Gyászhírek 2015. december 10.

Gyászhírek 2015. december 10.
Átéljük ugyanazt a fájdalmat amit 6 éve éreztünk, amikor végleg eltávoztál közülünk drág,a jó feleségem, ELISABETA LÖRINCZI Isten nyugosztaljon. Férjed Alexandru és a Dobra család.


Mély fájdalommal búcsúzunk szeretett osztálytársunktól, SZABÓ MARIKÁTÓL (szül. MOLDOVÁN MARIKA, gyógyszerésznő), aki Budapesten elhunyt. Engesztelő szentmise lelki üdvéért a Barátok templomában december 11-én, pénteken 17 órakor lesz. Emlékét amíg élünk, szeretettel megőrizzük. A nagyváradi 4-es Számú Középiskola 1960-ban végzett XI.E osztálya.

*

„Az ö szívük pihen, a mienk vérzik, / A fájdalmat csak az élők érzik.” SIME VERONIKA, FEKETE VIRGINIA, FRAI IRINA,
FILIP CRACIUN, SERBAN ANA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Temetkezési Vállalat.

*

Fájdalmas szívvel emlékezünk a drága férjre és édesapára, ifj. BÉRES SÁNDORRA (Székelyhíd) halálának 11. évfordulóján. Emléked legyen áldott, a jó Isten nyugtasson békében! Imádott kicsi fia Dávid és felesége Ibike.

*

Megtört szívvel, fájdalommal emlékezünk a drága apára, férjre, nagyapára, KÖTELES ISTVÁNRA (Gyanta) halálának 2. évfordulóján. „Megállt egy nemes szív, mely értünk dobogott,/s pihen az áldott kéz, mely értünk dolgozott./Számunkra te nem leszel halott,/örökké élsz, mint a csillagok.” Gyászolják felesége Mária, lányai: Marika, Ildikó, veje Tamás, unokái Myrtill, Loci.

*

Immár 2 éve, hogy eltávozott közülünk ifj. TÖRŐ JÓZSEF. „Csak az idő múlik, feledni nem lehet,/szívünk örökké őrzi emlékedet.” Szülei Jóska és Erzsike, testvérei: Emese, Tünde, Csaba, kislánya Noémi.

*

Őszinte részvétünk és együttérzésünk ILDIKÓNAK és családjának a szeretett férj, édesapa és nagyapa, FEKETE OTTÓ
elvesztése okozta mély fájdalmukban. Betty, Éva, Erika és családjaik.

*

Szomorú szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, após, nagytata, FEKETE OTTÓ ZOLTÁN (Electrometal) rövid szenvedés után, 66 éves korában elhunyt. Temetése 2015. december 11-én 14 órakor a városi kápolnából. Gyászolják őt, felesége Ildikó, gyermekeik: Mónika és Zoltán családjaikkal.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak a szeretett férj, apa, nagyapa és barát, FEKETE OTTÓ elhunyta miatt érzett mély fájdalmukban. Együttérzéssel: Erzsike és István Kertay.

*

Hosszú útra ment és a csillagok vezetik útját, amíg csak álmodik,/ Álmodjon egy öregkort mely csodás és szép,/
Álmodja meg azt, hogy még mindig velünk él./ Súgják meg a csillagok üzenetünk, hogy szeretünk,/ Mondják meg azt neked, hogy sohasem feledünk. Tizenöt szomorú éve, hogy elcsitult a szíve, többé már nem dobog a szeretett férjnek, apának, nagyapának, BARABÁS LÁSZLÓNAK (1943–2000). Emlékezik rá szerető családja.