a szurkolók egészségénél nincs fontosabb, és csakis abban az esetben folytatják a pontvadászatot, ha ezt biztonságosan meg lehet tenni.

A Premier League-ben a Liverpool – amely harminc év után lenne ismét bajnok – 25 pontos előnnyel áll az élen, legutóbb március 9-én játszottak mérkőzéseket.

Európában eddig egyedül Belgiumban jelentették be, hogy a bajnokságot befejezettnek tekintik.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában