Gyászhírek 2015. december 23.

Gyászhírek 2015. december 23.
„Suhogó esti szél/ Kedves angyalok!/ Súgjátok meg neki,/ hogy mi még itt vagyunk./ Súgjátok meg neki, a családja üzeni,/ míg a szívünk dobban, örökké szereti.” Könnyes szemmel emlékezünk a drága gyermekre és testvérre, HEGYI LAJOSRA (Szentjános), aki most lenne 45 éves, de a halál elrabolta tőlünk. Örök álmát kísérje a szeretetünk és a hálánk, hogy valaha volt nekünk. Nyugodj békében! Szerető családod.

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk ID. LIGETFALVI JÁNOSRA halálának 7. évfordulóján. Nyugodjon békében! Szeretettel felesége, fia és családja.

*

„Ő már ott van ahol nincs fájdalom,/ Emlékét őrzi béke és nyugalom,/Az élet elmúlik, de az emlékek élnek,/ S míg élünk, őrizzük őket.” Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apósra, nagyapára, PETRI JÓZSEFRE halálának 5. bánatos évfordulóján. Amíg élünk, szeretettel rád emlékezünk. A szerető család.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki az ÁKOS családnak a szeretett anyós, nagymama, ÁKOS ERZSÉBET
elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. Az E.K.E. ’91 vezetősége és tagsága.

*

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik szeretett testvérbátyám, SZAPPANOS IMRE temetésén részt vettek és fájdalmunkat enyhíteni próbálták. Laci és családja, bánatos felesége, valamint az egész rokonság.

*

Szomorúan emlékezem arra a közelgő napra, szeretett férjemre, POP EMILIÁNRA, aki most január 1-jén töltötte volna be 80. születésnapját, amit nagyon vártunk, de az Úr Jézus másképp rendelkezett, „Gyere fiam, el kell vigyelek, odafönt várnak rád az angyali seregek, hogy ölükbe vegyenek.” Isten nyugtasson drága lélek! Bánatos feleséged.

*

Összetört szívvel búcsúzom a drága, jó testvéremtől, BIRÓ LÁSZLÓTÓL. Megállt egy nemes szív, mely élni vágyott. Egy jajszót, annyit sem mondtál, bármit hozott a sors, nem panaszkodtál. Isten nyugtassa a drága lelkedet! Ili, Emil és Csaba.

*

Mély fájdalommal búcsúzunk a drága, szeretett nagybátyánktól, BIRÓ LÁSZLÓTÓL, akit az Úr Jézus magához szólított. Megpihenni tértél fájdalmat elhagyva,/ Melyet türelemmel viseltél magadban./
De az emlékeddel szívünkben maradtál,/ Számunkra te soha meg nem haltál, csak elutaztál. Isten veled, nyugodj békében! Gabi, Éva, Pityi és Katika.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága édesanyára, nagymamára, dédmamára, SZILÁGYI IRÉNRE (Hegyközcsatár), aki ma 2 éve örökre itthagyott bennünket. Ameddig élünk, nem feledjük. Fia, lánya, menye, unokái és dédunokái.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki FORRAY GYÖNGYINEK fia, ZSOLT elvesztése miatt érzett fájdalmában. Irénke és lányai Éva, Enikő.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, BIRÓ LÁSZLÓ 62 éves korában elhunyt. Temetése december 24-én 13 órakor lesz a Steinberger kápolnából. Nyugodjon békében! A gyászoló család.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a BIró családnak a szeretett férj és édesapa, BIRÓ LÁSZLÓ elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Julika és családja.

*

Múlnak a napok az évek, / De az emlékek élnek. Amíg élek, örökké őrzöm őket. Fájdalommal emlékezem szeretett férjemre, FEHÉR KÁROLYRA. Ma hat hónapja annak a szomorú napnak amikor a legdrágább férjet elveszítettem. Nyugodjál békében. Bánatos feleséged Margit, unokája Noémi.

*

Szívünkben fájdalommal, szemünkben könnyekkel emlékezünk a drága, jó férjre, édesapára, apósra és nagyapára, ID. CSÁKI FERENCRE, aki 6 hete visszaadta lelkét és tért meg teremtő urához. Míg köztünk voltál, mi nagyon szerettünk, hiányzol nekünk, soha nem feledünk. Emlékezik rá felesége és a gyászoló család.

*

„Az élet csendben megy tovább, / De a fájó emlék elkísér egy életen át.” BIRÓ LÁSZLÓ, FORRAY AMBRUS ZSOLT, MUDURA SOFIA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

„Múlik az idő, de a fájdalom nem csitul/szemünkből a könny naponta kicsordul./Örök mosolyod még most is látjuk,/hogy belépj az ajtón még most is várjuk./Idézzük szavaid, tetteid, emléked./Örökké szeretünk és nem feledünk téged.” Fájó szívvel és szeretettel emlékezünk JUHÁSZ JÓZSEFRE
halálának 3. évfordulóján. Bánatos felesége Irma és leánya Elvira.

*

Bánatosan, szomorú szívvel emlékezünk a múlt évi szentestére, mikor a szeretett férj, apa, nagyapa, após, KOVÁCS ISTVÁN (Mezőtelegd) itthagyott bennünket, hosszú betegség után megnyugodott. Emlékezzen rá mindenki aki szerette, ismerte, rokonai és barátai. Gyászoló családja.