Gyászhírek 2015. február 18.

Gyászhírek 2015. február 18.
Fájó szívvel emlékezünk szeretett kisfiunkra, KELEMEN DOMINIK BALÁZSRA, ki ma töltené be 4. életévét. Emléked örökké szívünkbe őrizzük! Anya és apa.


Köszönetet mondunk minden rokonnak, barátnak, ismerősnek, és szomszédnak, aki drága, szeretett halottunkat,
JOBBÁGY FERENCET utolsó útjára elkísérték, virágaikat sírjára helyezték és mély gyászunkban osztoztak. A gyászoló család.

*

Hét éve, hogy szerettünk, OKOS KÁLMÁN (Vajda) örökre megpihent. Múlhatnak napok, évek, nincs pillanat, amelyben ne fájna szívünk érted. Senki és semmi a nagyvilágon nem pótolhat téged. Gyászoló családod.

*

Szomorú és nehéz hat hónap telt el mióta itthagyott bennünket a szerető gyermek, férj, apa, testvér és nagybácsi,
IFJ. GALACZI KÁROLY (élt 39 évet, Székelyhíd). Elmentél tőlünk, mint a lenyugvó nap, de szívünkben élsz, és örökké ott maradsz. Telhetnek a hónapok, múlhatnak az évek, mink tiszta szívből szerettünk és nem feledünk téged. Tudjuk, angyal lettél, ki fentről figyel minket, minden percben velünk vagy, követed lépteinket. A lelkünk eladnánk, hogy még szerethessünk, mindenünk feláldoznánk, csak egy percig ölelhessünk. Örökké bánatos édesanyád, feleséged Enikő, imádott gyerekeid Felicia, barátja Florin, Karcsika és a pici Vivien, húgod Babu, sógorod Szándu, unokahúgod Alesza, keresztlányod Anasztázia.

*

Fájó szívvel emlékezünk FAUR JÓZSEFRE (Mezőtelegd), aki ma 2 éve hagyott itt minket. „Nem tudott búcsúzni, nem volt rá ideje, a jó Isten hívta, el kellett mennie, de a szívünkben tovább él és örökre itt marad.” Soha el nem felejtünk, nyugodj békében! A bánatos család.

*

Szomorú szívvel emlékezünk a drága, jó testvérre, nagybátyára, BÖSZÖRMÉNYI FERENCZ-ÖCSIRE (Bihardiószeg)
halálának 8. évfordulóján. Nyugodj békében! Testvére Piros, unokahúga Katika és annak családja.

*

Szívemben örökké tartó fájdalommal emlékezem édesapámra, FAUR JÓZSEFRE (Mezőtelegd) halálának 2. évfordulóján. „Ha fejfád mellett ég a gyertya, látom benne arcodat, odaföntről, messzeségből nyújtod felénk karodat. Vigyázol ránk most is, tudjuk, ugyanúgy mint régen! Drága, jó édesapám, sosem feledünk el téged. Lányod Edit, vejed Pisti, unokáid Edita és Isti.

*

Szomorú szívvel és mély fájdalommal búcsúzom szeretett férjemtől, DOLHAN NECULAETÓL. Temetése február 18-án a Frenţiu kápolnából 11 órakor lesz. Gyászoló özvegye Zsuzsanna.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett apa, após és nagyapa, DOLHAN NECULAE életének 76. évében hosszan tartó betegség után elhunyt. Fia Marius, menye Anna és unokája Valentin.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett apa, após és nagyapa, DOLHAN NECULAE életének 76. évében hosszan tartó betegség után elhunyt. Lánya Diana, veje Ioan és unokája Lizuca.

*

Szomorú szívvel búcsúzunk szeretett sógorunktól, DOLHAN NECULAETÓL. Nyugodjon békében! Lajcsi és Klári Budapestről.

*

Szomorú szívvel búcsúzunk szeretett nagybátyánktól, DOLHAN NECULAETÓL. Nyugodjon békében! Csák Laci és dr. Csák Enikő Budapestről.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, testvér, nagymama és dédnagymama, VARGA ILONA
(ICUKA) életének 77. évében elhunyt. Nyugalma legyen örök, pihenése csendes! Temetése február 18-án, szerdán lesz 14 órától a Rulikowski temető városi kápolnából. Búcsúznak tőle szerető lányai Cuni, Bobi és Kati, vejei Marius, Ionel és Pisti, unokái Sabina, Moni, Marius és Kristofer, dédunokái Celia, Luca és Stefi.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, apára, nagyapára, KUPÁS SÁNDORRA halálának 1. évfordulóján.
A gyászoló család.

*

Fájó szívvel búcsúzunk sógornőmtől, nagynéninktől, SZABÓ ERZSÉBETTŐL. Nyugodjon békében. Özv. Szabó András, Ildi, István és Gyöngyi.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett testvértől, sógornőtől és nagynénitől, SZABÓ ERZSÉBETTŐL. Nyugodj békében, legyen békés álmod, találd meg odafent az örök boldogságot. Búcsúzik tőle öccse Sebestyén Miklós és családja.

*

Fájó szívvel búcsúzunk szeretett testvéremtől, SZABÓ ERZSÉBETTŐL. „Élete elszállt, mint a virágillat, de emléke ragyog, mint a fényes csillag”. Nyugodj békében. Búcsúzik tőle húgod Manyi és férje János.

*

Szomorú szívvel búcsúzunk nagynéninktől, SZABÓ ERZSÉBETTŐL. Nyugodj békében! Rădulescu Anamária, Marcel és Doris.

*

Szomorú szívvel búcsúzunk nagynéninktől, SZABÓ ERZSÉBETTŐL. Nyugodj békében! László Zoltán, Kati és családja.

*

Szomorú szívvel búcsúzunk nagynéninktől, SZABÓ ERZSÉBETTŐL. Nyugodj békében! Sebestyén Imre, Elvira és családja.

*

Szomorú szívvel búcsúzunk nagynéninktől, SZABÓ ERZSÉBETTŐL. Nyugodj békében! Sebestyén Ana és családja.

*

Fájó szívvel búcsúzom szeretett sógornőmtől, SZABÓ ERZSÉBETTŐL. Megállt egy szív, mély élni vágyott, pihen az áldott kéz, mely dolgozni imádott. Álma legyen békés, pihenése csendes. Nyugodjon békében. Özv. Sebestyén Aranka.

*

Végső búcsút veszünk szeretett nagynéninktől, SZABÓ ERZSÉBETTŐL. Unokaöccse Vilmos és Kati Fótról.

*

Fájó szívvel búcsúzunk szeretett nagynéninktől, SZABÓ ERZSÉBETTŐL. Nyugodjon békében! Unokahúga Ibolya, Jancsi és családja.

*

Fájdalomtól megtört szívvel emlékezünk a legdrágább gyermekre, feleségre, édesanyára, VASS IRÉNKÉRE, aki ma 1 éve hagyott itt bennünket. Fájó szívvel örökké siratjuk. Szívünkben örökké élni fog. Édesanyja, férje, lánya.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett édesanyától, nagymamától, déditől, PELLE MARGITTÓL, aki életének 83. évében elhunyt. Temetése február 18-án, szerdán 15 órakor a hegyközújlaki kápolnából. Nyugodjon békében.

*

Megrendülten tudatjuk minden rokonnal és ismerőssel, hogy KATONA KATALIN életének 63. évében rövid és súlyos szenvedés után elhunyt. Temetése szerdán, február 18-án 12 órakor lesz a Steinberger kápolnából. Nyugodjon békében. A Kádas család.

*

Megrendülten búcsúzunk volt kolléganőnktől, KATONA KATALINTÓL. Nyugodjon békében. Volt munkatársai a Clasicor Rt-től.

Címkék: